- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.081
Fatma abla o günde söyledim.. 45 dk. yüyürmekle 414 kalori mümkün depil yakılmaz.. anca 100 kaloriye yakın yakılır... sen nerden hesaplıyorsun bunları?
cuma günü patlarsın artık baskülde fadime abla hadi maşallah maşallah
fadıme abla bantta 6.5 yurumenın ne kadar hızlı oldugunu bılmıyorum ama kılotakıbınde hızlı ve tempolu yürüyüşe 45 dk 300 kalorı dıyo
demettuba 45 dakika yürüyünce ne kadar kalori gider bilgin varmı 6.5 yürüyorum bantta:26:
ablacım bana kısaca demet diyebilirsin
hemen konuyla ilgileniyorum dönüyorum sana
ay iyi oldu gerçek adın bumu benim gerçek adım halime
gene kopardın beni gülmektenbiz hep fadime diyoruz yaa
eveet 45 dk tempolu yürüyüş 300 cl. ama illaki bu yürüme bandıyla normal yürürüş arasında farklıdır.
sagol canım yeşil çayımı aldım geldim ara ögün yapayım sen yazışırken
iyi evde bol bol yaparsın artık :)) çok güzel bi program.. :)çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lesli denen o programı yükledim açılıyo artık her akşam evimde yapıcam gerek kalmadı spora çokkk mutluuuu oldummmm
bantta harcadıgım kalori yazıyo kaç km yürüdügüm 4 km yürüyorum ben bandın yalancısıyım
bende arayı yapcam ama hiçbişey kalmamış ya kosskoca mutfaktane yiyicem ben
Hiçte aç değilim ama artık mecburum.
iyi evde bol bol yaparsın artık :)) çok güzel bi program.. :)
Ya halime abla ne kadar hızda yürüyorsun bilmiyorum ki... Mesela leslideki gibi hızlı adımlar atıyormusun? orda bile 25. dk.da 65 kalori verdiniz diyor.. bu demekkki 45 dk. 100 kaloriye yakın oluyor.. senniki nasıl hesaplamış anlamadım.. Kilotakibi.com unkide cok cok fazla cıkarıyor arkadaşlar kanmayın.. Kendimizi kandırmayalım :))
yanında süt götür meyve yada kuru kayısı 7 badem ye doktorum vermişti
bademe bi başlarsam sonunu getiremem çok seviyorum çünkişimdi heryere diyetteyim hedef 65 die yazıyorum sonra bişeyler bulurum artık ara için
Ne kadar oldu sen diyetisyene başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?