- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.941
ya bende evde demliyorum kendim ama bir demlik için 5 tatlı atıyorum benmi yanlış yapıyorumsenmi ama bir bardağa çok değilmi ya
canımm bardak derken aslında büyük kupa bardak, birde silme dolu kaşık deill
Arkadaşlar şu konuyu da oylarsanız çok sevinicem...
kaptanım 2 gündür giremiyorum baya değişiklikler var. daha öncede söylediğim gibi ben memlekete geldim. şimdi aydında annemlerdeyim. burda internet yok. vınnla bağlanıyorum şimdi ama çok yavaş. yeni kuralları ve alınan kararları bana anlatırsan çok sevineceğim. yarım yamalak okudum pek birşey anlamadım. şimdi eşim fadime ablaymış. eşlerimizi takip edip motive mi edeceğiz? birde ben herzaman giremiyorum nasıl olacak kuralları uygulayabilecek miyim?
size söz veriyorum burdan kilo vererek döneceğim. geldiğimden beri kaçamak yapmıyorum, spor da yapıyorum.
kaptanım rica etsem alınan ve alınacak olan kararlardan kısaca bahsedermisin.
bu arada bu hafta ne kadar kilo vermeyi hedefledigğinizde yazın.. not alayrum da... :))
kaptan enson okudugum kitap cin ali okuldaydı
şu kalori işini dünden beri bende yapıyorum nette bı sıtey uye oldum benım yerıme kalorı gunlugu tutuyo
şaka yapmıştım kız leyla diye bir kitap vardı onu okudum ama çok aglamıştım kızın hayatına gerçek yaşanmış benim kızlar tam bir kitap kurtları evimin heryeri kitap dolu
mrb ne güzel okuyor kızlarınn bende çok severim okumayı
ama oğlum var 11 yaşında birtürlü sevdiremedim zorla okutuyorum bazenn
benim ikizler anca bilgisayar ödülü verirsem okurlar 50 sayfaya yarım saat bende zaman bulamıyorum elişi yapmaktan
arkadaşlar kitap konusunda herkes yarın bi kitap alıp baslamıs olsun tamammıbu arada bu hafta ne kadar kilo vermeyi hedefledigğinizde yazın.. not alayrum da... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?