- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.541
Sabah 08; 30
Iki dilim tb ekmegi
Domates biber kavurma uc zeytin
Ogle 12 30
Ton balikli salata
Ara uc tane misir patlakli kraker
Aksam 18 30
Yarim tabak kiyma kavurma
Bir dilim tb ekmegi domates salatalik
Su 2 anca olmuştur
Spor 45 dk yuruyus
Evet bende netten ebru Şallı ya bakmıştım. Olur yarın başlayalım :)Evde mi yapıyorsun cnm aslında netten evru şallının başlangıç videolarını yapabilirim. Yarın başlayım mı
Bende akşama oyle dusunuuorum canim allah kabul etsinbende şimdi ne yesem diye düşünüyorum Sanki en mantıklısı yumurtayla kahvaltı gibime geldi emeği bende düşünüyorum karara bağlayamadım. Yarın yapamıcam diye 3mil leslie yaptım. Akşamda çorba salata diye düşündüm. Allah kabul etsin oruçlarımızı inşallah.
hayırlı kandiller ablacimHerkese hayırlı kandiller canlar
Gunaydin kizlar, regaip kandilimiz kutlu olsun,rabbim bu mubarek gecede kalbimizden gecen, dilimizden dokulen tum hayirli dualari kabul etsin,gunahlarimizi affetsin insallah
Hayırlı kandiller kizlarKandiliniz mubarek olsun fistiklar rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin ülkemize barış huzur getirsin
mukemmel canımEki Görüntüle 1809892 Kızlar dayanamadım öncesi sonrasını aynı kıyafetleri giymişken paylaşayım dedim. Göbek çekmedim kalça daraltmadım tamamen naturel :)) sizce fark nasıl tam 10 kilo gitmiş
dun menumu paylasamadım aksam mısafırlıge gıtme ıhtımalı vardı ama gıtmedık bugun yazıyorum :)
sabah 08.00 haslanmıs yumurta peynır 3 zeytın
ogle 12.00 kepeklı tost sekersız cay
aksam 18.00 tavuk doner salata ayran
bır kase cılek nerdeyse :))
canım maşallah çok güzel gitmişEki Görüntüle 1809892 Kızlar dayanamadım öncesi sonrasını aynı kıyafetleri giymişken paylaşayım dedim. Göbek çekmedim kalça daraltmadım tamamen naturel :)) sizce fark nasıl tam 10 kilo gitmiş
cok degıldı kase kucuktu maksımum 7 8 dır :))O çilek fazla mı sanki kase ne kadarsa büyüktü acaba :)
Onun haricinde güzel Can'ım
Bi de su spor ?
oo masallah kuzum kac kılo var arada :)canım maşallah çok güzel gitmiş
cok degıldı kase kucuktu maksımum 7 8 dır :))
su 2 lıtre ıctım
spor yapamadım cok erken uyudum :)
10 kilo var canm :)oo masallah kuzum kac kılo var arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?