Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anammm 300 gr mın hesabınımı yapıyormuş
Biz niye bu kilolardayız belli oluyor işte

Sabah tostun beyaz peynirli olup yanında yeşillik zeytin falan olsaydı
Akşamda pilav gereksiz kalori olmuş cnm

Gunaydin kizlar moralim cok bozuk bu hafta okadar dikkat etmeme sporumu aksatmama ragmen hala +100 pazartesiyle ayni.Cuma disinda tek bir kacamagim olmadi hatta bu hafta ara ogun bile yapmayayim dedim aciktigimda bir bardak ayran ictim sadece ya neden veremedim bu hafta bir turlu anlamiyorum

gunaydın kızlar hem rahatsızım hemde mısafırım dun gıttı onun ıcın dun gıremedım

dunku menumu yazyım

sabah 09.30 1 bardak sutlu kahve 1 yumurtayla peynırlı omlet

13.00 3 haslanmıs yumurta

14.30 1 fıncan turk kahve

15.00 2.5 yemek kasıgı yulaf kepegı sutle ıalatıp ıcıne 3 gunkurusu kayısı koydum

18.30 2 tavuk but yarım bardak ayran

su 1.5 lt

spor malesef yok

Canım öğlen bana biraz karbonhidrat yüklü geldi yani aslında fazla bişey yememissin boşa kalori almışsın sanki,akşamda ispanagi bol tutup dolmadan bi tane olabilirdi
çok güzel zeynepcim
gayet güzel canim patataei çok kacirmadiysan dahada guzel
Saat 10.30
Kiymali yumurta
Az cokelek
1 zeytin

Saat 15.00
2 hurma
1 incir

Saat 17.00
Yogurt
Et sote

Spor 17 den sonra 1 saat 35 dakka yuruyus
Su 3litreye yakin olur
Birazdan 1 sb sut icecegim yeni getirdim kaynayinca dayanamam canlar
...
semay maşallah sana çok iyi bence
Arkadaşlar ben yarın detoks yapmak istiyorum acaba ne detoksu yapabilirim? 3 haftadır diyetteyim sadece 2 kilo verebildim sizce zamanı gelmedi mi?
bence de yapma canim daha dikkat et sporu arttir
kuzum ekmeği a zalttin ama yinede fazla bence sabah 4 fazla yumurta yada peynir eklenebilir,öğle et yada sebze eklenebilir,akşamda patlıcan fazla yenip ekmek anlatılabilir bence
Sabah 09 30
Iki dilim tb ekmegi
Bes tane kozlenmis biber
Dort zeytin

Ogle 14 00
Bir tabak kapuska yemegi
Bir dilim tb ekmegi

Ara turk kahvesi

Aksam 19 00
Uc parça tavuk pirzola
Salata

Su 3 lt
40 dk yuruyus
çok güzel aysecim senin menüleri gördükçe yiyemiyorum,bu kiz k isitlamayla ne güzel beslenmeye çalışıyor diyorum,allah dert vermesin bunlar ufak şeyler ama en kısa zamanda normale dönersiniz insaallah canim
Afiyet olsun canı yulaf iyi bir tercih
Hastamısın cnm Ne oldu
Bu hafta hiç spor yapmadın heralde
Menün iyi ama sabah az olmuş
ablacim hasta değilim çok yoruyo çocuklar bu ara,bide evi elden geçiriyorum 3 gündür dolaplar falan,yumurta yoktu evde sabah ondan az oldu bugün yaptım telagisini, 1 gün dışında yok spor bu hafta böyle oldu ama inşallah yarından itibaren farklı olcak

Baharcım sabah ekmeğin 3 dil olsa ve peynir ilave etsen
Öğlende et miktarı daha fazla olabilir
Öğünlerine yoğurt ta ilave edersen daha iyi doyarsın
Su??

Sen daha önce başka takımlarda yarıştınmı cnm
yok cnm yarışmadım çok kısa süreliydi ekmek normalde 5 dilim yazıyor listeye uymaya calısıyorum yogurt yiyorum normal de ama kalmamıs evde o yuzden listede ne yazıyorsa onu yiyorum kızlar hatta az bile yiyorum coğu zaman

evet canım cok haklısın arkadaslar dogum gunu yaotılar ona cagırıldım en ucuz bu sekılde atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…