Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hesaplamayı yaparken ne kadar zamanda hedef kilona ulaşmayı amaçladığını da soruyor.
Sen kısa zamanda çok fazla kilo vermek istemiş olacaksın k - 600 küsür kalori demiş.
Bu durumda gün boyu 0 kalori alıp üstüne 600 kalori yakacak kadar spor yapman lazım

Hedef kilona ulaşmak istediğin süreyi uzat biraz, zaman aralığını çok kısa tutma :)

uruz diyorki:
ideal kilona 90 gün i.inde -692 kalori ulasablirsin.. ne demek bu.. yani günlük kalorimden 692 düşecekmiyim?

Kapladıgın alan 1.79 metrekare diyor

hım... yok ben hedef kilomu yazmadan böyle birşey dedi.. hedef kilomu yazdım seneye dünya kadınlar günüe kadar.. 1400 küsür almam lazım günde... :)) bende zaten 1200 falan yiyorum genelde.. ohh inş. böyle devam ederse veririm :))

günaydın kızlar yeni birgüne kitap okumakla başlıcam kitabın adı PRATİK VE HUZURLU YAŞAMANIN YOLLARI kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum 9 30 yürücem sonra mekik çekerim 200 tane

günaydın fadime abla güne hızlı başalmişsın bende suyumu çayımı içtim bu arada çizelgen gitmiş yapamadınmı

tünaydın kızlar hasta hasta :2:yeni geldim geç kaldım yazmak için nasılsınız???
bende iyileşir iyileşmez başlıycam kitaba evde bir dolap dolusu kitabım var,dünya klasiklerine başlıycam inş.ama hangisinden başlıycam bilmiyorum.:26:

kızlar dün büyük bir kaçamak yaptım..çocukları götürmüştük bir avm ye..karınları acıktı haliyle..kfc ye girdik, bir xtrem menü götürdü ablanız..bu haftaya böyle başladık..

şekerim canımm ortim benim doğru okudum dimi seni ben bi götürürüm bidaha getirmem aref gibiyimdir maşallahbi daha kaçamak yaparken aklına ben geleyim olurmu gazabımdan kork derim benbi motive ederim seni bi motive ederim bi daha olmak istersinbak çok kızdım çokta darıldım beni neden çağırmadın
neyse ortağaammm sevdim senibundan sonra yapmak yok tamammı yaparsanda bari ufak bişey olsun

evet ablacım çalışıyorumakşama kadar oturmaktan popom yassılaştı valla bu yüzden spor yapamıyorumama pazartesi iyi olursam inş başlıycam bundan sonra haraket edicem ki diyetime bereket gelsin

kolay gelsin canım bende ev işlerimi yapıp arada bakıyorum yorumlara en iyisi kapatim yoksa işler bitmez

selam bayanlar..çooookk işim var..cumaya kadar böyleyim..geçmiş okuyamıcam..demet beni bekleeee....

Evet ben kitaplarımın hepsini paketledim tasınacagım için :26: ama şu anlık cevşen okuyorum zaten :)))
Bende "Namazda huşuya götüren 33 etken" diye bir kitap var.Onu okumayı düşünüyorum..

Kızlar kuralları Bugün düzenli bir şekilde yazıp paylaşacağım inşallah..
Bu arada eşlerimizi her hafta değiştirmeyi düşünüyorum,değişiklik acısından.. hemde kaynaşmış oluruz... siz ne dersiniz...

canım bence yabancılık çekmememiz açısından haftada bir değilde ayda bir daha iyi olur derim.:26::26:

canım bence yabancılık çekmememiz açısından haftada bir değilde ayda bir daha iyi olur derim.:26::26:

tamam madem öyle yapalım...

Ya kızlar ben birşey sorucam. Ben sauna eşofmanla günde 45 dk. LeSLie yapıyorum.Nette kilotakibi.com var.Orada 45 saunayla harcanan kalori 450 diyor,Bir saat yürüyüşde 400 kalori diyor.Şimdi ben 45 dk.LeSLie ile 850 kalorimi yakıyorum, sanmam ya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…