Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gitti rakibem sabittim bugün sende durumlar nasıl
Canm benim terazinin pili bitti tartılamadım ama hafiflemiş hissediyorum kendimi yarın pil alırım rakibem :) seni de tebrik ederim cumaya eksi olacaksın demekki :)

Şekersiz çay kahve, su leptini bozmuyor
Süt bozuyor, ayran yavaşlatıyor
Yemekten 4 saat sonra Leptin çalışıyor depodaki yağlar kullanıyor
Eğer gilisemik indekse dikkat edilirse öğünlerde acıkma süresi uzar

Benim bunyem garip cok hizlida kilo akabilir....
Aynen bende kilo alma konusunda çok hızlıyımdır. Bir hafta içinde 85 kiloya geri dönebilirim ki denenmiştir 1 hafta içinde 5 kilo almıştım geçen sene

Çok iyi etmişsin canm. Bende buraya başlamadan önce bi türlü 84 altına inemiyordum şimdi iki haftaya 74 olurum heralde diyorum :) sende hızla verirsin inşallah

Ya güldürdün gece gece süpersin:)

Anlaşılmıştır ablacim teşekkür ederim aydinlattigin için

Napim hayatım okudum okudum kafam bi dünya en iyisi Zuhal abla dan öğrenmek

dpor olaymis iyiymis.

Sabah bi uyansak incecigiz :))))
insallah o sabahlarda gelir.ama yarin sabah icin ruyamizda anca......

Ben bu hayali çok kurdum cnm
Hiç boşuna heveslenme gerçek olmuyor
senin olmus ablam sabahlata hep incecik uyanmissin ama gayretinle datisi boze.....

dene bakalim seker oluyonmu kaliyonmu arkandan gelecem soz.......

Ne yazıkki öyle cnm
Yiyip içip yan gelip yatmayla 38 beden olunmuyor
Spor topiklerine bakarsan orda 50 kilo kızlar spor yapacaz diye canları çıkıyor
valla benim bi ogretmenim 50 kilo civari haftanim 3 gunu ta 1 saatlik yolu tepip spor salonuna gidiyor gobegi varmis bunu dedikce kendi gobegime bakiyorum zavalli vucudum ne hor kullanmisim.....

Ebru salliya siz hic yemiyormusunuz diye sormuslar yemesem bu kadar hareketi yapmak icin enerjim olmazdi demis.Cok az yiyincede insanin hareket edecek hali kalmiyor.dogru dengeli ve vakitli yemek lazim....

Ebru salliya siz hic yemiyormusunuz diye sormuslar yemesem bu kadar hareketi yapmak icin enerjim olmazdi demis.Cok az yiyincede insanin hareket edecek hali kalmiyor.dogru dengeli ve vakitli yemek lazim....
Ebru Şallı yi hiç beğenmiyorum farklı bir insan versiyonu öyle olmak istemezdim.

Ya ama bi kere ben röportajını dinlemiştim et yemiyorum bu ara balık yemeye başladım 300 gr aldım yanaklarımın etlendiğinş hissediyorum falan demişti. Kadın vücuduna giren 300 gramı farkediyor ben 5 kilo almadan ay kilo aldım demiyorum

valla benim bi ogretmenim 50 kilo civari haftanim 3 gunu ta 1 saatlik yolu tepip spor salonuna gidiyor gobegi varmis bunu dedikce kendi gobegime bakiyorum zavalli vucudum ne hor kullanmisim.....
Zaten böyle düşünüp yaptıkları için 50 kilo oluyorlarya

Menüm
Sabah 10.00 2yk yulaf 1 bardak süt 10 badem ve yarım elma ile lapa
Öğle 14.00 6 yemek kaşığı zerdeçallı bulgur pilavı salata
Akşam 17.00 bol salata 1 bardak ayran
Ara 20.00 1 greyfurt

Su 2 lt
Spor yok
Tartı öncesi öğlenki bulgur olmasa iyiymiş cnm
Akşamı hafif tutman iyi olmuş

Kusura bakmayın kızlar bugün çok işim vardı giremedim hiç. Akşam yemeğine misafirim vardı öğleden sonraya kadarda eltimdeydim. Menüm

Sabah 11.00
Çavdarlı iki küçük dilim ekmeğe kaşarlı tost
Bi çay bardağı süt

Ara 1.30
Bi nescafe
2.3 çubuk kraker

Akşam 6.00 az kaçırdım
Bi kase tavuk çorbası
İki kaşık pilav
4 kaşık tavuk sote
Salata
Bir buçuk bardak ayran

Spor yok misafirim olunca yürüyüşede çıkamadık belki mekik falan çekerim
Su 2 yi geçmiştir muhtemelen ama saymadım

Bende yarın azaltıcam yediklerimi öğle ve aksam. Cuma eksi çıkmak istiyorum
Dur kız acele etme
Listeye girince daha çok verirsin

Başlangıçta azaltmak doğru değil tatlım
Vücut önce alışsın bu sisteme
Yavaşlama olursa azaltırsın, değişiklik yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…