- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.661
Inanmak basarmanın yarısıdir demişler dimiEki Görüntüle 1810315 Eki Görüntüle 1810316 Kızlar bu arada 2 tane bluz aldım resimleri attım. Şu siyah beyaz olan tatilde giymek için:)) bi çılgınlık yaptım bu 42 bedenimle bunları 38 beden aldım yaza kadar 38 olurum nasıl olsa diye
Canım ben ne kadar hadi yapalım desemde veremem o kadar,potansiyelimi biliyorumCanm bu ay 6 gelecek ay 7 kilo versen etti sana 13 kilo hemde 2 ayda hemde yavaş ve sağlıklı. Gel hedef koyalım kendimize 2 ayda 65 i görelim. Ben bide ordan 57 ye inecem daha
Ilk bildirim benden gelsin,
Gecen hafta:63
Bu hafta:62.2
Fark:-800
Yuzde:%1.26
Mesaj sayim:60+
Hedefim -1 di tutturamadim ama buna da sukur regl oncesi oldugu icin siskinlikte var insallah haftaya daha iyi olur.
Kızlar sözleştiniz miGeçen haftaki kilom: 77.2
Bu hafta: 76.4
Fark: 800 g ( %1.03)
Haftaya hedef: 75.0
Mesaj sayisi: 60+
Spor : 260 dk Eki Görüntüle 1810384
Kızlar hedefim 76 ydi. Bu hafta kacamaklardan ve vücudum spora alışık olmadığı için spordan bence hedefimi yakalayamadım. Geçen 2 hafta hiç tuvalet sorunu yaşamadım ama bu hafta inanilmaz sorunum vardı. Bunun 2 nedeni var: karbonhidrat bende kesinlikle kabızlık yapiyo ( kacamaklar zaten yasak karbonhidratlardan oluyo),sebze geçen haftalardaki gibi fazla değildi. Sebze çok önemli bunu bu kez daha gördüm. Hepimiz için kacamaksiz güzel bir hafta olsun. Eğer % degerimle kötü etki edersem simdiden hepinizden özür dilerim
Bence iyi vermissin canim kilon az çünkü haftaya daha ii olur ınşIlk bildirim benden gelsin,
Hedefim -1 di tutturamadim ama buna da sukur regl oncesi oldugu icin siskinlikte var insallah haftaya daha iyi olur.
Inş. Regl olursun kısa zamanda canim hayırlısıylaGunaydin kizlar +700
Geçen hafta 108
Bu hafta 108.7
Daha cok bekliyodum yalan degil
Parmaklarim bile sis
öyle düşünme ponicim sen 13 hedefle senin pot. 8 versin 10 versinGünaydın herkese
Canım ben ne kadar hadi yapalım desemde veremem o kadar,potansiyelimi biliyorum
Keşke % ler aynı olsaydı zeyneple ponicimKızlar sözleştiniz migüzel sonuç hem
Bence iyi vermissin canim kilon az çünkü haftaya daha ii olur ınş
Maşallah maşallah. Nasil heveslendim simdi . Darısı basimizaBen 42.5 kilo verdim 10 ayda
Çok güzel supersin tebriklergünaydınlar herkese bol eksili günler.. aynı zamanda hayırlı cumalar
Geçen haftaki kilom: 72,5
Bu hafta: 70,4
Fark: 2100 g ( %2,89)
Haftaya hedef: 69
Mesaj sayisi: 40+
spor 300+dk
Bende öyle yapıcam yine 2 gündur tık yok bu kez Çayda ise yaramadı cikamadimKızlar herkese günaydın,tartildi aslında ama belki tuvalete çıkarım diye kahvalti öncesi bidaha tartilcam ondan sonra yazarim
Güzel canim inşallah haftaya daha da fazla verirsin.Geçen haftaki kilom: 77.2
Kızlar hedefim 76 ydi. Bu hafta kacamaklardan ve vücudum spora alışık olmadığı için spordan bence hedefimi yakalayamadım. Geçen 2 hafta hiç tuvalet sorunu yaşamadım ama bu hafta inanilmaz sorunum vardı. Bunun 2 nedeni var: karbonhidrat bende kesinlikle kabızlık yapiyo ( kacamaklar zaten yasak karbonhidratlardan oluyo),sebze geçen haftalardaki gibi fazla değildi. Sebze çok önemli bunu bu kez daha gördüm. Hepimiz için kacamaksiz güzel bir hafta olsun. Eğer % degerimle kötü etki edersem simdiden hepinizden özür dilerim
