- Konu Sahibi Handandandan
- #140.961
Selamlar kizlar dugunler bitti cok sukur misafir gitti evi toparladim bilmem ne derken tel elime yeni gecti carsamba is basi yapiyorum ins. O zaman duzene girerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
supersin canim.Tünaydın kızlar
200 ip atlama 10 dk hullahop ve 50 mekik çektim pertim!!
cat kahvaltisi nedir ya..Iyi be keyifli pazarlar müstakbel fit hatunlar. Nasılsınız bakem? Ben iyiyim hamdolsun bugün canavar gibi aç değilin elhamdülillah. Burada birisi tarçınlı fırında elma yapıp yemişti kimdi acaba bana tam tarifini verebilir mi? Birde akşam yemeğini çat kahvaltısı olarak yapmayı düşünüyorum acaba o zaman yiyebilirmiyim?
Çay kahvaltısı yanlıs yazmışım pardon.cat kahvaltisi nedir ya..
Süpersin !!!Bende 1 saat 40 dakika yurudum ve yenice geldim
ponıcım cok gecmış olsun bebsın nasıl olduMerhaba arkadaşlar,nasılsınız
cok az canımDünkü menumu yazayım
11.30 sabah
1 kase cacık
16.00 akşam
Özenle saydım :)
10 tane ciğer ızgara
Bol salata
2 lt su 70 dk yürüyüş
Canım hiçbirşey yememissin valla bravo,benim menüler çok olduğu için şok oluyorum böyle gorunceDünkü menumu yazayım
11.30 sabah
1 kase cacık
16.00 akşam
Özenle saydım :)
10 tane ciğer ızgara
Bol salata
2 lt su 70 dk yürüyüş
Burcucum çok şükür insanın düzeni altüst oluyo,normal zamanda hiç önemli değil ama diyet yaparken misafirlige gitmekte zor misafir gelmeside,insallah duzenine kavusursun kiloların gider pitir pitir,sonrada oynarsın şıkır şıkır :)Selamlar kizlar dugunler bitti cok sukur misafir gitti evi toparladim bilmem ne derken tel elime yeni gecti carsamba is basi yapiyorum ins. O zaman duzene girerim
Kuzum bugünde ben açım,elmayı yapan benim canim,elmalari soymadan içlerini alarak normal kalınlıkta dilimle,yağlı kağıdın üzerine diz,üzerine tarçın serip,fırında kizarana kadar pisir,kontrol ederek,afiyet olsun ,yenilebilir aslında canim ama geç yeme yani ben dogal da olsa şekerli şeyleri geç yemiyorumIyi be keyifli pazarlar müstakbel fit hatunlar. Nasılsınız bakem? Ben iyiyim hamdolsun bugün canavar gibi aç değilin elhamdülillah. Burada birisi tarçınlı fırında elma yapıp yemişti kimdi acaba bana tam tarifini verebilir mi? Birde akşam yemeğini çat kahvaltısı olarak yapmayı düşünüyorum acaba o zaman yiyebilirmiyim?
Bende 1 saat 40 dakika yurudum ve yenice geldim
Supersiniz kizlar maşallah sizeTünaydın kızlar
200 ip atlama 10 dk hullahop ve 50 mekik çektim pertim!!
Ponicim çok şükür,sen nasilsin,kuzun nasıl oldu?Merhaba arkadaşlar,nasılsınız
güzel canım afiyet olsunkızlar benım dunku menum
sabah saat 09.50 1 bardak yesılcay 1dılım cvdrlı ekmek 1 yumurtayla omlet 2 y.kasıgı lor domates salatalık
12.30 5 kuru dut 6 kayısı cekırdegı
14.15 2 kasık kısır 1 bardak ayran
17.00 6y.kasıgı sebze yemegı 1 bardak ayran
45 dakıka yuruyus 2.5lt su
kisir disinda guzel canim.kızlar benım dunku menum
sabah saat 09.50 1 bardak yesılcay 1dılım cvdrlı ekmek 1 yumurtayla omlet 2 y.kasıgı lor domates salatalık
12.30 5 kuru dut 6 kayısı cekırdegı
14.15 2 kasık kısır 1 bardak ayran
17.00 6y.kasıgı sebze yemegı 1 bardak ayran
45 dakıka yuruyus 2.5lt su
guzel canim afiyet olsun.Kizlar menum
1 yk zeytinyağı
Sabah 08.00
Kıymalı yumurta,1 yk lor, 2 zeytin,1 sb süt,1 yk fıstık
Ara 11,30
3 incir
Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt
Akşam 16.30
5 hurma,1 incir,5 fındık,yarım sb sütle kahve
3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip sporu yapi cam birazdan,bugün ye ye duymadım kizlar,
Canim ara ogunde 3 kuru incir fazla olmus,hurmalar aksam yerine gectigi icin cok degil.Kizlar menum
1 yk zeytinyağı
Sabah 08.00
Kıymalı yumurta,1 yk lor, 2 zeytin,1 sb süt,1 yk fıstık
Ara 11,30
3 incir
Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt
Akşam 16.30
5 hurma,1 incir,5 fındık,yarım sb sütle kahve
3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip sporu yapi cam birazdan,bugün ye ye duymadım kizlar,
Guzel canim afiyet olsun.Menum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma
Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir
Saat 16.30
1 kaseden biraz fazla tavuksuyu corbasi