Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol cnm fena değiller

Kendimle ve takımla ilgilide yarın bildirimlerden sonra sizinle bişey paylaşıcam
Cevizli su
8.30 sabah
1 simit
Şekersiz çay

12.00 öğle
Bir bardak süt

Akşam 18.40
4-5 yağsız kusbasi
2 kaşık yoğurt
Bol salata
1 saat yürüyüş yapacam hazırlandık çıkıyoruz
2lt su 2,5 yaparım rahat

guzel canim

aksam olmamis seker

guz3l canim pogaca disinda

Selam kizlar iki gundur sag kasigimin biraz ust kismi agriyor korkuyorum apandist olabilirmi diye belki de usuttum bilmiyorum
gecmis olsun canim

guzel cani

kızlar bende menumu yazayım

SABAH 11.30 1 KASE LAPA

14.30 COKAZ SEKERLI TURK KAHVESI 1 YEMEK KAŞIGI LAPA

17.00 2 TAVUK BUT 1 KASE YOGURT

3 LT SU

SPOR IZINLI
Guzellll
guzel seker

bence doktora git canim

Sağol cnm fena değiller

Kendimle ve takımla ilgilide yarın bildirimlerden sonra sizinle bişey paylaşıcam
abla tuyo ver ben catlarim yoksa bizi ve takimimi birakiyorsun yada kilomu aldin ne yaptin ay hadi tuyo ver

Cok ilginc pazartesiden sonra dun kilo almisim eksi 1300 du pazartesi bugun 2 gun once eksi 1500 du bugun eksi 1000 ilginc valla ama 500 garm hangi arada aldimki spor yapinca etkiliyor kiloyu.....kaslar sisiyor bugun dinleniyorum bakalim....

1 simit 4-6 dil ekmek değerinde güzellik
Olmuşmu sence

Cok ilginc pazartesiden sonra dun kilo almisim eksi 1300 du pazartesi bugun 2 gun once eksi 1500 du bugun eksi 1000 ilginc valla ama 500 garm hangi arada aldimki spor yapinca etkiliyor kiloyu.....kaslar sisiyor bugun dinleniyorum bakalim....
Fazla spor bendede öyle etki ediyor cnm

Selam kizlar uykusuz gecenin ardindan anca gelebildim sabh 5 te yttik hastslik gcmedi hala miz miz minik kizim uyuyo simdi sonra disari cikicaz tmiz hava sart
Canım geçmiş nasılsınız simdi
Canım sanada geçmiş olsun,bilmez miyim o yalnızlığı ben inşallah iyisindir simdi
Ne yapıcam bilmiyorum yarın tartı günü ınsl. Bugün rahatlar im. Belki de tuvalete çıkamadıgim icin usuyorum.
Canım senelerce çektim ben bu rahatsızlığı doğumdan sonra düzeldi,bağırsakların rahatlatacak hareketler yap,yere yat bacaklarını kendine doğru çek bırak,sabahın çok erken saatlerinde 5 gibi 2 bardak ılık su ic,gece yatarken yarım elma sirkesinin içine 2 kayısı bırak,sabah ac karnina o kayisilari ye şirketinden 2 kaşık falan ic,ayagini mutlaka sicak tut,canim affola ama 20 gun cikmadigimi biliyorum ben,allah sifa versin
gayet iyi canim
Canım inşallah şişlik yapmaz nohut seni uzmez inşallah yarın tartida
sevilcim pogacaya dayanamadım sanırım,hiçbirşey de yememissin gün boyu
Selam kizlar iki gundur sag kasigimin biraz ust kismi agriyor korkuyorum apandist olabilirmi diye belki de usuttum bilmiyorum
Canım bende olmuştu birkez gittim kimyasal gebelikmis,ge eşlik fala olamaz di mi,apandisit çok ağrır hafif olmaz bildiğim

merhaba hanimlar hosbulduk oncelikle mesajlari genel olarak burdan yaziyorum cunku diyer mesajlarin altinma nasil cevap yazicagimi tam olarak cozemedim henuz. sizlerle bisey daha paylasmak istedim, ben dukan diyetini tam olarak yapmiyorum ama onun ekmegini yiyiyorum kahvaltida icinde keten tohumu ve yulaf kepegi var cok faydali. bu iki besini gunluk tuketiyorum kabizliga birebir sabah bu ikisiyle krep yapiyorum ekmek niyetine yannda az yagli peynir ve domatez ,salatalik aralarda yagsiz sut ile kahve seker yerine tatlandirici veya yogurt icine tatlandirici tarcin ve keten tohumu. canim cok takir tukur eden seyleri yemek istedigi zamanda elma veya havuc aliyorum aksamlarida proteini bol besin tavuk sigir eti ve sebze butun haftalik programim assagi yukari boyle benim sorun ozellikle kalca bolgesi bunun icinde yuruyus gerekiyo ama malesef 2 gun yurusem 10 gun kaliyor

Cevap vereceğin mesajın altında cevapla butonu var oraya bas
Sayfanın altında cevap penceresi var
Oraya yaz tekrar cevaplaya bas

Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen devam edersin cnm
Dünde sormuştum neden bu takıma geldin diye

Sabah 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 dilim tb

Ara 15.00
1 kase yogurt
2 ceviz
6 findik

16.30
1 sade turk kahvesi

Aksam 18.00
3 yk kiymali yumurta
Yarim kk peynir
7 zeytin
Dimates
2 dilim cavdat

3 litre su
30 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…