Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok canım yaa..yarında devam..perde siparişi vermiştim..gelip monte edicekler..o yüzden ara verdim...yarım saat sonra greliyoruz dediler 1 saat oldu..

diyet nasıl gidiyo bu koşuşturmada ben baya hafifledi sanki şişlik dışında akşamda leslie ye başlıyorum inş. bak ben 25 maddelik bişeyler paylaştım ordan uygun olanları dene sende

mesai bitiyo menümü de yazayım hemen eleştirileri de alayım tam eleştirilecek gibi
06:30
5 kayısı (3 yiyince etkisi olmuyo da)
07:00
1 yeşil elma (1 den fazla yiyemiyorum kilosu bayya pahalı)
08:00
2 bardak limonlu su
2 bardak su (hergün aynı bardakla içiyorum ölçüsü şaşmasın die bide ara ara yıkasam)
09:30
1 dilim beyaz peynir
1/2 simit (taze tazee çıtırrr çıtırrrrdıı:26::26:)1 bardak çay
domates-salatalık

ara:yok (gerçekten çok toktum bilerek yapmadım)

13:00
1 kepçeden az yayla çorbası (hazır değil)
1 tane ufak patlıcanla yapılmış karnıyarık (kıyması kendi yağıyla kavruldu-fırında)
bol limonlu kıvırcık salatası

15:30
2 adet kepekli grisini
1 adet karper peynir

17:15
1 fincan şekersiz türk kahvesi ( normalde hergün düzenli aynı saatte içerdim ama diyete başladıktan sonra bugün içtim)akşam:
bol bol salata (saati belli değil 20:00 yi geçmez ama)

ve 3 LT. su
sabah 20 dakika yürüyüş eve gidince 3 ml. leslie inşşş...
ve yatmadan yarım saat tavuk suyuna çorba (buda okumaya başladığım kitap)

bide 4 fincan yeşil çayım var

Son düzenleme:

menü güzel..karper peynir dışında...neden beğenmedin menüyü:26:

Liste kalori olarak da besin dağılımı olarak da çok dengeli, belki bir dahaki sefere biraz daha fazla protein alınabilir :) Afiyet olsun :81:

menün çok güzel karnıyarık hımmmmmm canım çekti acıktım yemegim daha pişmedi leslie indiremedim netten

sen yoğurdunu yedir bende onu yerimmmbozarım diyeti onun içinnn maşallahh
canım faceden kızımın fotolarını sildim..ilk doğduğu gün teyzesiyle olanlar var..çoğu arkadaşım benden izinsiz kendi duvarlarında yayınladılar yada profillerine koydular..o yüzden daha koymak istemiyorum ..ama sana bir tane yollucam ..söz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…