Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kaptanım 2 gündür giremiyorum baya değişiklikler var. daha öncede söylediğim gibi ben memlekete geldim. şimdi aydında annemlerdeyim. burda internet yok. vınnla bağlanıyorum şimdi ama çok yavaş. yeni kuralları ve alınan kararları bana anlatırsan çok sevineceğim. yarım yamalak okudum pek birşey anlamadım. şimdi eşim fadime ablaymış. eşlerimizi takip edip motive mi edeceğiz? birde ben herzaman giremiyorum nasıl olacak kuralları uygulayabilecek miyim?
size söz veriyorum burdan kilo vererek döneceğim. geldiğimden beri kaçamak yapmıyorum, spor da yapıyorum.
kaptanım rica etsem alınan ve alınacak olan kararlardan kısaca bahsedermisin.

canımm bardak derken aslında büyük kupa bardak, birde silme dolu kaşık deill

canım fazla geldi bana şöyle yani paket olanlarda bile toz şeklinde bir tatlı kaşığı yoktur bile,buna göre düşünürsen kupaya bile 5 tatlı kaşığı çok fazla gelir. Ben alırken bir demliğe 1 yemek kaşığı dedi aktar o yüzden didim canım benim

Kısaca alınan kararlar şöyle:
1-Haftada 3 kez kaçamak yapan takımdan diskalifiye edilecek
2-Herkes en az 3 arkadaşının menüsüne yorum yapacak.
3-Herkes eşini motive edecek..Hata ve dogrularını söyleyecek
4-Günde yapılabilecek spor ve su miktarı belirlenecek
5-Günde 1 saat kitap okunacak
6- Sabah kalkarkalkmaz su ve kahvaltıdan önce meyve yenecek
7-Bi dahaki hafta ulasılacak kilo hedeflenecek
8-Kumbara modeline göre kalori hesaplaması yapılacak

Şu an aklıma gelen bunlar.. daha sonra liste şeklinde yapacagım..

bu kalori zımbırtısını zannımca yapamıycam ben:26:bide spor yok çokkkk isterim ama yapamıyorum çalıştığım için. Diğer şıklar tmm

şu kalori işini dünden beri bende yapıyorum nette bı sıtey uye oldum benım yerıme kalorı gunlugu tutuyo

aynen arkadaşım bende üyeyim hatta verelim herkez yararlansın kilotakibi.com buraya üye olun yediğiniz içtiğiniz herşeyi not alıyor yaktığınız kaloriyi bile öğreniyorsunuz tavsiye ederimm

şaka yapmıştım kız leyla diye bir kitap vardı onu okudum ama çok aglamıştım kızın hayatına gerçek yaşanmış benim kızlar tam bir kitap kurtları evimin heryeri kitap dolu

şaka yapmıştım kız leyla diye bir kitap vardı onu okudum ama çok aglamıştım kızın hayatına gerçek yaşanmış benim kızlar tam bir kitap kurtları evimin heryeri kitap dolu

mrb ne güzel okuyor kızlarınn bende çok severim okumayı
ama oğlum var 11 yaşında birtürlü sevdiremedim zorla okutuyorum bazenn

bu arada bu hafta ne kadar kilo vermeyi hedefledigğinizde yazın.. not alayrum da... :))
arkadaşlar kitap konusunda herkes yarın bi kitap alıp baslamıs olsun tamammı

melekçim yeni kurallar yazmışsın hayırlı olsun hepimiz içinn

ben bu hafta 1 kilo verip 85 hedefim

günlük 200 mekik ,hafta içi 1 saat yürüyüş ,3 günde lesli

günde 4 lt.su içiyorum

kitaba gelince zaten kitap okuyorum diyet ve sağlıkla ilgili bir kitap

( GENÇ YAŞAYIN ) İÇİNDE DİYET SAĞLIK VİTAMİNLER,LE İLGİLİ BİRSÜRÜ BİLGİ VAR ÖĞRENDİKÇE SİZLERLEDE PAYLAŞIRIM

KUMBARAMA GELİNCE GÜNLÜK 1500 KALORİ YETERLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

1500 X 10500

kızlar mutfak tartısı kullanıyomusunuz bu kalorı hesabında kımı seylere gram hesabı koymuş mesela zeytın ben nebılıyım kaç gr zeytın yedım sabah o yuzden almayı dusunuyom ne dersiniz

mesaim bitti yine şükürler olsun
Menümü yazayım hemen

sabah
5 kayısı
2 su bardağı (elma,limon,tarçın,karanfil,karabiber karışımı)

09:30
domates salatalık
1 dilim peynir
1 bardak çay

ara
1 fincan yeşil çay

öğlen
1 kepçe çorba
salata
haşlanmış tavuk 200 gr

ara
1 bardak süt
1 fincan yeşil çay

akşam öğlenle aynı
ben hiç ekmek yememişim ve hala karnım çok tok

Bide 2 lt su içtim

hastalıktan olsa galiba canım hiç yemek filan istemiyo
Kaçtım ben hopicik yarın buralarda ol bak nasılmotive ediyom seni:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…