- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.061
Çıkacaksın inşallah..cumaya daha 3 gün var.. Kaldır poponu azcık :))popo yer görmüyo zaten kaptanım..
Kalkarkalkmaz:
Kahvaltıdan önce meyve:
Kahvaltı: :81:
İlk ara: :81:
Öğle: :81: Hani bunun yoğurdu...
İkinci ara: :81:
Akşam: :81: Salata nerde
Btiki çayı:
Su: :81:
Spor:
evet .. çocuklarla cok zor oluyor.. gercekten oturmamıssın :)) erkeklerde hiç anlayıslı olmazki.. neden salata yokmuş.. kalk kendin yap deseydin... :))şimdi aynı benim eşim gibi konuştun kaptanım..sabah 6 da bebişle kalktım..onu yedir, tekrar uyut..büyük kızı kahvaltı , okula yolla..bebişi tekrar uyut..o uyurken dolabı komple dök, tekrar topla..o arada ortanca kızım uyandı, o uyanmasa kahvaltıda yapmıycam..bebiş tekrar uyan, tekrar yedir,bezinden tatalar sırtına çıkmış, komple değiştir..nevresimleri sök makineye at..bu arada dünden çorba vardı, nohut pilav yaptım..saat:12 ..bebişe meyve suyu yap..bu arada ortanca kızı giydir,beslenmesini hazırla, servise ver..bebişi tekrar uyut ve hemen onun uyanınca yiyeceği yemeği tencereye koy..artı o uyurken camları sil..saat:13.00 büyük kızım geldi..ona yemek hazırla..14.00 eşim geldi..ve ne dedi biliyomusun.....NEDEN SALATA YAPMADIN?gerisini anlatmayayım..
evet bende baktım.çok güzel.. doğru olup olmadıgını uruza sordum cvp bekliyorum :))kızlar ben bu kilotakibi.com u çok beğendim...bugün yediklerim toplamda 1700 kalori.yaktığım kaloriyide 500 gösteriyo..doğrumu acep...
selam kızlar eve yenı geldım hemen menumu yazıp dınlenmeye cekılıcem hep dısardayım o yuzden menu duzenlı degıl kusura bakmayın
kalkarkalkmaz 1 bardak su
kahvaltıdanonce 1 elma
kalvaltı 1 tane pogaca ( soylemıstım okulda baska bısı yok malesef)
ara yok
ogle 1 yumurta, bıber yemegı, 3 kofte
ara 1 pk cizi
aksam 1 kase corba, 2 kucuk bıber dolması yarım kase yogurt, 1.5 dılım kepek ekmegı
1.5 lıre su(bu benım ıcın buyuk basarı ama yatana kadar yarım lıtre daha ıcıcem)
ah canım ortaaammm..bir dahakine beraber gideriz..sen hiiçç üzülme taammı..?:)))kendime hakim olamadım..zaten karnım çok açtı..silip süpürdüm vallahi..
günaydın kızlar keyifler nasıl az kaldı cumaya ama ben korkuyorum sanki vermemişim troit çıkmıştı bende ondan olabilirmi .yeni bir karışım yaptım akşam 2 bardak içtim bakalım işe yarıcakmı metobolizmayı çalıştırıyomuş kahvaltımı 1 saat önce yaptım şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum 9 30 yürücem kolay gelsin hepinize
günaydın ablacım benim keyfim yerinde fazla fazla iyileşiyorumbende limonlu suyumu içtiim enerjikim bugün geçmiş olsun bu arada karışımın içinde neler var
3 eşi elma 2 çubuk tarçın 3 lt su 1 limon kabuklarıyla 4 bölüncek elmayıda çekirdegini çıkar kabuklarıyla 4 böl 1 tatlı kaşık tane karabiber 6 karanfil düdüklüde 15 dakika kaynat dolaba koy ister ılık ister soguk yemeklerde yarım saat sonra 1 bardak iç çok kilo veren varmış
günaydın fadime abla ve demettuba keyifleriniz ve sağlıklarınız yerinde olmasına sevindim ben dün menümü yazamadım sabah 1 hurma 1 kayısı 1 bardak su 1 kupa yeşil çay
kahvaltı peynır domates zeytın haslanmış yumurta 2 dilim b ekmek ara yok
öğlen yarım dilim börek 1.5 adet yaprak sarma salata 1 şekersız çay
ara 2 hurma yarım k yeşil çay"
akşam 1 porsiyon karnıbahar kıymalı 1 tabak bulgur pilavı yanında 1 kase yogurt 1.5lt su spor yok ama semt pazarına cıktım kuranıma gıttım geldım yokus yukarı yarım saat yurudum kıtap yerıne cüz okudum olurmu bılmem
Olur tabi.. Ondan güzel kitap yoktur kainatta... ( demet aklımdan geceni yazmıssın :))Akşam keşke daha hafif tutsaymısın soffty.. Mesela o bulduru yemeseydin de yerine salata yeseydin.. daha güzel olurmuş..günaydın fadime abla ve demettuba keyifleriniz ve sağlıklarınız yerinde olmasına sevindim ben dün menümü yazamadım sabah 1 hurma 1 kayısı 1 bardak su 1 kupa yeşil çay
kahvaltı peynır domates zeytın haslanmış yumurta 2 dilim b ekmek ara yok
öğlen yarım dilim börek 1.5 adet yaprak sarma salata 1 şekersız çay
ara 2 hurma yarım k yeşil çay"
akşam 1 porsiyon karnıbahar kıymalı 1 tabak bulgur pilavı yanında 1 kase yogurt 1.5lt su spor yok ama semt pazarına cıktım kuranıma gıttım geldım yokus yukarı yarım saat yurudum kıtap yerıne cüz okudum olurmu bılmem
yok sarma zaten 2 tane bile yememiştabi olur cnm ondan güzel kitap mı varama menün baya kalabalık geldi baya özellikle yaprak sarması dikkatimi çekti diyetisyene gitmiyosun sanırım canımcım
45 dakika yürüdüm tempolu 414 kalori yaktım 200 yarım mekik çektim 200 alt göbek eritmek için hareketler yaptım güne bomba gibi başladım
45 dakika yürüdüm tempolu 414 kalori yaktım 200 yarım mekik çektim 200 alt göbek eritmek için hareketler yaptım güne bomba gibi başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?