Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim regl haftam iştahım çok açılmış kendimi tutuyorum ama fazla yiyorum nasıl önüne geçebilirim bana yardımcı olun

Gunaydin kizlar dun giremedim ilk defa menumu bike yazamadim
Gunduz cok yogundum aksamda bir baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı heosi birbirine girdi sizmis kalmışım koltukta esim yedirmis yatirmis oglani
Aysecim nasılsın simdi
Sabah 08; 30
Iki dilim tb ekmegi
Domates biber kavurma uc zeytin

Ogle 12 30
Ton balikli salata

Ara uc tane misir patlakli kraker

Aksam 18 30
Yarim tabak kiyma kavurma
Bir dilim tb ekmegi domates salatalik

Su 2 anca olmuştur
Spor 45 dk yuruyus
menüde iyi bence afiyet olsun
Eki Görüntüle 1809892 Kızlar dayanamadım öncesi sonrasını aynı kıyafetleri giymişken paylaşayım dedim. Göbek çekmedim kalça daraltmadım tamamen naturel :)) sizce fark nasıl tam 10 kilo gitmiş
ayy nedir bu fark mukemmelsin tuğba,ınan kendimin olsa bu kadar sevindirdim maşallah
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN. DUALARIMIZ KABUL GUNAHLARİMİZ AFFOLSUN. RABBİM BUGÜNÜ HAKKIYLA YAŞAYAN KULLARINDAN EYLESIN. BU GUNUN HURMETINE VATANIMIZİN ÜZERİNDEN KARA BULUTLAR KALKSIN İNŞALLAH.
Amin canim hayırlı kandiller
Kızlar hayırlı kandiller Kandiliniz mübarek olsun...Allah dualarınız kabul eylesin.
hayırlı kandıller kızlar rabbım gonlunuzden gecen tum duaları kabul buyursun amınnn
Amin hepimize huzur gelsin,üç aylar huzur getirsin
Güzel canim tostu kendin yaptiysan tam bugday tercih et canim
herkese hayırlı kandiller bütün dualarınızın kabul olur inşallah
hayırlı kandiller neclacim
benim regl haftam iştahım çok açılmış kendimi tutuyorum ama fazla yiyorum nasıl önüne geçebilirim bana yardımcı olun
Canım pet şişeye su köy içine limon dilimi,çubuk tarçın istediğin başka meyvelerde olur,yanında bulundur onu ic

Birde 2,5 lt den fazla su icmiycem doktora gidene kadar karaciger ve böbregimi olduğu taraf ağrıyor hamileligimin basindan beri su azligindan cok su ictim sonra sut olsun diye sonra diyet icin biraz ara vericen cok su icmeye

Hosbuldum Pil isini haftasonuna kadar hallederim inş. subat ayında 82 idim inşallah çok almamisimdir. Şimdiye kadar evden çıkamadım çok hareketsizdim. Bugunden itibaren yürüyüşlere basliyorum ☺
hosgeldin canim ben semay 35 yasinda 3 cocuk annesiyim ve hayali 68 olmak olan bir ogretmenim.

sagol kaptanim.

Yarın detox yapmayı dusunen var mı ben hala artidayim hala hem regl olamadim ya daha
bu regl sana ugramadan bana gelecek gene....

Gunaydin kizlar dun giremedim ilk defa menumu bike yazamadim
Gunduz cok yogundum aksamda bir baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı heosi birbirine girdi sizmis kalmışım koltukta esim yedirmis yatirmis oglani
gecmis olsun canim .

Eki Görüntüle 1809892 Kızlar dayanamadım öncesi sonrasını aynı kıyafetleri giymişken paylaşayım dedim. Göbek çekmedim kalça daraltmadım tamamen naturel :)) sizce fark nasıl tam 10 kilo gitmiş
masallah kubracim.

zararsiz seylerden doyana kadar yiyebilirsin.kuru mryve ve kuruyemiste olabilir.

Geçmiş olsun dilekleriniz icin Sağolun canlarım
Daha iyiyim birde dinlenebilsem daha iyi olucam ama
Mide bulantim ve bas agrim hâlâ var sanirim bahar havasindan oldum böyle
cok su bazilarina yaramaz seker su zehirlenmesi olabiliyor bunyeni en iyi sen biliyorsun ama en iyisi doktora git.

Super. Göbekte baya küçülmüş zaten baya fark var. Benimde sezeryan oldu göbek çok belli değil ama zayiflayinca nasil olur çıkar mı bilmiyorum

Canm hepberaber istediğimix ölçüye kavuşuruz inşallah

Super. Göbekte baya küçülmüş zaten baya fark var. Benimde sezeryan oldu göbek çok belli değil ama zayiflayinca nasil olur çıkar mı bilmiyorum
Benim de göbek sarktı baya et yok ama deri var hiç hoş durmuyor bende platese başlayacağım yarın inşallah

Tamam canım uygulayacam

Tamam canım uygulayacam
Slmlar
8.30 sabah
1 bardak süt
Kendimi çok tutmama rağmen çörek abartmadim ama
12.30 öğle
Sucuklu yumurta 1,5 yumurta kadar
1 case çorba
1dil peyniri çok az beyaz peynir
2-3 zeytin
1 dilim yulaf kepegine yaptığım ekmek
Domates salatalık

Ara
Kuru üzüm
Kuru incir

Akşam 19.00
Yarım tabak kuru fasulye tanelerini az koydum
Bol salata
Acı biber turşusu
1,5 lt su içecem daha
80dk yürüyüş
İzin verirseniz bir bitter çikolata yiyeyimmi yoksa yarinami saklayayim

Birde 2,5 lt den fazla su icmiycem doktora gidene kadar karaciger ve böbregimi olduğu taraf ağrıyor hamileligimin basindan beri su azligindan cok su ictim sonra sut olsun diye sonra diyet icin biraz ara vericen cok su icmeye
Canım 2- 2,5 iyi zaten allah yardimcin olsun,çocukla hastalıkta zor
Canım sporda yapmışsın ama yediklerin yarın şişlik yapabilir biraz canını sıkma ,cikolatayida yarına sakla bence,kuru meyve ye yine frenleyemezsen kendini

Tutacam kendimi kendimi durdurmak için aklımdan geçenleri bir bilsen en son diyeti bıraktıgimda aldığım iki kilo beni başa çekti onu vermek gibi gibi ama karnım çok şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…