Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ye tabide cuma üzülüyoruz sonra. Güzel menu yarasın

Canım aldi mi sonuçlarını ,kan şekerin ani yukseliyo ondan olabilir

Canım yaa zorlucaklar bi süre bizi allah senin de yardimcin olsun,gece uykusu almadan insan dinlenmiyo
Alıştım artık ama uyku düzgün olmayınca metobolizma da doğru calismiyor hayırlısı. Dr tahliller için son günlerde gördüğüm en güzel değerler dedi :)))) ekmekte kan şekerini yükseltiyor olabilirmiş o durumda hemen gel şekerine bakalım dedi giderim denk gelirse zaten beyaz ekmek yersem kotulesiyorum yemem olur biter

Ekmekten sonra kek olmasa çok güzelmiş artık yemişsin afiyet olsun diyim bari :)

Harikasın canım.

Mutlu yaşlar prensese ve annesine de kocaman bir bravo

Slm kızlar
Sabah 7.40
Bir bardak süte yulaf kepegi
12.30 öğle
6 ızgara köfte
Salata
1 dilim ekmek

Akşam 18.30
Bir case karnibahar çorbası
Salata
Yoğurt
2lt su
Spor yok çok halsizim

Yaa yapıyorum valla önceleri benimde öyleydi şimdi alıştım 30 dk yapıyon hiç bişey olmuyor Tatlım o Zaman cumaya kadar olmazsan regl seni listeye almayalım sıkıntı olmasın sonra

Sağol canım
Öyle öyle Allah büyük dert vermesin

Yeme canim beyaz ekmekte yemeyelim yedimde n oldu bam pişmanlık pismanlik

sagol canim

Slm kızlar
Sabah 7.40
Bir bardak süte yulaf kepegi
12.30 öğle
6 ızgara köfte
Salata
1 dilim ekmek

Akşam 18.30
Bir case karnibahar çorbası
Salata
Yoğurt
2lt su
Spor yok çok halsizim
gayet guzel canim

Canım bu sabah 76.8 dim en son tartildigimda 78.3
Asla affetmem suyu az içtim kekli yedim inkar etmem hiç. Tartilmicam cuma sabah bakalım kac olacak ponicim
bazen boyle seyler olabiliyor onemli olan toparlamak canim cumaya var toparlarsin.

Bugünki simidin acısı olarak ve kafamı dağıtmak için 50 dk zumba yaptım şimdi. Suyum 2.5tu o da 3.5a yaklaştı. Insan spor yaptıkça yapası geliyor açılıyor, bir de kilolar izin verse kısıtlamasa. Neyse bugünüde bitirdik elhamdülillah hepinize iyi uykular iyi leptinler bol eksiler.

Kızlar bugünkü menüm arkadaşlarda yemekteydik yeni geldim ksura bakmayın
Sabah 10.00 1bardak süt 2kaşık yuşaf ve 1 muzla lapa
Öğle 15.00 1porsiyon tavuk sote 1kase yoğurt bol salata
Akşam 19.00 1 tabak börek çorbası bol salata

Su 2,5 lt su
Spor 1 saat yürüyüş

Yaa yapıyorum valla önceleri benimde öyleydi şimdi alıştım 30 dk yapıyon hiç bişey olmuyor Tatlım o Zaman cumaya kadar olmazsan regl seni listeye almayalım sıkıntı olmasın sonra
Koşu bandı mi satıp eliptik aldım neyime benim 5 fitikla eliptik yer işgali yavaş yavaş başlasam mi bilmiyorum sanki leslie den sonra belim iyi gibi sabahlari hep ağrıyla uyanir dim 1 haftadır yok gibi birsey.

Börek çorbası Nasıl bişey canım

Off off kuzum bu nedir Allah aşkına Bi de beyaz ekmek sen Naptın bugün

nohutu yıyemedım kuzum zaten sısmıs bulundum :)

onu da bır bucuk ıctım kuzum ya acele acele yazıyorum o yuzden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…