Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben esra yas 25 fen bılgısı ogretmenıyım bende senı pek tanımıyorum

ben sema 30 yaşındayım çalışmıyorum evli 2 çocuk annesiyim yengeç burcuyum ayrıca kan grubumuzda aynı dikkatimi çekti iyi eş olacağımıza inanıyorum bol iradeli bir hafta diliyorum esracım seni çok sık görmüyorum vakit buldukça girersen çok sevinirim

canım güldürdün beni şöyle diyebilirim anlatılmaz tadılır biraz kokulu bisey ama lezzetli ben salatasınıda sevıyorum helede içinde ceviz varsa

Kalkarkalkmaz: :81:

Kahvaltıdan önce meyve: :81:

Kahvaltı: :81:

İlk ara: :81:

Öğle: :81:

İkinci ara: :81:

Akşam: :81:

Bitki çayı: :81:

Su: :81:

Spor: :81:

Kitap: :81:

Çooooook güzel :))) 550 kalori bu sporla mı harcadın? Nasıl hesapladın.. Bu arada verdiğiniz internet sitesi açılmıyor ya

bu aralar malesef sadece aksamları gırebılıyorum. ama vakıt buldukca gırmeye calısıcam

kaptancım kahvaltıdan oncede mı bıseyler yememız gerekıyo anlamadım kı
bu kalkarkalkmaz ne?

Açıklayayım Esra :))

Kalkarkalkmaz suyu şu yöden öneriyorum: Biz nasıl banyo yapıp vücudumuzu temizliyorsak,kalkar kalkmaz içtiğimiz suda iç organlarımızın banyosu gibidir,onları temizler...

Kahvaltıdan önce meyve: Özellikle elma yiyin derim.. Kahvaltıdan önce meyve yemek tok tutar ve daha az yemenizi sağlar.Özellikle elma zayıflamayada yardımcı olur..

tesekkur ederım kaptancım cok şukulade bi acıklama oldu

kaptancım aslında ben bitki çayı olarak yeşil çay içiyorum oıda ogleden sonra içtigim zaman gece uyamıyorum o yuzden sabah içiyorum ben yeşil çay içerken kızlarıma süt koyurum sıkılıyollar her gun sut içmekten onlara çayla eşlik edeyım derken bizim yeşil çay arada kaynıyor

google yazarken kıloyla takıpı ayrı yaz oyle bı dene
bıde uyelık istıyor ücretsiz

hayır canım günlük yaptıklarımıda yazıyorum ev işleri bazı yaptığım hareketler falan kilotakibi.com googldan ara istersen orda hepsi yazıyo ve kayıt altında bu cuma kopyalayıp yapıştırmayı düşünüyorum yediğim içtiğim yaptığım herşey yazıyor orda ayrıca motive oluyorsun inşlhh bütün arkadaşlar yapar sağlıkla kilo veririz :87:

www.kilotakibi.com

uruz diyorki:
ideal kilona 90 gün i.inde -692 kalori ulasablirsin.. ne demek bu.. yani günlük kalorimden 692 düşecekmiyim?

Kapladıgın alan 1.79 metrekare diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…