- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.641
Süper ya.keşke her hafta böyle verilse.şu duraksamalarda olmasaGecen hafta 94.5
Bu hafta 93.4
Giden 1100 gram
Yuzdem 1.16
Spor 200 dakkadan fazladir
Mesajimda 60 dan fazladir .genede tekrar kontrol edip yanlis varsa duzeltirim.
Keske canim bu ayin sonu hedefim 90 tutturmak icin su kuri meyveyi azaltmayi dusunuyorum.bide regl olunca faha kolay gider insallah.Süper ya.keşke her hafta böyle verilse.şu duraksamalarda olmasa
Çok az değil mi canım acıkmaz mısınKızlar menum
Iftar : 2 tabak tarhana çorbası,salata
20.00 10 fındık, 2 hurma
Şu 2 lt olur inşallah,spor yok
Güzel canım spor bile var daaa ne olsun :)Kizlar bende erkenden menumu yazayim,
Sabah 09.30 bir cay bardagi sut,1 kuru incir,alti findik,alti badem.
Kahvalti:12.15 iki kasik cokelek,2 haslanmis yumurta,6 zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.
Aksam:18.45 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi,iki kase cacik(azicik abarttim cacigi)
2.5 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
Güzel menü canım afiyet olsunKizlar selam.yeni yere alismanin verdigi bi yorgunluk var ders calisiyorum.resmen menumu yazip ilac ismi ezberlicem
Sabah 08.30
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Cay
Ogle 13.00
3 tane limonlu eti form
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
1 kase sehriye corba
6 yk taslik kavurma
Yogurt
2.5 litrr su
Gayet güzel canım afiyet olsunMenüm
12:00
Biraz yufka ekmek
Yumurta
Peynir
Domates,salatalik, biber
18:30
Izgara köfte ve biber
1 kase cacık
Su,2 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş
Bide bende cok kilo senin kilolara gelsem arada duraklar diye dusunuyorum.Süper ya.keşke her hafta böyle verilse.şu duraksamalarda olmasa
Semaycım 15 kiloyu ne kadar sürede verdinKeske canim bu ayin sonu hedefim 90 tutturmak icin su kuri meyveyi azaltmayi dusunuyorum.bide regl olunca faha kolay gider insallah.
Canım çok az değil mi ya bugün herkes az mı yemiş bana mı öyle geliyorMenum
Sahur
Yarim kaseden az corba
1 yumurta haslamasi
2 yaprak marul
7 zeytin
Iftar
Yarim kase eksili corba
Firinda tavuk
Yogurt
Salata
Su 2 litre olur
Spor yok
Canim 12 subatta basladim 2 ay 12 nisanda dolduSemaycım 15 kiloyu ne kadar sürede verdin
Doyana kadar yedim canim...sayi yada tabak hesabi yapmadim.Canım çok az değil mi ya bugün herkes az mı yemiş bana mı öyle geliyor
Maşallah cok kiskandım.benim 3 ayda 10 kilo sanırım kacamaklarım yüzünden daha fazla veremedim. Sen yaramazlık yapmamışsın bellikiCanim 12 subatta basladim 2 ay 12 nisanda doldu
Bu arada 16 .6 kilo verdim canim..duyan goren sasiriyor ustumden nerdeyse 1 damacana bosaldiSemaycım 15 kiloyu ne kadar sürede verdin
Arada oldu ama dikkat ediyorum bide kilo ne kadar fazlaysa once o kadar hizli gidiyor canim.Maşallah cok kiskandım.benim 3 ayda 10 kilo sanırım kacamaklarım yüzünden daha fazla veremedim. Sen yaramazlık yapmamışsın belliki
Canım istedigini yap hakkın :)) benim o kadar olsa neler yaparım kimbilirBu arada 16 .6 kilo verdim canim..duyan goren sasiriyor ustumden nerdeyse 1 damacana bosaldiukalalik yapayim azcik.
Canim burada hizli gidiyor arkadaslar destek oluyorlar uyariyorlaar bide tecrubeliler yol yontem gosteriyorlar.etkisi coookk.seninde bundan sonra daha iyi gider insallah.Maşallah cok kiskandım.benim 3 ayda 10 kilo sanırım kacamaklarım yüzünden daha fazla veremedim. Sen yaramazlık yapmamışsın belliki
İnş canım ama sabırsızlanıyo insan işte:))menülerini özellikle takip edicemCanim burada hizli gidiyor arkadaslar destek oluyorlar uyariyorlaar bide tecrubeliler yol yontem gosteriyorlar.etkisi coookk.seninde bundan sonra daha iyi gider insallah.
Maşallah poni 95 kilodayken resmin varmı.onla beraber koysaydın keşke.
Var canim var zayifladikca ortaya cikacak.etegin beli tamsa simit cikmistir ilk fotolarina gore masallahin var ponicim.devam beli iyice inceltene kadar.esin aldiktan sonra genclestirdim diye hava atip durir artik baksana.
Burada da 95-85 canmMaşallah poni 95 kilodayken resmin varmı.onla beraber koysaydın keşke.
Ayyyy maşallahh harikasın. Hasedimden olücem kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?