- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.441
Anammm 300 gr mın hesabınımı yapıyormuşYa ama bi kere ben röportajını dinlemiştim et yemiyorum bu ara balık yemeye başladım 300 gr aldım yanaklarımın etlendiğinş hissediyorum falan demişti. Kadın vücuduna giren 300 gramı farkediyor ben 5 kilo almadan ay kilo aldım demiyorum
Sabah tostun beyaz peynirli olup yanında yeşillik zeytin falan olsaydıKusura bakmayın kızlar bugün çok işim vardı giremedim hiç. Akşam yemeğine misafirim vardı öğleden sonraya kadarda eltimdeydim. Menüm
Sabah 11.00
Çavdarlı iki küçük dilim ekmeğe kaşarlı tost
Bi çay bardağı süt
Ara 1.30
Bi nescafe
2.3 çubuk kraker
Akşam 6.00 az kaçırdım
Bi kase tavuk çorbası
İki kaşık pilav
4 kaşık tavuk sote
Salata
Bir buçuk bardak ayran
Spor yok misafirim olunca yürüyüşede çıkamadık belki mekik falan çekerim
Su 2 yi geçmiştir muhtemelen ama saymadım
Tamam ablacim be diyorsan oDur kız acele etme
Listeye girince daha çok verirsin
Başlangıçta azaltmak doğru değil tatlım
Vücut önce alışsın bu sisteme
Yavaşlama olursa azaltırsın, değişiklik yaparsın
Böyle takım ruhunu taşıyan üyelere bayılırımTamam ablacim be diyorsan ohersey takımımız için :)
Iyi geceler bebeğimHerkese iyi geceler.
Şişkinlik ya da kabizlikta yok yani gayet iyiyim sadece tarti moralimi bozuyor
Canım öğlen bana biraz karbonhidrat yüklü geldi yani aslında fazla bişey yememissin boşa kalori almışsın sanki,akşamda ispanagi bol tutup dolmadan bi tane olabilirdibugunku menumu paylasıyorum hemen
sabah 8.00 peynır bır dılım ekmek 5 zeytın
sekersız nescafe
ogle 12.00 bır dılım kıymalı pıde dıyet kurabıye 2 adet sekersız cay kahve 5 kasık arpa sehrıyelı tavuklu salata
aksam 18.00 ıspanak bol yogurtlu 2 patlıcan dolması salata
yesıl cay yada sutlu mıstık ıcıcem yarım saat yurucem ınsallah 20 de mekık dusunuyorum bugun kendımı ıyı hıssedıyorum cok sukur :) su cok icemedım yogunluktan ama 1 bucuk a tamamlıycam ınsallah
çok güzel zeynepcimSelam kizlar ben de gec olmadan menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka,4 ceviz ve cay.
Öğle:12.10 bir kaseden az mercimek corbasi kucuk bir tabak brokoli ve yogurt.
Akşam:18.10 bir tabak kiymali pirasa yemegi,bir bardak ayran.
2.5 litre su ve 45 yuruyus yapildi.
gayet güzel canim patataei çok kacirmadiysan dahada guzelMerhabalar canlar ben hasta oluyorum galiba. InşaAllah sizler iyisinizdir.
11 30 çay 1.5 dilim tb ekmeği peynir domates
14 30 bir kase domates çorbası
16 00 sade türk kahvesi
19 15 çay salatalık domates peynir, tavuk sote az patateste yedim
2.5 litre su
45 dk yüzme 1 saat yürüyüş
bugün kayınvalidemde misafirler vardı ama hiçbir hazıladıklarından yemedim
semay maşallah sana çok iyi benceSaat 10.30
Kiymali yumurta
Az cokelek
1 zeytin
Saat 15.00
2 hurma
1 incir
Saat 17.00
Yogurt
Et sote
Spor 17 den sonra 1 saat 35 dakka yuruyus
Su 3litreye yakin olur
Birazdan 1 sb sut icecegim yeni getirdim kaynayinca dayanamam canlar
...
bence de yapma canim daha dikkat et sporu arttirArkadaşlar ben yarın detoks yapmak istiyorum acaba ne detoksu yapabilirim? 3 haftadır diyetteyim sadece 2 kilo verebildim sizce zamanı gelmedi mi?
