Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlar menümü yazim
sabah 1 elma 1 saat sonra peynir çay
domates salatalık havuç 1 tutam maydonoz
2 dilim normal ekmek
ara
yeşil çay 1 bardak süt
öglen
kaşarlı mantar. salata 1 bardak ayran
ara
4 burçak yulaflı 2 kupa siyah çay
akşam
1 kepçe barbunya 4 kaşık pazı
1 bardak ayran bol salata
2 saat sonra 1 portakal yerim

Kalkarkalkmaz

Kahvaltıdan önce meyve:

Kahvaltı:

İlk ara:

Öğle:

İkinci ara:

Akşam:

Bitki çayı:

Su:

Spor:

Aferin.. Kaçamaksız bir menü ... :)

melekcim niye kahvaltıdan önce meyve yı tavsiye ediyon

fadime abla sana kocaman bi alkış:81::81::81::81: bugun kaçamak yok bide bu kadar erken mi yiyonuz akşam yemeğini biz daha koca gelecekte yiyecez 21.30da

Kalkarkalkmaz:

Kahvaltıdan önce meyve: :81:

Kahvaltı: :81:

İlk ara: :81:

Öğle: :81:

İkinci ara: :81:

Akşam: :81:

Bitki çayı ::81:

Spor:

Su: :81:

Son düzenleme:
melekcim niye kahvaltıdan önce meyve yı tavsiye ediyon
Kalkarkalkmaz suyu şu yöden öneriyorum: Biz nasıl banyo yapıp vücudumuzu temizliyorsak,kalkar kalkmaz içtiğimiz suda iç organlarımızın banyosu gibidir,onları temizler...

Kahvaltıdan önce meyve: Özellikle elma yiyin derim.. Kahvaltıdan önce meyve yemek tok tutar ve daha az yemenizi sağlar.Özellikle elma zayıflamayada yardımcı olur..

Anlatabildim mi eşim :))

Menülere yorum yaptıktan sonra şimdi bende menümü yazayım :))

Kalkarkalkmaz : 1 bardak su + Beşi bi yerde bitki çayı
Kahvaltıdan önce: 1 küçük yeşil elma

Sabah:
1 dilim sucuklu tost
peynir- zeytin -tereyağ - bal (çok çok az )
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı

Ara:
1 küçük yeşil elma
1 kupa yeşilçay

Öğle:
1/2 dilim peynirli sandviç
Salata

Ara:
1 kupa yeşilçay

Akşam:
2 kuru biber dolması
1 kabak dolması
yoğurt

Spor:
LeSLie ile 3 mil...

Günboyu 1 lt. yeşilçay + 2.5 lt. su...

menün çok güzel dolmalar yaglımı kendine ayrımı yapıyorsun .1 lt çay derken açık yeşil çaymı yapıyorsun salamamı kulanıyorsun

fadime abla sana kocaman bi alkış:81::81::81::81: bugun kaçamak yok bide bu kadar erken mi yiyonuz akşam yemeğini biz daha koca gelecekte yiyecez 21.30da
Sende bekleme onu.. Bende 19.00 de bitiriyorum yemeği..geç yattıgım için..
geçmişteyimmm.............
hoşgeldin :)
menün çok güzel dolmalar yaglımı kendine ayrımı yapıyorsun .1 lt çay derken açık yeşil çaymı yapıyorsun salamamı kulanıyorsun

yok zaten yemeklere çok fazla yag koymuyorum artık.. ayrı yapmıyorum.. herkes benim gibi yesin
Sallama cay abla.. Bi koca demlik yapıyorumİçine bir tane atıyorum gidip gelip içiyorum.. Yatana kadar

bende yazayım bugunkı menumu iki hurma kahvaltıda yarım porsiyon patates salatası yagsız yumurtalı mantar 1 domates peynır yesil zeytın 1.5 dilim beyaz ekmek 3 ç b şekersiz çay
ara 1 elma yarım ceviz
öğlen 1 porsıyon yaprak sarma üzerine iki kaşık yogurt
ara 2 hurma
akşam 1 porsıyon portakallı kerevız(zeytınyglı) eşim gelince onunlada 2 tavuk baget yerim yanında salata
2lt su spor leslıe 3 mil yapıcam daha

menün güzel kerevizi portakalı hiç denemedim güzel oluyorsa bende yapayım .yaprak sarması kaç tane vardı tabakta ben 1 tencere sararım ama 1 tane yesem balon gibi şişiyor karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…