- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.021
uruz diyorki:
ideal kilona 90 gün i.inde -692 kalori ulasablirsin.. ne demek bu.. yani günlük kalorimden 692 düşecekmiyim?
Kapladıgın alan 1.79 metrekare diyor
Bu hesaplamayı yaparken ne kadar zamanda hedef kilona ulaşmayı amaçladığını da soruyor.
Sen kısa zamanda çok fazla kilo vermek istemiş olacaksın k - 600 küsür kalori demiş.
Bu durumda gün boyu 0 kalori alıp üstüne 600 kalori yakacak kadar spor yapman lazım
Hedef kilona ulaşmak istediğin süreyi uzat biraz, zaman aralığını çok kısa tutma :)
ya dün akşam oglun düzeltim derken yok etti ugraşıyorum herşeyi yapıyorum yapıştıramıyorum:84::84::84:günaydın fadime abla güne hızlı başalmişsın bende suyumu çayımı içtim bu arada çizelgen gitmiş yapamadınmı
tünaydın kızlar hasta hasta :2:yeni geldim geç kaldım yazmak için nasılsınız???
bende iyileşir iyileşmez başlıycam kitaba evde bir dolap dolusu kitabım var,dünya klasiklerine başlıycam inş.ama hangisinden başlıycam bilmiyorum.:26:
kızlar dün büyük bir kaçamak yaptım..çocukları götürmüştük bir avm ye..karınları acıktı haliyle..kfc ye girdik, bir xtrem menü götürdü ablanız..bu haftaya böyle başladık..
evet ablacım çalışıyorumgünaydın canım sen çalışıyormusun :26:
evet ablacım çalışıyorumakşama kadar oturmaktan popom yassılaştı valla bu yüzden spor yapamıyorum ama pazartesi iyi olursam inş başlıycam bundan sonra haraket edicem ki diyetime bereket gelsin
kolay gelsin canım bende ev işlerimi yapıp arada bakıyorum yorumlara en iyisi kapatim yoksa işler bitmez
hımm.. o zaman sende o gelmeden önce yemegini erken vakitte ye.. onunla beraber sofrada atıstırırsın öyle olmaz mı?
Bende diyet yaptıgımdan beri eşimle yemiyorum.Bana "sen bi hastahaneye düşsen bi odadan odaya 5 kişi zor tasırız " demişti.bu sözüde diyete baslamam için vesile oldu.Geçenlerde "artık seninle yemek yemeyecek miyim?" dedi.Bende" dediklerinin bedelini öde" dedim.
Oda bana" sende yediklerinin bedelini öde o zaman " dedi.ne gülmüştüm ya...
ayy çok güldüm bi yandan da çok kızdımhiç düşünmezler zaten kırılacaklarmı die benimkide sen bi yere giderken merdivenin başına geç ben arkdan iterim gideceğin yere yuvarlanarak gidersin artık demişti bende gerek yok arkamdan itmene ben kendimde yuvarlanırım demiştim oda daha ne isitoysun işte arkandan destek oluyorum demişti bi arada ayakkabılarımı bağlamaya filan çalıştı aman sakın eğilme göbeğin erimesin dedi ben hep sırtındamı taşıyosun beni derim oda yakındır vinçle kaldırıcaz der inat ettim vericem bu kiloları utandırıcam onu
ayy çok güldüm bi yandan da çok kızdımhiç düşünmezler zaten kırılacaklarmı die benimkide sen bi yere giderken merdivenin başına geç ben arkdan iterim gideceğin yere yuvarlanarak gidersin artık demişti bende gerek yok arkamdan itmene ben kendimde yuvarlanırım demiştim oda daha ne isitoysun işte arkandan destek oluyorum demişti bi arada ayakkabılarımı bağlamaya filan çalıştı aman sakın eğilme göbeğin erimesin dedi ben hep sırtındamı taşıyosun beni derim oda yakındır vinçle kaldırıcaz der inat ettim vericem bu kiloları utandırıcam onu
YA BEN İLK SÖYLEDİĞİNDE ÇOK KIRILDIM,SÜREKLİ AĞLADIM.. AMA ODA BENİ KIRMAK İÇİN DEĞİL İŞİN VEHAMETİNİ ANLATMAK İÇİN BUNU SÖYLEDİ.... ÇOK DA İYİ OLDU..Aslında kızmıyorum ona böyle söyledi diye.. Yoksa bi yerden başlayamazdım.. Dün bana kilo vermişsin,biraz farkediyor dedi.. ay cok sevindimseninkide baya ağır konuşmuş :)
tünaydın kızlar hasta hasta :2:yeni geldim geç kaldım yazmak için nasılsınız???
bende iyileşir iyileşmez başlıycam kitaba evde bir dolap dolusu kitabım var,dünya klasiklerine başlıycam inş.ama hangisinden başlıycam bilmiyorum.:26:
selam bayanlar..çooookk işim var..cumaya kadar böyleyim..geçmiş okuyamıcam..demet beni bekleeee....
YA BEN İLK SÖYLEDİĞİNDE ÇOK KIRILDIM,SÜREKLİ AĞLADIM.. AMA ODA BENİ KIRMAK İÇİN DEĞİL İŞİN VEHAMETİNİ ANLATMAK İÇİN BUNU SÖYLEDİ.... ÇOK DA İYİ OLDU..Aslında kızmıyorum ona böyle söyledi diye.. Yoksa bi yerden başlayamazdım.. Dün bana kilo vermişsin,biraz farkediyor dedi.. ay cok sevindimseninkide baya ağır konuşmuş :)
ağır değil aslında haklı ben öyle alınganda değilim çok şükür ama bi gün babamla konuşurken siz neyle beslediniz bunu dedi baya stok yapmış diyince babamda ablası zayıf bu tombiş yanaklı olsun ısıralım die baya iyi baktım demişti.bende has ettiniz bak diline düştüm dedim babamda adam bişey mi söyledi sanki dedi güldüler bende kafama göre 10 kilo verdim bu ramazandan sonra bi ara baya rengim filan gitti eşim yapma bırak dedi korktu ama ben hiç taviz vermedim şimdide verdiğimin 3 kilosunu geri verdim hala dalga geçiyo ya ama görcek o
Kızlar kuralları Bugün düzenli bir şekilde yazıp paylaşacağım inşallah..
Bu arada eşlerimizi her hafta değiştirmeyi düşünüyorum,değişiklik acısından.. hemde kaynaşmış oluruz... siz ne dersiniz...
canım bence yabancılık çekmememiz açısından haftada bir değilde ayda bir daha iyi olur derim.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?