Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar,tartiya son iki gun kacamak yapmayalim,ben şunu farkettim minicik birsey dahi agzima atsam, aman ne olacak diye, bir de bakiyorum hemen tartiya yansimis. O nedenle bir lokma bile olsa agziniza bir sey atmadan once cok dusunelim.

Aynen öyle kuzum kızlar şunu düşünün tamam ben bunu yicem belki o an yendiğiniz an Mutlu mu olcaksınız peki gerçekten hangisinde daha çok Mutlu olursunuz onu yediğinizde mi 36 38 bedenleri giyip dolaşıp insanların sen ne kadar çok zayıfladın taktir ediyorum seni dediği Zaman mi ben hep böyle düşündüm şimdi de yaşıyorum bunu ve bu gerçekten inanılmaz bir haz yemek yemenin hazzı bu hazzın yanında %1 ancak inanın bana

Gunaydin kizlar,tartiya son iki gun kacamak yapmayalim,ben şunu farkettim minicik birsey dahi agzima atsam, aman ne olacak diye, bir de bakiyorum hemen tartiya yansimis. O nedenle bir lokma bile olsa agziniza bir sey atmadan once cok dusunelim.
Aynen canim bitti bundan sonra,dün iyi oldu bana iki gün karbonhidrat almamaya caliscam sonrada dikkat edicem inşallah,birbirimize iyi yansiyalim

Seni taniyamayan oldu mu canım hiç

Günaydınnnnn canlar

Tartıya 2 gün kala lütfen dikkatli olalım
Bazı menüler pek iyi görünmüyor
Cuma hariç cıss yememe kuralına uyalım
Özellikle listedekiler dahada dikkatli olması gerekir
Arkadaşların emeklerini zayi etmeyelim

Ayrıca bir hatırlatma yapmak istiyorum
Takım analizleri yapılmaya başlandı
Biyerde takımın Karnesi gibi
Herhafta takımın aldığı dereceye göre not veriliyor
Bikaç hafta sonra bizim takımda sıra
Önümüzdeki haftalarda yüzdemizin iyi olması gerekirki analizde ortalamamız iyi olsun
Kimse rehavete kapılmadan elinden geleni yapsın

Hem ay sonu hedeflerinizi unutmayın
1 ayı boşa geçirmek istemezsiniz heralde

maşallah güzellik bir 10 kilo daha versen hedefine ulaşacaksın inşallah oda olur darısı başımıza
Amin canm 65 ilk hedefim asıl hedef 57 inşallah tez zamanda hepimiz hedeflerimize kavuşuruz

darisi bize canim.sanada masallah.

Uykusuz bir gecenin ardından günaydınlar canlar
Sanirim on disimiz soldan soldan geliyor
Allah kolaylik versin seker oglana.

Gunaydin kizlar bugun daha iyiyim sukur sadece ayaga kalkinca basim.donuo
tekrar gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…