kuzum ekmeği a zalttin ama yinede fazla bence sabah 4 fazla yumurta yada peynir eklenebilir,öğle et yada sebze eklenebilir,akşamda patlıcan fazla yenip ekmek anlatılabilir benceSabah 9 da 5 adet zeytin 4 dilim ekmek domates salatalık bi tane haşlanmış yumurta
Ara da elma
Öğlen 13.00 da bir köfte büyüklüğünde et salata bir buçuk dilim ekmek
Ara Öğün süt bi su bardağı bi küçük boy elma
Akşam 3 kaşık patlıcan yemeği salata bir buçuk dilim ekmek yedim
Dokuz da da bi porsiyon meyve yerim
çok güzel aysecim senin menüleri gördükçe yiyemiyorum,bu kiz k isitlamayla ne güzel beslenmeye çalışıyor diyorum,allah dert vermesin bunlar ufak şeyler ama en kısa zamanda normale dönersiniz insaallah canimSabah 09 30
Iki dilim tb ekmegi
Bes tane kozlenmis biber
Dort zeytin
Ogle 14 00
Bir tabak kapuska yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Uc parça tavuk pirzola
Salata
Su 3 lt
40 dk yuruyus
Bugün
Sabah 8
geceden suya koyduğum 2 gün kurusu
1 bardak y.y. süt
10:30
1 kk Pernir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı ev yapımı pekmez
Domates tere maydanoz
Ispanaklı yumurta
13:30
2 kepçe yeşil mercimek corbasi
Aksam 19 da
4 köfte
1 kase yoğurt
2 mil leslie 45 dk yuruyus
10 bardak su daha içerim içtikce içesim geliyor.
Dün gece de 2 mil leslie
Afiyet olsun canı yulaf iyi bir tercihMrblar
Sabah 8.00
1 bardak süte
Yulaf gevregi
Öğle 12.30
Küçük bir tabak kurutulmuş güveç susuz
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süte yulaf gevregi
Akşam 18.40
Yarım kase mercimek çorbası
4-5 yk menemen
Yulaf kepegiyle yaptığım ekmek
1 avuç kabak çekirdeği yedim dayanamadim
2.5 lt su
Çok halsizim yürüyüşe çıkamadım evde biseyler yapacam
ablacim hasta değilim çok yoruyo çocuklar bu ara,bide evi elden geçiriyorum 3 gündür dolaplar falan,yumurta yoktu evde sabah ondan az oldu bugün yaptım telagisini, 1 gün dışında yok spor bu hafta böyle oldu ama inşallah yarından itibaren farklı olcakHastamısın cnm Ne oldu
Bu hafta hiç spor yapmadın heralde
Menün iyi ama sabah az olmuş
Moral bozmakla elime birsey gecmez zaten canim olmadi haftaya yeme duzenimi degistiririm artik.duruyordur canım bozma moralını
yok cnm yarışmadım çok kısa süreliydi ekmek normalde 5 dilim yazıyor listeye uymaya calısıyorum yogurt yiyorum normal de ama kalmamıs evde o yuzden listede ne yazıyorsa onu yiyorum kızlar hatta az bile yiyorum coğu zamanBaharcım sabah ekmeğin 3 dil olsa ve peynir ilave etsen
Öğlende et miktarı daha fazla olabilir
Öğünlerine yoğurt ta ilave edersen daha iyi doyarsın
Su??
Sen daha önce başka takımlarda yarıştınmı cnm
evet canım cok haklısın arkadaslar dogum gunu yaotılar ona cagırıldım en ucuz bu sekılde atlattımCanım öğlen bana biraz karbonhidrat yüklü geldi yani aslında fazla bişey yememissin boşa kalori almışsın sanki,akşamda ispanagi bol tutup dolmadan bi tane olabilirdi
çok güzel zeynepcim
gayet güzel canim patataei çok kacirmadiysan dahada guzel
semay maşallah sana çok iyi bence
bence de yapma canim daha dikkat et sporu arttir
kuzum ekmeği a zalttin ama yinede fazla bence sabah 4 fazla yumurta yada peynir eklenebilir,öğle et yada sebze eklenebilir,akşamda patlıcan fazla yenip ekmek anlatılabilir bence
çok güzel aysecim senin menüleri gördükçe yiyemiyorum,bu kiz k isitlamayla ne güzel beslenmeye çalışıyor diyorum,allah dert vermesin bunlar ufak şeyler ama en kısa zamanda normale dönersiniz insaallah canim
Afiyet olsun canı yulaf iyi bir tercih
ablacim hasta değilim çok yoruyo çocuklar bu ara,bide evi elden geçiriyorum 3 gündür dolaplar falan,yumurta yoktu evde sabah ondan az oldu bugün yaptım telagisini, 1 gün dışında yok spor bu hafta böyle oldu ama inşallah yarından itibaren farklı olcak
bır daha agzıma surmem artık ,:))Canım bence bi iki seferden bişey olmaz ama ,sen 1 yemek kaşığı pekmez,1 tk zencefil,1 tk karabiber karışımını dene ,geçmiş olsun
allah şifa versin canim
Sanada geçmiş olsun canim zor
tamnm canım ınbsallah son olacakbazen yenilenler yetersiz kalabiliyor takviye alman iyi olmus canim.zor bir durum.
canim diyet kurabiyede olsa tuketme derim.onun disinda guzel canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?