- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.621
çok güzel semacım tebriklerNasipse yarinda oruc tutmayi dusunuyorum sabahmi tartilayim iftardan once tartildim
Gecen hafta 95.5
Bu hafta 94.5
Eksi 1 kilo
Yuzdem 1.05
O kadar oldumu Tatlım, Zaman ne çabuk geçmişCanım ben 7 aydır buradayım ayda ortalama 3 kilodan az vermişim az ama önemli olanın irade devamlılığı olduğunu öğrendim. Çok tembellik ettiğimde oldu yoksa daha çok kilo verebilirdim
Tartı öncesi çiğ köfte yendiğini sizlerde görüyorumHayırlı geceler canlar bende paylaşılası olmayan menümü paylaşayım. Yarında niyetlenecem nasipse.
Sahur 2:30 1 yumurta, 1 dilim tb ekmeği, peynir ve domates
Iftar 19 43 bir bucuk kase mercimek çorbası, salata, 4 adet çiğköfte
1 kandil simidi
suyu ne kadar içtiğimin farkında değilim ama daha da içiyorum
Bende aynı şekilde düşünüyorumBirkaç kişi dışında ve ben dahik grupta bir yumuşama var sanki yarın inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim tuvalet sorunum var oruç tutunca hep böyle oluyor bu yüzden sonucu kestiremiyorum.
Abla kuralları ihmal ettiğimi ya da rahatladığımı düşünme lütfen aksine bu ara hırs yapmış durumdayım ama bugğn kandil diye kayınvalidem o halinde birsürü yemek yapmıştı ben aralarından en masumunu aldım et haşlamayı illa dedi sen çiğköfteyi seversin senin için yaptım dedi mübarek gün kırmim dedim de yedim
Canım o halde yarından sonra silkelen ve kendine gel!!!! Yaz yaklaşıyor ve haziran ayına 65 kilo olarak girelim artık!Bu hafta toparlayamadim ben yarın kötü bir sonuç göreceğim tahminen.bu yüzden mutsuzum az da olsa her hafta veriyordum
Hakikaten canım ya yaza ne kaldı. Şu kilolarda zaman kadar hızlı gitse keşke.. benim 13 kilom var dahaCanım o halde yarından sonra silkelen ve kendine gel!!!! Yaz yaklaşıyor ve haziran ayına 65 kilo olarak girelim artık!
Canm bu ay 6 gelecek ay 7 kilo versen etti sana 13 kilo hemde 2 ayda hemde yavaş ve sağlıklı. Gel hedef koyalım kendimize 2 ayda 65 i görelim. Ben bide ordan 57 ye inecem dahaHakikaten canım ya yaza ne kaldı. Şu kilolarda zaman kadar hızlı gitse keşke.. benim 13 kilom var daha
Güzel canim inşallah iyi bir eksi görürsün yarinİyi akşamlar herkese
Menüm
Sahur
1 d ekmek
1 yumurta
Domates
İftar
1 kase yoğurt çorbası
4 yk buğdaylı tavuk yemeği keşkege benziyordu Kur'an davetinde yedim
Su 2 lt
Spor bugün çok yogundum firsatim olmadi
Afiyet olsun zeynep çok güzel,sporu perşembe diSelam kizlar misafirlikteydim menum gecikti,
Sabah uyandigimda bir elma 08.00
Kahvalti:09.30 uc kasik cokelek,2 haslanmis yumurta,6 zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.
Ara ogun: bir avuc tuzsuz leblebi.
Aksam:17.45 bir tabak kiymali pirasa yemegi ve bir kaseden biraz fazla cacik.
2.5 litre su,spor yok.
Afiyet olsun canim,çiğ kofteden korkuyorum ben inşallah sisirmezHayırlı geceler canlar bende paylaşılası olmayan menümü paylaşayım. Yarında niyetlenecem nasipse.
Sahur 2:30 1 yumurta, 1 dilim tb ekmeği, peynir ve domates
Iftar 19 43 bir bucuk kase mercimek çorbası, salata, 4 adet çiğköfte
1 kandil simidi
suyu ne kadar içtiğimin farkında değilim ama daha da içiyorum
Eki Görüntüle 1810315 Eki Görüntüle 1810316 Kızlar bu arada 2 tane bluz aldım resimleri attım. Şu siyah beyaz olan tatilde giymek için:)) bi çılgınlık yaptım bu 42 bedenimle bunları 38 beden aldım yaza kadar 38 olurum nasıl olsa diye
Canım çok güzeller,özelliklede kırmızıya bayıldım,Eki Görüntüle 1810315 Eki Görüntüle 1810316 Kızlar bu arada 2 tane bluz aldım resimleri attım. Şu siyah beyaz olan tatilde giymek için:)) bi çılgınlık yaptım bu 42 bedenimle bunları 38 beden aldım yaza kadar 38 olurum nasıl olsa diye
Gayet güzel benceSelam kizlar misafirlikteydim menum gecikti,
Sabah uyandigimda bir elma 08.00
Kahvalti:09.30 uc kasik cokelek,2 haslanmis yumurta,6 zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.
Ara ogun: bir avuc tuzsuz leblebi.
Aksam:17.45 bir tabak kiymali pirasa yemegi ve bir kaseden biraz fazla cacik.
2.5 litre su,spor yok.
Slmlar
8.30 sabah
1 bardak süt
Kendimi çok tutmama rağmen çörek abartmadim ama
12.30 öğle
Sucuklu yumurta 1,5 yumurta kadar
1 case çorba
1dil peyniri çok az beyaz peynir
2-3 zeytin
1 dilim yulaf kepegine yaptığım ekmek
Domates salatalık
Ara
Kuru üzüm
Kuru incir
Akşam 19.00
Yarım tabak kuru fasulye tanelerini az koydum
Bol salata
Acı biber turşusu
1,5 lt su içecem daha
80dk yürüyüş
İzin verirseniz bir bitter çikolata yiyeyimmi yoksa yarinami saklayayim
İnşallah yaza kadar hepimiz incecik olacazBayankokosh inşallah 38 beden olup giyersin çıtır çıtır
Yok canım yemedimCan'ım kuru fasulye tartı öncesi bence çok uygun değil bitteri umarım yememişsindir
Kızlar menum
Sahur: 23.00 ( leptin gitti )
2 yumurta,1 arasak süt, peynir
Iftar: 19.00 diyelim
2 küçük kase yoğurtlu mercimek çorbası
5 misket köfte ( toplasan 2 kofte ancak yapar)
Salata
3 hurma
1 tk irmik helvası
Yarım küçük kandil simidi
Yaz yaz bitmedi ,su yatana kadar ancak 1,5 lt olur tartı var diye erken birakcam ,spor yok
Süpersin fıstıkYok canım yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?