Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

simdi kızımı dr kontrele götürecem yarım saat yokuş yukarı yüreyecez ondan sonra b kızımı okuldan alıcam inş bu koşuşturmalar kılo kaybı olarak bıze gerı doner

simdi kızımı dr kontrele götürecem yarım saat yokuş yukarı yüreyecez ondan sonra b kızımı okuldan alıcam inş bu koşuşturmalar kılo kaybı olarak bıze gerı doner
inş... amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
100 mekik mi10 u tamamlasam sevinçten uyuyamam

ya tam mekik değil benimki.. alt göbek için.. geçen zaten 20 tam mekik çektim öldüm sandım

ben:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Ne yalan söylim bende seni düşünmüştüm.. Diğer arkadaşlar pek fazla müsait olamıyorlar... O zaman bak demet... ben olmadıgım zamanlar (yakında tasınacagım için) bu haftalık kilo bildirimini senin yapman lazım.. istersen bu hafta deneriz... Tamam mı? Haftasonunuda dert etme.. zaten kimse olmuyor

Son düzenleme:
inş... Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Ya tam mekik değil benimki.. Alt göbek için.. Geçen zaten 20 tam mekik çektim öldüm sandım

yok annem ben alt göbüş için bile çekemem o kadar bu arada kızlar bu banttaki yürüyüş sanırım farklı eşim hergün düzenli spora gider akşam çenemi çekmesin die zannımcayarım saat yürüyorum 400 cl. Yakıyorum didi diminiddia etmedim uzatmadım yoksa kurtamam çenesindennamaz vaktide geldi bence en güzel doyulmaz spor namazzzhaydi kaçtım ben ama gelicem hemen

hımmm öhüöööm falan filannn tamam bebişim bu hafta yaparız sen yokken de ben batırırım

Evet.. Bende gidim azcık dersime calısayım...
Sınavlarda toslıcam yoksa :83:

Son düzenleme:
Selamlar kardeş takım :87:

Mütedeyyin kendine yardımcı seçiyorsun galiba...
Merak etme, sen yokken kaptan yardımcısı olan arkadaşa her konuda yardımcı oluruz

Selamlar kardeş takım :87:

Mütedeyyin kendine yardımcı seçiyorsun galiba...
Merak etme, sen yokken kaptan yardımcısı olan arkadaşa her konuda yardımcı oluruz

Evet canım.. 9. takım yeniden açıldı.Kaptan buldu bide yardımcısı olsun dimi...
Yardım içinde hiç endişem yok.. Çok sağolun canlarım...

Mütedeyyin diyet nasıl gidiyor?
Ben pazartesi 75.5 görmüştüm tartıda, bugün de 75.3 ya da 75.2 çıkarım diye umutlanarak çıktım tartıya ama 75.9 ile 76.0 arasında gidip geldi tartı, karar veremedi...

Asabım çok bozuldu, duvara fırlatacaktım tartıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…