- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.961
mesaim bitti yine şükürler olsun
Menümü yazayım hemen
sabah
5 kayısı
2 su bardağı (elma,limon,tarçın,karanfil,karabiber karışımı)
09:30
domates salatalık
1 dilim peynir
1 bardak çay
ara
1 fincan yeşil çay
öğlen
1 kepçe çorba
salata
haşlanmış tavuk 200 gr
ara
1 bardak süt
1 fincan yeşil çay
akşam öğlenle aynı
ben hiç ekmek yememişim ve hala karnım çok tok
Bide 2 lt su içtim
hastalıktan olsa galiba canım hiç yemek filan istemiyo
Kaçtım ben hopicik yarın buralarda ol bak nasılmotive ediyom seni:18::18:
slm kızlar menümü yazim
sabah 1 elma 1 saat sonra peynir çay
domates salatalık havuç 1 tutam maydonoz
2 dilim normal ekmek
ara
yeşil çay 1 bardak süt
öglen
kaşarlı mantar.salata 1 bardak ayran
ara
4 burçak yulaflı 2 kupa siyah çay
akşam
1 kepçe barbunya 4 kaşık pazı
1 bardak ayran bol salata
2 saat sonra 1 portakal yerim
slm kızlar menümü yazim
sabah 1 elma 1 saat sonra peynir çay
domates salatalık havuç 1 tutam maydonoz
2 dilim normal ekmek
ara
yeşil çay 1 bardak süt
öglen
kaşarlı mantar.salata 1 bardak ayran
ara
4 burçak yulaflı 2 kupa siyah çay
akşam
1 kepçe barbunya 4 kaşık pazı
1 bardak ayran bol salata
2 saat sonra 1 portakal yerim
Kalkarkalkmaz suyu şu yöden öneriyorum: Biz nasıl banyo yapıp vücudumuzu temizliyorsak,kalkar kalkmaz içtiğimiz suda iç organlarımızın banyosu gibidir,onları temizler...melekcim niye kahvaltıdan önce meyve yı tavsiye ediyon
fadime abla sana kocaman bi alkış:81::81::81::81:bugun kaçamak yok bide bu kadar erken mi yiyonuz akşam yemeğini biz daha koca gelecekte yiyecez 21.30da
suyu unutum 2,5 lt bittiKalkarkalkmaz:
Kahvaltıdan önce meyve: :81:
Kahvaltı: :81:
İlk ara: :81:
Öğle: :81:
İkinci ara: :81:
Akşam: :81:
Bitki çayı ::81:
Spor:
Su:
menün çok güzel dolmalar yaglımı kendine ayrımı yapıyorsun .1 lt çay derken açık yeşil çaymı yapıyorsun salamamı kulanıyorsunMenülere yorum yaptıktan sonra şimdi bende menümü yazayım :))
Kalkarkalkmaz : 1 bardak su + Beşi bi yerde bitki çayı
Kahvaltıdan önce: 1 küçük yeşil elma
Sabah:
1 dilim sucuklu tost
peynir- zeytin -tereyağ - bal (çok çok az )
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı
Ara:
1 küçük yeşil elma
1 kupa yeşilçay
Öğle:
1/2 dilim peynirli sandviç
Salata
Ara:
1 kupa yeşilçay
Akşam:
2 kuru biber dolması
1 kabak dolması
yoğurt
Spor:
LeSLie ile 3 mil...
Günboyu 1 lt. yeşilçay + 2.5 lt. su...
Sende bekleme onu.. Bende 19.00 de bitiriyorum yemeği..geç yattıgım için..fadime abla sana kocaman bi alkış:81::81::81::81:bugun kaçamak yok bide bu kadar erken mi yiyonuz akşam yemeğini biz daha koca gelecekte yiyecez 21.30da
hoşgeldin :)geçmişteyimmm.............
menün çok güzel dolmalar yaglımı kendine ayrımı yapıyorsun .1 lt çay derken açık yeşil çaymı yapıyorsun salamamı kulanıyorsun
Sende bekleme onu.. Bende 19.00 de bitiriyorum yemeği..geç yattıgım için..
ozamanda yemek düzenimiz olmuyo ailecek yemek yedigimiz bi akşamları benim koca pazar gunleri bile çalışıyo sabah kahvaltı yapmadan gıdıyor işe
ozamanda yemek düzenimiz olmuyo ailecek yemek yedigimiz bi akşamları benim koca pazar gunleri bile çalışıyo sabah kahvaltı yapmadan gıdıyor işe
benimki sabah kahvaltısını yapar öglen eve gelir akşamda eksik olsun 21 senedir hep öglen evde yer
hımm.. o zaman sende o gelmeden önce yemegini erken vakitte ye.. onunla beraber sofrada atıstırırsın öyle olmaz mı?
Bende diyet yaptıgımdan beri eşimle yemiyorum.Bana "sen bi hastahaneye düşsen bi odadan odaya 5 kişi zor tasırız " demişti.bu sözüde diyete baslamam için vesile oldu.Geçenlerde "artık seninle yemek yemeyecek miyim?" dedi.Bende" dediklerinin bedelini öde" dedim.
Oda bana" sende yediklerinin bedelini öde o zaman " dedi.ne gülmüştüm ya...
bende yazayım bugunkı menumu iki hurma kahvaltıda yarım porsiyon patates salatası yagsız yumurtalı mantar 1 domates peynır yesil zeytın 1.5 dilim beyaz ekmek 3 ç b şekersiz çay
ara 1 elma yarım ceviz
öğlen 1 porsıyon yaprak sarma üzerine iki kaşık yogurt
ara 2 hurma
akşam 1 porsıyon portakallı kerevız(zeytınyglı) eşim gelince onunlada 2 tavuk baget yerim yanında salata
2lt su spor leslıe 3 mil yapıcam daha
hımm.. o zaman sende o gelmeden önce yemegini erken vakitte ye.. onunla beraber sofrada atıstırırsın öyle olmaz mı?
Bende diyet yaptıgımdan beri eşimle yemiyorum.Bana "sen bi hastahaneye düşsen bi odadan odaya 5 kişi zor tasırız " demişti.bu sözüde diyete baslamam için vesile oldu.Geçenlerde "artık seninle yemek yemeyecek miyim?" dedi.Bende" dediklerinin bedelini öde" dedim.
Oda bana" sende yediklerinin bedelini öde o zaman " dedi.ne gülmüştüm ya...
bende oyle yapmaya çalışıyorum elimden geldıgınce bizimkide bana armuda döndün diyip diyıp duruyo kendısıne bakmıyo oda çubuk krakerden badem krakerıne dondu de ben bı sey demıyom aslın onun sozlerınden dolayı baslamdım bır zamanlar 36 beden gıyerdım şimdi 40 42 ama 38 olsam bana yeter hiç bir kıyafetımin içinde kendimi rahat hissetmiyom oyuzden diyettegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?