Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tık tık kimse yokmu tembeller uyumayın kalkın yarın önemli gün hem cuma hem tartı günümüz bugün gezmeye gitcem inşallah ye diye ısrar etmezler

günaydın halime ablaa ne tembelliği ya perte çıktım benzor kazıdılar yerimdem amann o lesliediydi öyle varya bütün vücudum acıyo şu anda anammm sabaha kadar battı her yerimama nasipse hergün yapcam ilk günden bu kadar terletti benii
sende yeme yarın ne olcak ona göre frenle kendini

demetcim günaydın sen benim gibi erkencisin regl oldunmu

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gıdıyomu kılolar benim bu gun bıraz ağrılarım regl oldum heryerım dokuluyo spor fılan yapamam evimin işini yapsam bana yeter dün 1455 kalorılık yemek yemişim
sabah menemen peynir 3 dilim ekmek beyaz
ara 1 portakal
öglen 1 tabak bulgur pilavı kızımın kalan karnıbaharı temizledim
ara 3 kayısı çeyrak simit
akşam fırında balık salata 1.5 lt su leslıe 3mil

günaydın canım sen yarın tartıda fazla gelirsin regl olunca ben çok çıkıyorum sabah inşallah az çıkarım bugün tartıldım tık yok

tatlım ya yeni gördüm yazını ben hedefimi daha da ilerlettim 65 yaptım ama senin için 68 yaparım inş burası hepimize iyi gelicek ve geldiğine inanıyorum RABBİM hiç birimizi utandırmasın sağlık versin herşeyden önce:81:herkes bu maratonu tamamlasın size burda bi ziyafettt çekicem varyaaa dillere destan olucakk

test yaptınmı inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorum canım

yaptım abla negatif eşimin ısrarıyla 2 defa yaptım hemde ama sorun olduğu için böyle düzensizim ve kilo var. Bakalım 3 ay boyunca kendime zaman verdim kilo verdikçe düzelecek inş ALLAH ın izniyle.müjde vericem teyze oluyosunuz die inş

günaydın canım sen yarın tartıda fazla gelirsin regl olunca ben çok çıkıyorum sabah inşallah az çıkarım bugün tartıldım tık yok

yok halime abla olana kadar şişerim olduktan soonra sönerim tartıya çıkınca biraz vermişim gibi gözüküyor bakalım artık yarına kadar boğazımı tutarsam

inşallah ikizlerin olur bir taşla iki kuş ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN NEREYE GİTCEN DOKTORA GÜZEL BİR DOKTORA GİT

cnm sen fazla sıvı tüketmiyosun galiba bitki çayı da yokleslieyide tamamlamışsın helal olsun diyorumbende perte çıktım da

cnm sen fazla sıvı tüketmiyosun galiba bitki çayı da yokleslieyide tamamlamışsın helal olsun diyorumbende perte çıktım da

sabah üç fincan yeşil çay içmiştim onu yazmayı unuttum dışarda işim oldugu zamanlar fazla sıvı tuketmıyorum tuvaletten çıkamıyorum ozamanlar gine eve kendımı zor attım wc ye yatak açıcam yakında

kaptanım peyniri, yağı tartarakmı yiyosun?kaç gr olduğunu neredn biliyosun?:26:

yok ya göz kararı işte :))
Zaten düzenli menü veren: sen varsın- demet-fadime-hoppidicik- soffty ve ben..fangy cok giremiyor.arseda memleketinde izinli... cicikizsinem ve duyguzeynoyu takımdan diskalifiye edicem bu gidişle.

: ilk gün bende öyle olmuştum. Ama zamanla alısıyor insan.. Ben bu hafta kilo veremezsem şok diyet yapıcam.. elma diyeti... yeter artık ya... :84::84:

Son düzenleme:
ya bu fiziksel aktiviteyi nerden bakıyorsun ben bulamadım..birde cok fazla yakıtıgını gösteriyor.. ben inanmıyorum

inşallah ikizlerin olur bir taşla iki kuş ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN NEREYE GİTCEN DOKTORA GÜZEL BİR DOKTORA GİT

halime abla ağzından bal damlamış yaaa inş dediğin gibi olur ikiz olurda bu hasret bitergeldim birazönce doktordan doktor çok iyi artık hep buna devam edicem inş.Şuan sıfırdan başladık bakalım hayırlısı yarında adet söktürücü ilaç kullanıcam öyle olucam ultrasona baktı vücudun çok şiş bol bol su iç dedi artık 7 lt filan içerim galiba:44::44::44:zaten içiyorum 3 ltbu akşamda diyetisyene gidiyorum bu doktor için de çok iyi dediler inş diğeri gibi foss çıkmaz

: ilk gün bende öyle olmuştum. Ama zamanla alısıyor insan.. Ben bu hafta kilo veremezsem şok diyet yapıcam.. elma diyeti... yeter artık ya... :84::84:[/QUOTE]
şok diyetmiiyimisn melekim sensen bize pes etmek yok diyosun kendin şok diyet diyosunyakıştımı şimdi kaptancım sana imam gaz kaçırırsa cemaat ne yapar biliyosunbu hafta olmaz haftaya olur üst üste olmazsa da demekki bi yerde bi sorun varolmaz izin vermem devam et diyetine zaten senin yüzünden leslie ya başladım ama inatla devam edicem leslie i yapamadığım günler 3 km yürüycem ben bu yola çıkarken kendime söz verdim kimse için değil kendim için en sağlıklısı neyse onu yapıcam ve başarıcam

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız çok yorgunum dün öyle çok yürüyüp yoruldum ki bugün hiçç halim yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…