• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar menüm
Sabah 10.00 1kk peynir 1 haş yumurta domates salatalık 5zeytin
Öğle 13.00 1 kase mercimek çorba 1tb ekmek
Ara 1greyfurt 1mandalina
Akşam 19.00 yarım porsiyon tavuk ızgara
Ara 1 türk kahvesi 1minik çikolata(kahve yanında vardı no diyemedim:KK43:)
Su 2 lt
Spor yarım saat plates 50mekik ev temizliği yarım saat yürüyüş

Bittermiydi acaba bu çikolata ?
Onun dışında güzel

Yaşımı yanlış yazmışım daha 24ü kabullenememişken 25 nerden çıktı bilmiyorum aslında 92liyim. Neyse bunakşam beni çok sinir ettiler ondan bahsetmek istiyorum. Dışarı çıktık eşimin ailesiyle. Simitler pastalar havada uçuşuyor tabi. Ben istemiyorum yemicem almıcam dedikçe üstüme geldiler. Ne gerek var bu muhabbetlere ya halden anlayın ben zaten nefsimle mücadele ediyorum birde sizinle niye mücadele etmem gerekiyor. Diyetteysem diyetteyim yemiyorsam yemiyorum ısrarla aynı konu döndü eşim bile laf olsun diye gaza gelio konuşmalar falan. Artık bir süre sonra somurtmaya başlamışım resmen gecemi mahfettiler birdahada kimseyle bir yere gitmem. Arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla benim tersim çok ters sabrettim yüz yüze baktığım insanlar saygısızlıkda etmedim ama hep bi laf sokmalar. Venim diyetim sizi mi gerdi bu ne ya.
Canım aynı durumları bende yaşadım özellikle annemler ve kayınvalidemler çok ısrar ediyorlardı haftada bir komşularla toplamtımız var illa ye illa ye diyorlardı ve ben hep "boşuna ısrae ediyorsunuz asla yemem" diye diye ısrarı bıraktılar. Hatta geçenlerde eşimin yengesi tatlı ye diye ısrar etti kv hemen boşuna ısrar etme yemem derse yemiyor dedi :) alıştılar artık. Seninkilerde zamanla alışır canım sıkma canını

gunaydın kızlar dunku menum

09.30domates salatalık 2haşlanmıs yumurta maydanoz 1 parca peynır 2 y.kasıgı lor 1 bardak s.kahve

15.30 1 kase yogurt 4 cılek 1 parca ananas blendırda gecırıp yedım tarcınla cok guzeloldu

17.00 yemek yaparken 1 kasık tatlarına baktım 3 parca peynır marul 2bardak yaran
aksam bı hazır kahve 79 kalorı
su 2 lt

spor 50 dakıka yuruyus

@poniponna
Senin bebiş nasıl oldu Tatlım
Teşekkür ederim mefkuşum kızım daha iyi çok şükür. Sen nasılsın[/QUOTE]
Aman iyi Tatlım
Çocuklar hasta oldumu gerçekten kötü oluyor

Bende çok şükür daha iyiyim Cnm
Tekrar enerjim yerine geldi
Depresyonumla vedalaştık :KK48:

09.30domates salatalık 2haşlanmıs yumurta maydanoz 1 parca peynır 2 y.kasıgı lor 1 bardak s.kahve

15.30 1 kase yogurt 4 cılek 1 parca ananas blendırda gecırıp yedım tarcınla cok guzeloldu

17.00 yemek yaparken 1 kasık tatlarına baktım 3 parca peynır marul 2bardak yaran
su 2 lt

spor 50 dakıka yuruyus
Mervecim dün yazmayı unuttum
Geçmiş olsun Cnm gün içinde ödem atıcı bişeyler içmeye çalış

Akşamki kahveyle boşuna kalori almışın onun yerine keşke besleyici bişey yeseydin

su 2 lt

spor 50 dakıka yuruyus

Güzel kuzum afiyet olsun
Bende o kadar kahve tutkunuyum ki anlayabiliyorum fıstığım ama kalorili kahveyi akşam yerine öğlen iç

Canım aynı durumları bende yaşadım özellikle annemler ve kayınvalidemler çok ısrar ediyorlardı haftada bir komşularla toplamtımız var illa ye illa ye diyorlardı ve ben hep "boşuna ısrae ediyorsunuz asla yemem" diye diye ısrarı bıraktılar. Hatta geçenlerde eşimin yengesi tatlı ye diye ısrar etti kv hemen boşuna ısrar etme yemem derse yemiyor dedi :) alıştılar artık. Seninkilerde zamanla alışır canım sıkma canını
Tebrikler demek ki benimkilerde bir süre alışacaklar. Kaçamak olunca gercekten emekler heba oluyor ben geçen hafta ısrarlara yenildim kilo veremedim bugün daha şimdide 900g gibi abartı bi eksi çıktım. Sağlam durmak gerekiyor ve sabır

Mervecim dün yazmayı unuttum
Geçmiş olsun Cnm gün içinde ödem atıcı bişeyler içmeye çalış

Akşamki kahveyle boşuna kalori almışın onun yerine keşke besleyici bişey yeseydin
saol ablacım cok tesekur ederım sutlu kahve ıcıcektım ama sut bıtmıstı ondan mocha ıcmıştım

Tebrikler demek ki benimkilerde bir süre alışacaklar. Kaçamak olunca gercekten emekler heba oluyor ben geçen hafta ısrarlara yenildim kilo veremedim bugün daha şimdide 900g gibi abartı bi eksi çıktım. Sağlam durmak gerekiyor ve sabır
Sabrının karşılığını alacaksın Tatlım
Inşallah böyle Azimle devam edersin
Zaten eksileri gördükçe dahada motive olacaksın

Kızlar merhaba bugün hiç giremedim misafirim gelecekti akşama ev temizledim, bu arada çocuğun ateşi 39 oldu birden onunla uğraşıyorum suan soğuk aldı sanırım,menumu yazi cam gece birara girerim inşallah

Kalkınca 2 ceviz

07.30 1 yumurta,2 kaşık yulaf kepegi,biraz sut,2 kk peynir,4 zeytin

11.30 1 dilim kek
1,5 kivi,1 cb süt

16.30 1 tabak yoğurt,patlıcan yemeği

2,5 litre su,spor yok

Back
X