Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

3 gündür önüne geçemiyorum şu içmenin. İşin ilginç tarafı bu kadar suya rağmen tuvalete de çıkamıyorum.

Gunaydin kizlar
Bu sabah biraz moralim bozuk hem afedersiniz kabizim,hem adetim 4 -5 gun gecmesine ragmen olamiyorum(sabah iki test yaptim ikiside negatif) Insallah eksi cikabilirim yarin ama pek sanmiyorum sabit cikmaya bile raziyim
Canım ya bende ayniyim çıkamıyorum nolucak böyle benimde geçen hafta gecikmisti inşallah tartıyı fazla etkilemez stres yapma ama.

Menün güzel dopdolu. suyun az olmuş sende biliyorsun zaten

usutmus canım yedıgı dokunmus kac gundur zor toparladık Allah razı olsun canım
Çok geçmiş olsun toparlar inşallah çabucak onlar hasta olunca biz daha çok yoruluyoruz.

Suyun az olmuş akşamında baya kalabalık görünüyor bunları yediği zaman acıktın mi. Elma yedigim de ben hemen acikiyorum.

Mercimek köfte şişkinlik yapar tatlım keşke yemeseydin inşallah çok etkilemez seni bugün pro yapmaya çalış suyu da çok içmemeye çalış özellikle akşam
Masadakilerin en Masumuydu :) 48 yaş kutlaması. Kalabalık olmasa yumurta hasliycak tim bide midem bomboştu gece uyuyamadım bi süre gurultudan sonra sırt üstü yatınca açlığı mi hissetmedigimi keşfettim uyumusum.

Kizlar bisey sorucam size ben bu ay adet olursam hormon testleri yapmak istiyordum bu testleri devlet hastaneleri de yapar mi? Bide ikici gunu gitsem olur mu sizce?
Yaparlar tabi dahılıyeye gitmelisin. Önce sağlık ocağına sorsana ben geçen hafta orda yaptırdım diyet yapıyorum dedim aile hekimim herseyi istiyorum o zaman dedi. Netten diyetisyenin istediği testlere baktım aynı şeyler yapılmış yani burdan şunu çıkardım :) hormon testide yapılıyor demekki.

günaydın kızlar dünkü menum
sabah 7.40
bir bardak süte yulaf gevregi
öğle 12.30
1 yumurtaya peynirli omlet
salatalık domates
zeytin
1 dilim tb ekmegi
şekersiz cay

ara
1 kuru incir
2 hurma
akşam 19.00
1 kase yogurt
3-4 kaşık menemen
ekmek yok
2,5 lt su
1 saat yürüyüş 500 ipsiz ip atlama :) cezam

kaptanım cezamı yerine getirdim yazamadım akşam 3-4 gündür mide bulantım var bide baş ağrım var çok yoruldum bide gögsümden süt akıyor. prolaktin hormonumda sorun olabilir yada hamile olabilirim test yaptırdım ögle belli olacak

Gayet güzel canim. Bu hafta bakalım nasıl bir başarı yakaliycaksin gUzel veriyorsun kilolari.

Aaaa hadi hayırlısı hakkında, bekliyoruz haberlerini.

bakalım tabi hemen yazarım ama olursa biraz süpriz bir bebek olacak ve zamansız gelen saglıklı olsunda ama zayıfladıktan sonra olsaydı çok daha güzel olurdu
Olsun sürprizler hep güzeldir sağlıklı beslenirsin Hamilelikte almazsin fazla onları düşünme bakalım sonuç ne heyecanlandım bak şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…