Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar gunaydin benim tarti once eksi 1 kilo gosterdi sonra vazgecti sabit gosterdi ne anlamam gerekiyor ben sabitim diyim cumaya olursa supriz olsun 48 giymeye basladim kiyafetlerim artik daha rahat oluyor....
48 beeeden ne ki bu azimle benden önce 38 bedeni giyersin müdürüm,bravoo

Kolay gelsin canım zor ama tatlı telaşlar

Hayirlisi canım hersey yolunda gitsin inşallah.

Her zaman yanındayız tatlım aşk olsun derdini tabiki paylasmalisin. Tanimasamda burdaki herkesi seviyorum.

bu sabah tartıldıgımda -1700 çıktı :)
Vuuuu nasıl bir rakam o 3 günde tebrik etmek yetersiz bence.

CANIM hakkinizda hayirlisi eşin seni anlıyorsa üzülme hayat böyle işte bi ordayiz bi burda önemli olan huzur aileleri terketmek istemiyor insan hep yanlarında olmak istiyor ama artık bizlerde birer aileyiz ve aile icin fedakarlık yapmak bizlere düşüyor.

Günaydın herkese maalesef +900 gr
Olsun beya cumaya var daha veriverirsin.

Gunaydin kizlar bende +700 um malesef sebebi yedim itiraf ediyorum dugun evinde filan kendime gore bisi bulamadim bide su hic icmedim desem yeridir
Cumaya kadar yemiyoruz veriyoruz dostum

Kizlar gunaydin benim tarti once eksi 1 kilo gosterdi sonra vazgecti sabit gosterdi ne anlamam gerekiyor ben sabitim diyim cumaya olursa supriz olsun 48 giymeye basladim kiyafetlerim artik daha rahat oluyor....
Ohh mis gözle görülür bi değişim gibisi yoktur insan nasıl mutlu oluyor.

Hatun arkadaşlarım canlarim Günaydın mi desem tunaydin mi desem k.Valide bende kaç gündür geç oluyor katilimim buda gizli yani tlf. Elinden düşmüyor diyor saygıdeğer k.validecim.
Gelelim kilom +100 gram deyi ben bunu c.tesi karmakarışık yememe bağlıyorum reglim de 2 gün gecikti ondanda olabilir. Cuma ya halledicem insallah öpüyorum sizleri diğer kaçamakda görüşmek üzere.

İnşallah cumaya eksi gelir tatlım

o benimkindede var elinden dusmuyor diyordu dedigi zaman ayak bil3gim kirilmis ameliyat olmus yatiyordum kitap okuyordum baska ne yapacaksam.

Daha çok şaşıracaksınız deseydin içinden
icimden dedim seker.

Oooo daha neler görcekler
insallah canim....

Bugun hic giyemedigim kiyafetlerimi giydim ogrenciler bile sasirdi
Ayy bende yaşamak istiyorum,cok güzel bi duygudur. Düşünün beni 3 kilo biraz rahatlattı belli değil çok fazla,sizi duydukça kendim gibi seviniyorum

eliya canim bence kesinlikle şişlik seninki,bence yediklerinde bişey yok

Cnm benimde ctesi 71 i göstermişti sonra dönmüştü dün pek bişey yetmeyince dahada net gösterdi 70.8 gösterdi inşallah bu 5 gün dikat edersen belki 7 lerden kurtulurum benim bünyemizde hızlı kilo veriyor yazdıklarım dışında tek ekstram sabah aç karımla havanda dovdugum çörek otunu yutmak

Ayy inşallah öyledir bu 4 gün sıkı tutmak lazım 23 nisan da düğün var siyah elbiseye girmeliyim göbeksiz olarak

Süper ya bende bugün uzun zaman önce aldığım ve giyemedigim pantolonumu giydim
Benim de çok sevdiğim bir pantolon um var herseyimi dağıtım onu sakladım inşallah girebilirim içine.

Konup
Poniponna canım karışmak gibi olmasın aynı sorunu bende yaşıyorum ve senin çözümün bizde biz vana görev için geldik hickimsemiz yok burda ama karışan yine karışıyor biz dün bütün gün eşimin ailesiyle uğraştık ve haftasonu 2 gün memlekete gidip geldiğimizde evin huzuru kalmıyor ve uzaklastigin için daha artar dozajı

İnşallah canım hepimiz verecez fıstık gibi olacaz

kızlar ınternet yokdu kılo bıldırımımı yaapayım +300 dum yanı 70.9 kıloyum cumaya ınsaalah 6 ları gorurum cok ıstıyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…