Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende artilardan inmeye basladim umarim cumaya eksim fazla olur.aslinda kacamak yapmiyorum ve 5 ten sonrada yemiyorum ama cok su ve spor tartiyi etkiliyor persembe suyuda cok icmeyecegim spor zaten yapmayacagim
Sabah erken tartıldığın için perşembe akşamı sıvı alımını erken kapatırsan iyi olur cnm
Gün içinde Içtiğin bişey olmaz

Sabah erken tartıldığın için perşembe akşamı sıvı alımını erken kapatırsan iyi olur cnm
Gün içinde Içtiğin bişey olmaz
dogru abla uyanir uyanmaz sisle tartiliyorum..biraz bekleyince 500 gram hatta daha fazla fark ediyor.dedigini uygulayacagim ablacim.

Oh maşallah devamı gelsin inşallah

Bende Adnan oktara bağladım
supersin ya.

Bende artilardan inmeye basladim umarim cumaya eksim fazla olur.aslinda kacamak yapmiyorum ve 5 ten sonrada yemiyorum ama cok su ve spor tartiyi etkiliyor persembe suyuda cok icmeyecegim spor zaten yapmayacagim
Bende yarın orucum zaten inşallah semaycim sporda yapamam inşallah cuma günü yuzumuz guler
Oh maşallah devamı gelsin inşallah

Bende Adnan oktara bağladım
Ilahi abla :) mefkuremin kedicikleri :)
Ordaki kedicikler gibi olmak istiyon heralde

Canim gun icinde suyu tuketirsen tartiyi etkilemez persembe azaltmak yerine aksam icme gun icine yay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…