Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam abla oyle yapayim zaten sabahi tok yapmistim ogle yemeyi dusunmuyorum aksam sadece baharatli yogurt yerim.Icim cok rahat tek bir kacamagim dahi olmadi haftaici, menulerim guzeldi ama yeterli olmamis demekki

Tamam abla oyle yapayim zaten sabahi tok yapmistim ogle yemeyi dusunmuyorum aksam sadece baharatli yogurt yerim.Icim cok rahat tek bir kacamagim dahi olmadi haftaici, menulerim guzeldi ama yeterli olmamis demekki
Öyle düşünme cnm zaman zaman hepimizde olabiliyor
Vücut yeni kiloya alışmaya çalışıyor

Canım tahlil yaptircam diyorsun ya minerallerede baktir

Pek güzel menü mervecim

Selamlar bendende uykusuz bir gece. Hastalaniyorum galiba derken evet resmi olarak hastalandım gece hiç uyuyamadım nefes alamıyorum çok kötüyüm. Yok mu bana çorba yapacak kimse. Böyle zamanlarda gurbet daha da zor oluyor. InşaAllah sizler iyisinizdir. Ben bugün spor yapamıcam malesef. Kalkamıyorum yataktan bu akşam önemli ne yesem de yarınki tartıyı etkilemez acaba yardımcı olurmusunuz?

Geçmiş olsun cnm
Eğer çorba yapabilirsen tavuk yada sebze çorbası iyi olur Akşam için yanında bişeye gerek yok
Veya yoğurtla kapatabilirsin

Güzel bi Eksin olursa belki listeye girersin

Duraklama yaptı demekki vücut stres yapma.

Menün güzel olmuş canım.

eliya memnun güzel canim yazdigım cikmamis,bu arada canim usumekte kabizligi tetikliyo
Ne yapıcam bilmiyorum yarın tartı günü ınsl. Bugün rahatlar im. Belki de tuvalete çıkamadıgim icin usuyorum.

Selam kizlar uykusuz gecenin ardindan anca gelebildim sabh 5 te yttik hastslik gcmedi hala miz miz minik kizim uyuyo simdi sonra disari cikicaz tmiz hava sart
Geçmiş olsun canim.Mis gibi hava benim oğlan çıkmıyor dışarı inanılmaz bi cocuk.

Canım keşke yakın olsak gelir yapardım çorba. Çok geçmiş olsun dinlenmeden iyice.

Geçmiş olsun cnm
Eğer çorba yapabilirsen tavuk yada sebze çorbası iyi olur Akşam için yanında bişeye gerek yok
Veya yoğurtla kapatabilirsin

Güzel bi Eksin olursa belki listeye girersin
Abla ben bugun 2 tane form çay içsem sorun olmaz dimi gerçekten ihtiyacım var tuvalete çıkmam lazım.

Abla ben bugun 2 tane form çay içsem sorun olmaz dimi gerçekten ihtiyacım var tuvalete çıkmam lazım.
Her gün içmedikten sonra bişey olmaz cnm
Bide aç karna 1 kş zeytinyağı içebilirsin

Ah keşke böyle candan insanlara çok hasretim. Sabahtan beri yatıyorum bugünü atlatsam yarın daha iyi olurum inşaAllah. Saol ablam.
hangisini kolayına giderse onu yap cnm Önemli olan sağlığın

Her gün içmedikten sonra bişey olmaz cnm
Bide aç karna 1 kş zeytinyağı içebilirsin

hangisini kolayına giderse onu yap cnm Önemli olan sağlığın
ablacım bugun 1 hazır kahve ıcebılırmıyım regl olmusum canım ıstıyor ama lıste ıcın tutuyorum kendımı tutmaya devam mı edeyım yarına kadar bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…