- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.101
100 mekik mi10 u tamamlasam sevinçten uyuyamam
inş... amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnsimdi kızımı dr kontrele götürecem yarım saat yokuş yukarı yüreyecez ondan sonra b kızımı okuldan alıcam inş bu koşuşturmalar kılo kaybı olarak bıze gerı doner
100 mekik mi10 u tamamlasam sevinçten uyuyamam
simdi kızımı dr kontrele götürecem yarım saat yokuş yukarı yüreyecez ondan sonra b kızımı okuldan alıcam inş bu koşuşturmalar kılo kaybı olarak bıze gerı doner
hanımlar bana yardımcı lazım.. Kim olmak ister....
ben:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
inş... Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Ya tam mekik değil benimki.. Alt göbek için.. Geçen zaten 20 tam mekik çektim öldüm sandım
ne yalan söylim bende seni düşünmüştüm.. Diğer arkadaşlar pek fazla müsait olamıyorlar... O zaman bak demet... Ben olmadıgım zamanlar (yakında tasınacagım için) bu haftalık kilo bildirimini senin yapman lazım.. Istersen bu hafta deneriz... Tamam mı? Haftasonunuda dert etme.. Zaten kimse olmuyor
hımmm öhüöööm falan filannntamam bebişim bu hafta yaparız sen yokken de ben batırırım
Selamlar kardeş takım :87:
Mütedeyyin kendine yardımcı seçiyorsun galiba...
Merak etme, sen yokken kaptan yardımcısı olan arkadaşa her konuda yardımcı oluruz
Selamlar kardeş takım :87:
Mütedeyyin kendine yardımcı seçiyorsun galiba...
Merak etme, sen yokken kaptan yardımcısı olan arkadaşa her konuda yardımcı oluruz
efferin sana...çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lesli denen o programı yükledim açılıyo artık her akşam evimde yapıcam gerek kalmadı spora çokkk mutluuuu oldummmm
geldim bacım..da sen yoksun ..kimsecikler yok
sevincimi paylaşmadım tek kaldımortaaaammm nerdesin sana neler anlatıcam gelince çabuk gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?