- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.141
canım faceden kızımın fotolarını sildim..ilk doğduğu gün teyzesiyle olanlar var..çoğu arkadaşım benden izinsiz kendi duvarlarında yayınladılar yada profillerine koydular..o yüzden daha koymak istemiyorum ..ama sana bir tane yollucam ..söz..
uruzcum ayyy komik oldu ismini bilmyorumama sağol çalıştığım için abla ne yemek yaparsa ondan ayarlıyorum protein filan daha tam organize edemedim
karper peynirde grsiniyle güzel oluyokendim yaptığım için sanki bugün fazla gibi geldi bana:26:
bu azimle gidersem başarı hikayelerinin en afillisini yazcamm
öyledir heralde ilk defa duydumkeşke stresten kilo verememişimdir boşuna dememişler soran dagı aşmış sormayan düz yolda şaşmış öyleydi demi atasözü
verirsin sen zaten acıkmıyorsun biz habire acıkıyoruz yani ben
yolladım ..bak faceden..yolla canım bende hamile kalırsambakarım bol bol ona benzesin die
evet ya enteresan acıkmıyorum ama bi yerden kilo salgılıyorumannemler kardeşlerim 55 ten yukarı çıkmazlar bazen diyorum hangi çöplükten aldınız beni söyleyin gidip annemi babamı bulucam die annem evde doğurmasaydım bende şüphe ederdm diyo:84::84::84:sanki nerem kiloluysa taş gibi balık etliyim
bende ailenin en kilolusuyum 5 kız kardeşiz ben 2 numarayım hepsi zayıf ben balina gibiyim
byeeee...kızlar kaçtım ben
yarın görüşürüz inşşş kendinize çok diyette bakıniyi akşamlar
45 dakika yürüyüş 200 mekik 100 alt göbek hareketleri 50 yan mekik 2 lt su bitti yatana kadaryemegimi yedim geldim bugünkü menüm
sabah 1 bardak hazırladıgım içecek
yarım elma
kahvaltı k tost domates 3 zeytin çay
ara şekersiz türk kahvesi 1 saat sonra 1 bardak süt3 kepek bisküvi
öglen 3 kaşık pazı salata 3 kaşık yogurt1 kepçe yeşil mercimek çorbası
ara yeşil çay 7 badem 3 kuru kayısı 3 kepek bisküvi
akşam ton balıklı salata 3 kaşık kaşarlı yagsız makarna
2 saat sonra 1 elma yerim
İnş. verirsin canım takma kafana.. benim iyi gidiyor şimdilik... :))Mütedeyyin diyet nasıl gidiyor?
Ben pazartesi 75.5 görmüştüm tartıda, bugün de 75.3 ya da 75.2 çıkarım diye umutlanarak çıktım tartıya ama 75.9 ile 76.0 arasında gidip geldi tartı, karar veremedi...
Asabım çok bozuldu, duvara fırlatacaktım tartıyı
mesai bitiyo menümü de yazayım hemen eleştirileri de alayım tam eleştirilecek gibi
06:30
5 kayısı (3 yiyince etkisi olmuyo da)
07:00
1 yeşil elma (1 den fazla yiyemiyorum kilosu bayya pahalı)
08:00
2 bardak limonlu su
2 bardak su (hergün aynı bardakla içiyorum ölçüsü şaşmasın die bide ara ara yıkasam)
09:30
1 dilim beyaz peynir
1/2 simit (taze tazee çıtırrr çıtırrrrdıı:26::26:)1 bardak çay
domates-salatalık
ara:yok (gerçekten çok toktum bilerek yapmadım)
13:00
1 kepçeden az yayla çorbası (hazır değil)
1 tane ufak patlıcanla yapılmış karnıyarık (kıyması kendi yağıyla kavruldu-fırında)
bol limonlu kıvırcık salatası
15:30
2 adet kepekli grisini
1 adet karper peynir
17:15
1 fincan şekersiz türk kahvesi ( normalde hergün düzenli aynı saatte içerdim ama diyete başladıktan sonra bugün içtim)akşam:
bol bol salata (saati belli değil 20:00 yi geçmez ama)
ve 3 LT. su
sabah 20 dakika yürüyüş eve gidince 3 ml. leslie inşşş...
ve yatmadan yarım saat tavuk suyuna çorba (buda okumaya başladığım kitap)
bide 4 fincan yeşil çayım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?