Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şimdi aynı benim eşim gibi konuştun kaptanım..sabah 6 da bebişle kalktım..onu yedir, tekrar uyut..büyük kızı kahvaltı , okula yolla..bebişi tekrar uyut..o uyurken dolabı komple dök, tekrar topla..o arada ortanca kızım uyandı, o uyanmasa kahvaltıda yapmıycam..bebiş tekrar uyan, tekrar yedir,bezinden tatalar sırtına çıkmış, komple değiştir..nevresimleri sök makineye at..bu arada dünden çorba vardı, nohut pilav yaptım..saat:12 ..bebişe meyve suyu yap..bu arada ortanca kızı giydir,beslenmesini hazırla, servise ver..bebişi tekrar uyut ve hemen onun uyanınca yiyeceği yemeği tencereye koy..artı o uyurken camları sil..saat:13.00 büyük kızım geldi..ona yemek hazırla..14.00 eşim geldi..ve ne dedi biliyomusun.....NEDEN SALATA YAPMADIN?gerisini anlatmayayım..

selam kızlar eve yenı geldım hemen menumu yazıp dınlenmeye cekılıcem hep dısardayım o yuzden menu duzenlı degıl kusura bakmayın
kalkarkalkmaz 1 bardak su
kahvaltıdanonce 1 elma
kalvaltı 1 tane pogaca ( soylemıstım okulda baska bısı yok malesef)
ara yok
ogle 1 yumurta, bıber yemegı, 3 kofte
ara 1 pk cizi
aksam 1 kase corba, 2 kucuk bıber dolması yarım kase yogurt, 1.5 dılım kepek ekmegı
1.5 lıre su(bu benım ıcın buyuk basarı ama yatana kadar yarım lıtre daha ıcıcem)

kızlar ben bu kilotakibi.com u çok beğendim...bugün yediklerim toplamda 1700 kalori.yaktığım kaloriyide 500 gösteriyo..doğrumu acep...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet .. çocuklarla cok zor oluyor.. gercekten oturmamıssın :)) erkeklerde hiç anlayıslı olmazki.. neden salata yokmuş.. kalk kendin yap deseydin... :))
kızlar ben bu kilotakibi.com u çok beğendim...bugün yediklerim toplamda 1700 kalori.yaktığım kaloriyide 500 gösteriyo..doğrumu acep...
evet bende baktım.çok güzel.. doğru olup olmadıgını uruza sordum cvp bekliyorum :))

bugünki menümm

sabah...
1 bardak su 1/3 muz (elma yoktuu)
1 dilim k. ekmek, biraz peynir ,3 zeytin
2 ince dilim sucuk, yeşillik

ara...
bol suu 2 kepekli form bisküvi

öğlen... dışarıdaydım

3 ince dilim karışık pide
bir büyük ayran

ara...
yarım kase buğday gevreği
yarım yağlı süt ile
1 kupa yeşilçay

akşam...
yarım kase çorba
1 kepçe taskebabı
yarım kase yoğurt

ara...
1 avuç fındıkk
2 diyet bisküvi
3 bardak şekersiz çay

4 lt.su .100 mekik . 3 saat yürüyüş 1 saati tempolu tolam aldığım kalori 1520
toplam yaktığım 900
kilotakibi.com hesabına göree

Kalkarkalkmaz : :81:

Kahvaltıdan önce meyve: :81:

Kahvaltı: :81:

İlk Ara:

Öğle: :81:

İkinci ara: :81:

Akşam: :81:

Su: :81: hiç içememene rağmen çok güzel.. yavaş yavaş artırabilirsin...

Bitki çayı:

Spor:

ah canım ortaaammm..bir dahakine beraber gideriz..sen hiiçç üzülme taammı..?:)))kendime hakim olamadım..zaten karnım çok açtı..silip süpürdüm vallahi..

