- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.461
Tamam abla oyle yapayim zaten sabahi tok yapmistim ogle yemeyi dusunmuyorum aksam sadece baharatli yogurt yerim.Icim cok rahat tek bir kacamagim dahi olmadi haftaici, menulerim guzeldi ama yeterli olmamis demekkiGünaydınnnnn fıstıklar
Bugün son günümüz lütfen menüler hafif olsun
masal3487
Zeynepcim akşamı sadece baharatlı yoğurtla kapat inşallah sabaha eksi olur cnm
@asksizmevsim
Baharcım heralde sen evdeydin değilmi
Pek katılım yapmıyorsun
Öyle düşünme cnm zaman zaman hepimizde olabiliyorTamam abla oyle yapayim zaten sabahi tok yapmistim ogle yemeyi dusunmuyorum aksam sadece baharatli yogurt yerim.Icim cok rahat tek bir kacamagim dahi olmadi haftaici, menulerim guzeldi ama yeterli olmamis demekki
Ondan olabilir cnm Bugün spor yapma kaslarını dinlendirAaaaa bugun tartida yukselise gecmisim ilginc dun cok yurudum heralde ondan
Canım tahlil yaptircam diyorsun ya minerallerede baktirGunaydin kizlar moralim cok bozuk bu hafta okadar dikkat etmeme sporumu aksatmama ragmen hala +100 pazartesiyle ayni.Cuma disinda tek bir kacamagim olmadi hatta bu hafta ara ogun bile yapmayayim dedim aciktigimda bir bardak ayran ictim sadece ya neden veremedim bu hafta bir turlu anlamiyorum
Pek güzel menü mervecimgunaydın kızlar hem rahatsızım hemde mısafırım dun gıttı onun ıcın dun gıremedım
dunku menumu yazyım
sabah 09.30 1 bardak sutlu kahve 1 yumurtayla peynırlı omlet
13.00 3 haslanmıs yumurta
14.30 1 fıncan turk kahve
15.00 2.5 yemek kasıgı yulaf kepegı sutle ıalatıp ıcıne 3 gunkurusu kayısı koydum
18.30 2 tavuk but yarım bardak ayran
su 1.5 lt
spor malesef yok
Insallah dedigin gibidir abla 5'leri gormek icin sabirsizlaniyorum ondan bu gerginligim:)Öyle düşünme cnm zaman zaman hepimizde olabiliyor
Vücut yeni kiloya alışmaya çalışıyor
Tamam canim insallah cok sagol:)Canım tahlil yaptircam diyorsun ya minerallerede baktir
Geçmiş olsun cnmSelamlar bendende uykusuz bir gece. Hastalaniyorum galiba derken evet resmi olarak hastalandım gece hiç uyuyamadım nefes alamıyorum çok kötüyüm. Yok mu bana çorba yapacak kimse. Böyle zamanlarda gurbet daha da zor oluyor. InşaAllah sizler iyisinizdir. Ben bugün spor yapamıcam malesef. Kalkamıyorum yataktan bu akşam önemli ne yesem de yarınki tartıyı etkilemez acaba yardımcı olurmusunuz?
Sağol ablam, mesela mercimek ya da yoğurt çorbası olabilir mi?Geçmiş olsun cnm
Eğer çorba yapabilirsen tavuk yada sebze çorbası iyi olur Akşam için yanında bişeye gerek yok
Veya yoğurtla kapatabilirsin
Güzel bi Eksin olursa belki listeye girersin
Duraklama yaptı demekki vücut stres yapma.Gunaydin kizlar moralim cok bozuk bu hafta okadar dikkat etmeme sporumu aksatmama ragmen hala +100 pazartesiyle ayni.Cuma disinda tek bir kacamagim olmadi hatta bu hafta ara ogun bile yapmayayim dedim aciktigimda bir bardak ayran ictim sadece ya neden veremedim bu hafta bir turlu anlamiyorum
Menün güzel olmuş canım.gunaydın kızlar hem rahatsızım hemde mısafırım dun gıttı onun ıcın dun gıremedım
dunku menumu yazyım
sabah 09.30 1 bardak sutlu kahve 1 yumurtayla peynırlı omlet
13.00 3 haslanmıs yumurta
14.30 1 fıncan turk kahve
15.00 2.5 yemek kasıgı yulaf kepegı sutle ıalatıp ıcıne 3 gunkurusu kayısı koydum
18.30 2 tavuk but yarım bardak ayran
su 1.5 lt
spor malesef yok
Ne yapıcam bilmiyorum yarın tartı günü ınsl. Bugün rahatlar im. Belki de tuvalete çıkamadıgim icin usuyorum.eliya memnun güzel canim yazdigım cikmamis,bu arada canim usumekte kabizligi tetikliyo
Geçmiş olsun canim.Mis gibi hava benim oğlan çıkmıyor dışarı inanılmaz bi cocuk.Selam kizlar uykusuz gecenin ardindan anca gelebildim sabh 5 te yttik hastslik gcmedi hala miz miz minik kizim uyuyo simdi sonra disari cikicaz tmiz hava sart
Canım keşke yakın olsak gelir yapardım çorba. Çok geçmiş olsun dinlenmeden iyice.Selamlar bendende uykusuz bir gece. Hastalaniyorum galiba derken evet resmi olarak hastalandım gece hiç uyuyamadım nefes alamıyorum çok kötüyüm. Yok mu bana çorba yapacak kimse. Böyle zamanlarda gurbet daha da zor oluyor. InşaAllah sizler iyisinizdir. Ben bugün spor yapamıcam malesef. Kalkamıyorum yataktan bu akşam önemli ne yesem de yarınki tartıyı etkilemez acaba yardımcı olurmusunuz?
Sanirim yoğurt çorbası daha mantikli.Sağol ablam, mesela mercimek ya da yoğurt çorbası olabilir mi?
Abla ben bugun 2 tane form çay içsem sorun olmaz dimi gerçekten ihtiyacım var tuvalete çıkmam lazım.Geçmiş olsun cnm
Eğer çorba yapabilirsen tavuk yada sebze çorbası iyi olur Akşam için yanında bişeye gerek yok
Veya yoğurtla kapatabilirsin
Güzel bi Eksin olursa belki listeye girersin
Ah keşke böyle candan insanlara çok hasretim. Sabahtan beri yatıyorum bugünü atlatsam yarın daha iyi olurum inşaAllah. Saol ablam.Canım keşke yakın olsak gelir yapardım çorba. Çok geçmiş olsun dinlenmeden iyice.
Her gün içmedikten sonra bişey olmaz cnmAbla ben bugun 2 tane form çay içsem sorun olmaz dimi gerçekten ihtiyacım var tuvalete çıkmam lazım.
hangisini kolayına giderse onu yap cnm Önemli olan sağlığınAh keşke böyle candan insanlara çok hasretim. Sabahtan beri yatıyorum bugünü atlatsam yarın daha iyi olurum inşaAllah. Saol ablam.
ablacım bugun 1 hazır kahve ıcebılırmıyım regl olmusum canım ıstıyor ama lıste ıcın tutuyorum kendımı tutmaya devam mı edeyım yarına kadar bılemedımHer gün içmedikten sonra bişey olmaz cnm
Bide aç karna 1 kş zeytinyağı içebilirsin
hangisini kolayına giderse onu yap cnm Önemli olan sağlığın
ablacım bısey daha sorucam pırınc lapası yaptıgımız gun yogurtta tukabılırmızHer gün içmedikten sonra bişey olmaz cnm
Bide aç karna 1 kş zeytinyağı içebilirsin
hangisini kolayına giderse onu yap cnm Önemli olan sağlığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?