- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.981
menün güzel kerevizi portakalı hiç denemedim güzel oluyorsa bende yapayım .yaprak sarması kaç tane vardı tabakta ben 1 tencere sararım ama 1 tane yesem balon gibi şişiyor karnım
fadime abla annem yapıp getirmiş kervizi çok güzel olmus dahada olsa yerdim ama bitti yaprak sarmada etlı degıldı kıymam yoktu ogun evde bende prınç bulgur bırazda kırmızı mercımek koydum içine tabakta kaç tane vardı bilmiyoırum ama porsiyonu az tutuyorum
bende yazayım bugunkı menumu iki hurma kahvaltıda yarım porsiyon patates salatası yagsız yumurtalı mantar 1 domates peynır yesil zeytın 1.5 dilim beyaz ekmek 3 ç b şekersiz çay
ara 1 elma yarım ceviz
öğlen 1 porsıyon yaprak sarma üzerine iki kaşık yogurt
ara 2 hurma
akşam 1 porsıyon portakallı kerevız(zeytınyglı) eşim gelince onunlada 2 tavuk baget yerim yanında salata
2lt su spor leslıe 3 mil yapıcam daha
bu yediklerim 1341 kalorı 1500 tamamlarım belki
geçmiş olsun canım..günaydın herkeslereben hafta sonu kaçamak yapamadım hatta hiçbişey yiyemedim
çok hastayımzar zor duruyorum ayakta sizler nasılsınız
güzell..beğendim kaptanım..Eveet Arkadaşlar... Herkes günaydın hatta tünaydın...
Öncelikle size sunları söylemek istiyorum.. Takım olarak bir hedef listesi tuttum. Bu listede ne kadar kilo verdiğimizi ve toplam ne kadar kilo gittiğini yazdım.Ayrıca yeni bir şey söylemek istiyorum.Bundan sonra herkes bir aydada bitirse bile,fırsat buldukça kitap okusun istiyorum.Tabi bu sizin kararlarınızla belli olacak.Ve herkes günlük hedeflediği sporu ve su miktarını belirleyecek... Ayrıca sizi eşlere ayırdım... Herkes kendi eşini motive edecek ve eşinden sorumlu olacak...
Kaçamaklara gelince...
Haftda 3 kez kaçamak yapanı takımdan diskalifiye edeceğim...
Herkes en az 3 menüye yorum yapmalı.. Biz arakadaşlarımıza karsıda sorumluyuz unutmayın...
Evet arkadaşlar.. Yazacagım şeyler bitmedi tabi :)) Şimdi bu yazdıklarımla ilgili yorumlarınızı alayım...
dmettt..eşim benimmm..Arkadaşlar listeyi ekleyemiyorum..Ama eşlerinizi Buraya yazayım... Kura cekerek yaptım.. Herkes kaderine razı olsun
Demettuba83 = Hoppidicik
Mütedeyyin = Soffty
Fangy = Fitsema
Fadime02 = Arseda
Duyguzeyno = Cicikizsinem
Bazı arkadaşlarımızın eşleri pek girmeyebilir..Onları hep birlikte motive edicez...
aaa..nerde..?ben görmedim kıss..ALLAH ım bu kadar yemin ediyorum ilk eşlere bölücem die yazdığın yeri okuyunca dedim benim eşim hoppidicik olucak dieçok şaşırdım keşke başka bişey isteseymişim o an hoppicik hadi hoppa hoppa:89::89:motivasyona başlayalım
benden de evet..Oylama sonuçları:
Mütedeyyin: EVET
Demettuba83:
Hoppidicik:
Soffty:
Fangy:
Fitsema:
Fadime02:
Arseda:
Duyguzeyno:
Cicikizsinem:
güzel fikir..ama önce kslori hesaplamak gerek..Hanımlar kumbara modelinden bahsetmek istiyorum sizlere.
Bilerek ya da bilmeyerek uyguladığımız bir yöntem bir bakıma.
İzlenecek adımlar şöyle:
1- Günlük harcadığın kalori miktarını hesaplıyorsun.
2- Günlük ne kadarlık bir kısıtlamaya gideceğine karar veriyorsun.
3- Günlük kalori miktarını 7 günle çarpıyorsun.
4- Çıkan sonuç senin kumbarandaki paran oluyor. 1 hafta boyunca bu kaloriyle idare edeceksin, ister 1 gün 4000 kalori ertesi gün 800 kalori alrsın, istersen tasarruflu bir şekilde harcarsın.
Örnek:
Benim günlük ortalama kalori ihtiyacım 1800 kalori ( 1. adım)
300 kalorilik bir kısıtlamaya gidiyorum = 1500 kalori ( 2. adım)
1500 x 7 = 10500 haftalık bonusum (3. adım)
1 hafta boyunca her gün aldığım kalori miktarını bu toplam bonustan düşüyorum. Mesela bugün 4000 kalori aldım diyelim, diğer 6 gün için 6500 kalorilik bonusum kalmış oluyor.
Bu şekilde " nasılsa kaçamak yaptım, hadi bütün diyet güme gitsin " psikolojisine girmiyorsunuz. Nasılsa telafi için önünüzde ekstra ekstra günler oluyor. Ben bu yöntemi çok seviyorum, hem beni motive ediyor
ben geldim sen gitmişsin bacıımm..Hoppidicik nerdesinbu arada ben 1 kilo hedefliyorum ama hala regl olmadım olursam veririm inş. Bide iyileşirsem
kızlar dün büyük bir kaçamak yaptım..çocukları götürmüştük bir avm ye..karınları acıktı haliyle..kfc ye girdik, bir xtrem menü götürdü ablanız..bu haftaya böyle başladık..
bende yazayım bugunkı menumu iki hurma kahvaltıda yarım porsiyon patates salatası yagsız yumurtalı mantar 1 domates peynır yesil zeytın 1.5 dilim beyaz ekmek 3 ç b şekersiz çay
ara 1 elma yarım ceviz
öğlen 1 porsıyon yaprak sarma üzerine iki kaşık yogurt
ara 2 hurma
akşam 1 porsıyon portakallı kerevız(zeytınyglı) eşim gelince onunlada 2 tavuk baget yerim yanında salata
2lt su spor leslıe 3 mil yapıcam daha
selam ortak:) eş olmuşuz
selam kızlar
of bu aralar o kadar yogunumkı anlatamam.. sabah 7 de evden bı cıkıyorum aksam 9 da eve gırıyorum. tabı yedıklerım cok duzenlı olmuyo halıyle.
fırsat bulmuskem menumu yazayım hemen
sabah 1 sımıt(okulda baska bısı yok)
ara 1 avuc leblebı
ogle yaprak sarma
ara 1 pk kepeklı bıskuvı
aksam 1 tabak corba
patates salatası
1.5 dılım kepek ekmegı
su daha 1 lıtre bıle olmadı
ıcemıyorum ben yaaaaaa
bu arada kaptan oylamaya benden de EVET
Kardeş takıma selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?