Haftaya verirsin insallah canim üzme kendini.Gunaydin kizlar +700
Geçen hafta 108
Bu hafta 108.7
Parmaklarim bile sis
Vuuuu maşallah canım harika verdin.günaydınlar herkese bol eksili günler.. aynı zamanda hayırlı cumalar
spor 300+dk
sağol TatlımAbla hastalık ? Geçmiş olsun
Kesinlikle çok güzel Cnm tebriklerIlk bildirim benden gelsin,
Bence Buda güzel ama demekki hataların olmasa dahada iyi olacakmışGeçen haftaki kilom: 77.2
Menülerine Göre bu kadar artı olamazsın Cnm kesin ödem varGunaydin kizlar +700
Geçen hafta 108
Bu hafta 108.7
Parmaklarim bile sis
Oooo maşallah Tatlım harikasıngünaydınlar herkese bol eksili günler.. aynı zamanda hayırlı cumalar
spor 300+dk
Bende bişey değişmedi canim bekledim tık yok,kahvaltısı erken yapıyoruz ilkini yazdım artık,cevizli su yaptım akşamdan sabah onuda içtim belki ise yarar diye nafileBende öyle yapıcam yine 2 gündur tık yok bende Çayda ise yaramadı
Geçmiş olsun abla,yorgunluktan bence çabuk atlatirsin inşallahsağol Tatlım
Grip gibi olmuştum boğaz baş ağrısı vs.
Bazen sabahları 1 kş saf zeytinyağı içebilirsiniz aç karnaBende bişey değişmedi canim bekledim tık yok,kahvaltısı erken yapıyoruz ilkini yazdım artık,cevizli su yaptım akşamdan sabah onuda içtim belki ise yarar diye nafile
İnşallah inancini bosa cikarmiycam. çok hırslı yim aslında yani gözümün önünden yemeklerde geçmiyor öyle ozentimde yok ama akşam alışmışiz işte çocukluktan beri 4 çeşit yemek yemeye sofra nin en hafif olmasi gereken saatlerde en dolu sofrayı kuruyoruz değişmek şart.Tamam kuzum o halde listeye yarın Alıcam seni inşallah öyle olcak sana inanıyorum zaten
Bunlar çok işimize yarıycak sağol kaptanim.Kızlar size bir kaç Ramazan'da yaptığım menüleri yazıyorum
Örnek 1
Sahur
1 yumurtadan omlet
Salata
İftar
2 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
1 dilim et
1 kase yoğurt
Salata
Ara
5 fındık
Örnek 2
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
İftar
1 hurma
Zeytinyağlı barbunya 3 kaşık
1 dilim et
1 kase yoğurt
Ara
10 kiraz
Örnek 3
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
5 zeytin
İftar
1 hurma
6 kaşık semizotu
1 kase yoğurt
Örnek 4
Sahur
4 kaşık zeytinyağlı fasulye
Beyaz peynir
Salata
İftar
Domates çorbası
1 dilim et
Salata yoğurt
Ara
1 dilim karpuz
Örnek 5 ( dışardaydım bu bir kere olmuş sanırım hem annemin doğum günü hemde dışardaydık ailecek )
Sahur
1.5 yumurtadan omlet
İftar
1.5 kepçe domates çorbası
1 köfte
2 ızgara tavuk parçası ( tavuk şişin iki parçası )
2 ızgara kuzu Eti yine şişin iki parçası
1 kaşık domatesli bulgur pilavı
2 çiğ köfte marulla
Örnek 6
Sahur
1 tabak zeytinyağlı fasulye
1 dilim ekmek
İftar
2 kepçe yayla çorbası
Salata
Pırasa 2 kaşık
Örnek 7
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
İftar
2 tane but
Yoğurt
Sağol Cnm biraz hafiflediGeçmiş olsun abla,yorgunluktan bence çabuk atlatirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?