bak bide beni davet ediyoiş işten geçtikten sonraneyse ortaaammm yazdıklarını okudum bebişten dolayı affediyorum senicici anne
neyseee herkeslere günaydın şimdi sofftycim sabah ekmek yemiyorum hakkatenama hiç canım istemiyo ya normalde ben iştahı açık biri değilim ekmek hiç yemesem aklıma bile gelmiyo :26::26:
bide melekim kaptanım menümü yazarken suyu unuttum ben düzenli en az 2 lt hergün içerim diyet yapıyo olmasamdabide kitabıma akşam başladım ''tavuk suyuna çokba'' ordan 6,7 hikaye okudum bebişim bebişim

günaydın kızlar keyifler nasıl az kaldı cumaya ama ben korkuyorum sanki vermemişim troit çıkmıştı bende ondan olabilirmi .yeni bir karışım yaptım akşam 2 bardak içtim bakalım işe yarıcakmı metobolizmayı çalıştırıyomuş kahvaltımı 1 saat önce yaptım şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum 9 30 yürücem kolay gelsin hepinize

günaydın ablacım benim keyfim yerinde fazla fazla iyileşiyorumbende limonlu suyumu içtiimenerjikim bugün geçmiş olsun bu arada karışımın içinde neler var

günaydın fadime abla ve demettuba keyifleriniz ve sağlıklarınız yerinde olmasına sevindim ben dün menümü yazamadım sabah 1 hurma 1 kayısı 1 bardak su 1 kupa yeşil çay
kahvaltı peynır domates zeytın haslanmış yumurta 2 dilim b ekmek ara yok
öğlen yarım dilim börek 1.5 adet yaprak sarma salata 1 şekersız çay
ara 2 hurma yarım k yeşil çay"
akşam 1 porsiyon karnıbahar kıymalı 1 tabak bulgur pilavı yanında 1 kase yogurt 1.5lt su spor yok ama semt pazarına cıktım kuranıma gıttım geldım yokus yukarı yarım saat yurudum kıtap yerıne cüz okudum olurmu bılmem

günaydın ablacım benim keyfim yerinde fazla fazla iyileşiyorumbende limonlu suyumu içtiimenerjikim bugün geçmiş olsun bu arada karışımın içinde neler var

3 eşi elma 2 çubuk tarçın 3 lt su 1 limon kabuklarıyla 4 bölüncek elmayıda çekirdegini çıkar kabuklarıyla 4 böl 1 tatlı kaşık tane karabiber 6 karanfil düdüklüde 15 dakika kaynat dolaba koy ister ılık ister soguk yemeklerde yarım saat sonra 1 bardak iç çok kilo veren varmış

yaptım ben bunu hafta sonu baya lezzetli ama içemedim çok hastalıktan olsa gerek :)baya faydalıymış gerçektensen evdesin sürekli yap bence

tabi olur cnm ondan güzel kitap mı var ama menün baya kalabalık geldi baya özellikle yaprak sarması dikkatimi çektidiyetisyene gitmiyosun sanırım canımcım

Olur tabi.. Ondan güzel kitap yoktur kainatta... ( demet aklımdan geceni yazmıssın :))Akşam keşke daha hafif tutsaymısın soffty.. Mesela o bulduru yemeseydin de yerine salata yeseydin.. daha güzel olurmuş..
tabi olur cnm ondan güzel kitap mı var ama menün baya kalabalık geldi baya özellikle yaprak sarması dikkatimi çektidiyetisyene gitmiyosun sanırım canımcım
yok sarma zaten 2 tane bile yememiş ama akşam birazcık abartılı olmuş..Arkadaşlar menülerinizi;
Sabah: KRAL
Öğle: MEMUR
Akşam: İŞÇİ

formatında yemelisiniz... Sabahları cok iyi kahvaltı yapın 400 500 kalorilik olsun ki, bütünü gün ayakta durabilesiniz..

Son düzenleme:
bütüngün doğru dürüst bi şey yemiyince akşam elim elim titredi ondan akşam biraz kaçtı ama bu yedıklerımin hepsi 1366 kalorı yapıyo yanı gunu iyi kurtardım
bana 1700 luk bı kalorı tavsıye edıyo site ben 1400 yapmaya çalışıyorum

45 dakika yürüdüm tempolu 414 kalori yaktım 200 yarım mekik çektim 200 alt göbek eritmek için hareketler yaptım güne bomba gibi başladım

kızlar ben dün kliotkibine üye oldum giremiyorum şifrede doğru kullanıcı adıda uyuz oldum yaaa
çok keyifliydim neşeliydim sinirlenmeye başlıyorum

45 dakika yürüdüm tempolu 414 kalori yaktım 200 yarım mekik çektim 200 alt göbek eritmek için hareketler yaptım güne bomba gibi başladım

Fatma abla o günde söyledim.. 45 dk. yüyürmekle 414 kalori mümkün depil yakılmaz.. anca 100 kaloriye yakın yakılır... sen nerden hesaplıyorsun bunları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…