- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.421
Sabah erken tartıldığın için perşembe akşamı sıvı alımını erken kapatırsan iyi olur cnmBende artilardan inmeye basladim umarim cumaya eksim fazla olur.aslinda kacamak yapmiyorum ve 5 ten sonrada yemiyorum ama cok su ve spor tartiyi etkiliyor persembe suyuda cok icmeyecegim spor zaten yapmayacagim
Oh maşallah devamı gelsin inşallahÇünkü 74 olurum diye düşünüyorum buraya katıldığımdan beri 10 kg vermiş olucam inşallah
dogru abla uyanir uyanmaz sisle tartiliyorum..biraz bekleyince 500 gram hatta daha fazla fark ediyor.dedigini uygulayacagim ablacim.Sabah erken tartıldığın için perşembe akşamı sıvı alımını erken kapatırsan iyi olur cnm
Gün içinde Içtiğin bişey olmaz
supersin ya.Oh maşallah devamı gelsin inşallah
Bende Adnan oktara bağladım
Bizde kediciklerin mi oluyoruzOh maşallah devamı gelsin inşallah
Ordaki kedicikler gibi olmak istiyon heraldeBizde kediciklerin mi oluyoruz
Aman Allah korusun. Ben ev kedisiyimOrdaki kedicikler gibi olmak istiyon heralde
inşallah ya bu ayın sonunda 65 i hedefledim bakalım ulaşabilecekmiyimAmin canm 65 ilk hedefim asıl hedef 57 inşallah tez zamanda hepimiz hedeflerimize kavuşuruz
Çok güzel canim10 kilo çok güzelGünaydın kızlaaaaaar haftaya göbek profilinden öncesi sonrası yapıcam inş. Unutturmayın banaaaa:))))
Kız 1 ayda 9 kilo verebilecek öisin çok değil miinşallah ya bu ayın sonunda 65 i hedefledim bakalım ulaşabilecekmiyim
Bende yarın orucum zaten inşallah semaycim sporda yapamam inşallah cuma günü yuzumuz gulerBende artilardan inmeye basladim umarim cumaya eksim fazla olur.aslinda kacamak yapmiyorum ve 5 ten sonrada yemiyorum ama cok su ve spor tartiyi etkiliyor persembe suyuda cok icmeyecegim spor zaten yapmayacagim
Ilahi abla :) mefkuremin kedicikleri :)Oh maşallah devamı gelsin inşallah
Ordaki kedicikler gibi olmak istiyon heralde
Canim gun icinde suyu tuketirsen tartiyi etkilemez persembe azaltmak yerine aksam icme gun icine yay:)Bende artilardan inmeye basladim umarim cumaya eksim fazla olur.aslinda kacamak yapmiyorum ve 5 ten sonrada yemiyorum ama cok su ve spor tartiyi etkiliyor persembe suyuda cok icmeyecegim spor zaten yapmayacagim
Bende tutmak istiyorum ama oruc olunca kan sekerimmi dusuyor ne onume ne gelirse dusunmeden yiyorum.Bende yarın orucum zaten inşallah semaycim sporda yapamam inşallah cuma günü yuzumuz guler
Ilahi abla :) mefkuremin kedicikleri :)
Aman abla ordaki kedicikler at gibi masallah,kocaman kalca,kocaman gogusleri var sahsen ben istemezdimOrdaki kedicikler gibi olmak istiyon heralde
darisi bize canim.sanada masallah.
Allah kolaylik versin seker oglana.
tekrar gecmis olsun canim.
Seni taniyamayan oldu mu canım hiç
en son kilom 70,7 canımKız 1 ayda 9 kilo verebilecek öisin çok değil mi
Hadi HadiAman abla ordaki kedicikler at gibi masallah,kocaman kalca,kocaman gogusleri var sahsen ben istemezdim
Sen nickinimi değiştirdin cnmen son kilom 70,7 canım
Evet abla degistirdimSen nickinimi değiştirdin cnm
Necla_ss21 değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?