- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.161
tık tık kimse yokmu tembelleruyumayın kalkın yarın önemli gün hem cuma hem tartı günümüz bugün gezmeye gitcem inşallah ye diye ısrar etmezler
günaydın halime ablaa ne tembelliği ya perte çıktım benzor kazıdılar yerimdem amann o lesliediydi öyle varya bütün vücudum acıyo şu anda anammm sabaha kadar battı her yerim ama nasipse hergün yapcam ilk günden bu kadar terletti benii
sende yeme yarın ne olcak ona göre frenle kendini
demetcim günaydın sen benim gibi erkencisin regl oldunmu
hayır ablacım bugün doktor randevum var en son şubat 10 da olmuştum baya rahatsızım bu konuda yarında 85 çıkarsam hiç şaşırmam
hayır ablacım bugün doktor randevum var en son şubat 10 da olmuştum baya rahatsızım bu konuda yarında 85 çıkarsam hiç şaşırmam
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gıdıyomu kılolar benim bu gun bıraz ağrılarım regl oldum heryerım dokuluyo spor fılan yapamam evimin işini yapsam bana yeter dün 1455 kalorılık yemek yemişim
sabah menemen peynir 3 dilim ekmek beyaz
ara 1 portakal
öglen 1 tabak bulgur pilavı kızımın kalan karnıbaharı temizledim
ara 3 kayısı çeyrak simit
akşam fırında balık salata 1.5 lt su leslıe 3mil
demetcim beni de çok etkiledi bu yarış. insan kendini zorunlu hissediyor motivasyonu bozulmuyor. zaten diyetisyene niye gidiyoruz ki kendimizi zorunlu hissetmek için. diyetisyenin vereceği herşeyi hepimiz biliyoruz işte illahi birinin dürtmesi lazım. burda hepimiz birbirimizi dürtüyoruz. çok işe yarayacağa benziyor.
senin kilonla ve hedeflediğin kilo ikimizin aynı bakalım kim daha önce 68kg düşecek:))))
test yaptınmı inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorum canım
günaydın canım sen yarın tartıda fazla gelirsin regl olunca ben çok çıkıyorum sabah inşallah az çıkarım bugün tartıldım tık yok
inşallah ikizlerin olur bir taşla iki kuş ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN NEREYE GİTCEN DOKTORA GÜZEL BİR DOKTORA GİTyaptım abla negatif eşimin ısrarıyla 2 defa yaptım hemde ama sorun olduğu için böyle düzensizim ve kilo var. Bakalım 3 ay boyunca kendime zaman verdim kilo verdikçe düzelecek inş ALLAH ın izniyle.müjde vericem teyze oluyosunuz die inş
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gıdıyomu kılolar benim bu gun bıraz ağrılarım regl oldum heryerım dokuluyo spor fılan yapamam evimin işini yapsam bana yeter dün 1455 kalorılık yemek yemişim
sabah menemen peynir 3 dilim ekmek beyaz
ara 1 portakal
öglen 1 tabak bulgur pilavı kızımın kalan karnıbaharı temizledim
ara 3 kayısı çeyrak simit
akşam fırında balık salata 1.5 lt su leslıe 3mil
cnm sen fazla sıvı tüketmiyosun galiba bitki çayı da yokleslieyide tamamlamışsın helal olsun diyorum bende perte çıktım da
kaptanım peyniri, yağı tartarakmı yiyosun?kaç gr olduğunu neredn biliyosun?:26:
Zaten düzenli menü veren: sen varsın- demet-fadime-hoppidicik- soffty ve ben..fangy cok giremiyor.arseda memleketinde izinli... cicikizsinem ve duyguzeynoyu takımdan diskalifiye edicem bu gidişle.melekcim dikkatimi çekti 4 kişi dışında menü yazılmamış bence takımsak birbirimizden sorumluyuz herkez düzenli yazmalı mensünü yediğini yaptığını sadece cuma kilo bildirmekle olmaz diye düşünüyorum :26:
günaydın halime ablaa ne tembelliği ya perte çıktım benzor kazıdılar yerimdem amann o lesliediydi öyle varya bütün vücudum acıyo şu anda anammm sabaha kadar battı her yerim ama nasipse hergün yapcam ilk günden bu kadar terletti benii
sende yeme yarın ne olcak ona göre frenle kendini
ya bu fiziksel aktiviteyi nerden bakıyorsun ben bulamadım..birde cok fazla yakıtıgını gösteriyor.. ben inanmıyorumkızlar bugün yediklerim ve yaktıklarım kalorisepeti.com sizde üye olsanız buşekilde kolayca paylaşırsınız kopyalayıp yapıştırdım :2:
2011-03-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Poğaça (sade) 1 ADET 180
[2] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
[3] Ayran 1 ADET 92
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[5] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Çilek reçeli 20 GRAM 57
[8] Havuçlu Kek 50 GRAM 207.5
[9] Muz 0.50 ADET 50
[10] Hamsi 100 GRAM 115
[11] Çoban Salatası 0.50 PORSİYON 45
[12] Kabak Tatlısı 100 GRAM 110
[13] Elma 1 ADET 60
[14] Yürümek (Asfalt) 120 dak 825.6
[15] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 70 dak 493.64
[16] Merdiven Çıkmak 10 dak 128.14
Toplam : -130.18 kal.
inşallah ikizlerin olur bir taşla iki kuş ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN NEREYE GİTCEN DOKTORA GÜZEL BİR DOKTORA GİT
:şok diyetmiiyimisn melekim sen sen bize pes etmek yok diyosun kendin şok diyet diyosun yakıştımı şimdi kaptancım sana imam gaz kaçırırsa cemaat ne yapar biliyosun bu hafta olmaz haftaya olur üst üste olmazsa da demekki bi yerde bi sorun var olmaz izin vermem devam et diyetine zaten senin yüzünden leslie ya başladım ama inatla devam edicem leslie i yapamadığım günler 3 km yürüycem ben bu yola çıkarken kendime söz verdim kimse için değil kendim için en sağlıklısı neyse onu yapıcam ve başarıcam
elma diyetiyle 9 günde 4 kg vermiştim.. bi 4 kilo versem fenamı olurya hafta hafta kilo takip ettiğimiz için verdiğim kilo az göründü gözüme... ya bide şok diyet dediysem öyle çok aşırı değil :))) ama bilmiyorum belki yaparım belki yapmam... elmanın kilosuna bağlı LeSLie yapmak çok zevkli değilmi :)) ben cok seviyorum o kadını ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?