- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.181
Güzel canim sevindim adinaGunaydin kizlar bu sabah tarti nihayet yuzumu guldurdu.-300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum
naptin canim böyle aç geziyosun bildiğin ama değmiş çok güzel vermissin maşallah -1700 nedir yaa 3gundegunaydın kızlar
dün sorunumdan bahsetmiştim sorun büyüyünce giremedim öncelikle menümü yazayım
11.30 sabah
bir kase karnıbahar havuc corbası
15.00 ögle
1/3 kadar lahmacun
3lt su
1,15 dk tempolu yürüyüş
giy valla kizHaa ha bnde gelinlik giyicem esimde damatlık giymeyi kabul etti resim çekineceğiz
cok ta dikkat ediyorsun halbuki tuvaleteGünaydın herkese maalesef +900 gr
Yok canım bu kez eşimin gazabına ugradim@poniponna tuvaletemi cikamiyorsun
Sevgili ponicim yarışıyoruz unutmaaaaaa!!!!Yok canım bu kez eşimin gazabına ugradimyarışıyoruz biz, bu hafta ben 1 kg o 500 gr vermiş abur cubur getirmişti cumartesi akşamı bi de regl öncesi dayanamadım moralimde bozuktu baya yedim pişmanim tartıda da gordum hatami ama pes etmek yok artılardan kurtulmak hedefim
Ponim daha cumayaaaa 5 gün var.. O zamana kadar bu artıları atar keyfine bakarsın canını sıkma!!Günaydın herkese maalesef +900 gr
Inşallah cumaya dusersin cnmYok canım bu kez eşimin gazabına ugradimyarışıyoruz biz, bu hafta ben 1 kg o 500 gr vermiş abur cubur getirmişti cumartesi akşamı bi de regl öncesi dayanamadım moralimde bozuktu baya yedim pişmanim tartıda da gordum hatami ama pes etmek yok artılardan kurtulmak hedefim
Inşallah canimGünaydın bayanlar bende -100g dayım ama kendimi çok şiş hissediyorum. Cuma cumartesi pazar yoğun sporlarım var bugün artı çıkmayı bile bekliyordum ama sabit sayılırım. Bugün spor yapmıcam bakalım bi etkisi olacak mı.
Hepinize güzel bir gün olsun inşaAllah.
çok iyi canim tebrikler o zaman ,inşallah cuma 74 u görürsünKızlar çok mutluyum aylar sonra tekrar 75 sayısını gördüm. Ya mutluluğumu anlatamam size... Hepinize çok teşekkür ederim bugün tartıda 75.4 geldim!!!!
bence v ermissindir ama olsun bakalım cuma daha güzel olur,ayy ne güzel beden düşmek guzeldirKizlar gunaydin benim tarti once eksi 1 kilo gosterdi sonra vazgecti sabit gosterdi ne anlamam gerekiyor ben sabitim diyim cumaya olursa supriz olsun 48 giymeye basladim kiyafetlerim artik daha rahat oluyor....
Kizlar gunaydin benim tarti once eksi 1 kilo gosterdi sonra vazgecti sabit gosterdi ne anlamam gerekiyor ben sabitim diyim cumaya olursa supriz olsun 48 giymeye basladim kiyafetlerim artik daha rahat oluyor....
Yok canım bu kez eşimin gazabına ugradimyarışıyoruz biz, bu hafta ben 1 kg o 500 gr vermiş abur cubur getirmişti cumartesi akşamı bi de regl öncesi dayanamadım moralimde bozuktu baya yedim pişmanim tartıda da gordum hatami ama pes etmek yok artılardan kurtulmak hedefim
Gunaydin kizlar bu sabah tarti nihayet yuzumu guldurdu.-300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum
bu sabah tartıldıgımda -1700 çıktı :)
Günaydin canlar
Bende sabitim cok şükür
Ruyama bile girdi tartiliyorum ayy uc yuz gram artiyim diyorum :)))))
Bu arada kizlar -100
77.1 im
Günaydın bayanlar bende -100g dayım ama kendimi çok şiş hissediyorum. Cuma cumartesi pazar yoğun sporlarım var bugün artı çıkmayı bile bekliyordum ama sabit sayılırım. Bugün spor yapmıcam bakalım bi etkisi olacak mı.
Hepinize güzel bir gün olsun inşaAllah.
Kızlar çok mutluyum aylar sonra tekrar 75 sayısını gördüm. Ya mutluluğumu anlatamam size... Hepinize çok teşekkür ederim bugün tartıda 75.4 geldim!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?