Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menün güzel cnm. Domates biber kavurmasini çok severim ama ekmek yememek için yapmıyorum bende. Sen yazınca canım çekti şimdi

Kizlar bende erkenden menumu yazayim,

Sabah 09.30 bir cay bardagi sut,1 kuru incir,alti findik,alti badem.

Kahvalti:12.15 iki kasik cokelek,2 haslanmis yumurta,6 zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.

Aksam:18.45 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi,iki kase cacik(azicik abarttim cacigi)

2.5 litre su,45 dk yuruyus yapildi.

O pattesler olmasaymış içinde :))
Bi de akşam ekmek olmasaymış sabah 2 var zaten yerine yoğurt olaymış semizotunun yanına güzel gider
Cok az vardı zaten
Ya yogurt yasak canım dıyetten dolayı ahhh burnumda tutuyor
Sade yıyemedım ya bı dılım yedım allahtan erken yedım ve ara ogun yapmam

Allahhhh Sivas'ta coşma ama yemek konusunda bak :)
Yok yaa zaten herseyın ıcınde yasaklı seyler var dısardan yıyemem katmerlerın ıcınde hep margarın veya tereyag var yıyemem
Aslında cok dusunuyorum o hengame arasında kendıme nasıl yıyecek bırsey bulucam yapıcam ayrı yemek dıye

Menün güzel cnm. Domates biber kavurmasini çok severim ama ekmek yememek için yapmıyorum bende. Sen yazınca canım çekti şimdi
Bende peynır yogurt sut urunlerı kuruyemıslerı yıyemıyorum canım 2,5 aydır
Ekmek bı dılım ye vey yemesende sade ye yagsız yaZdan yaptıgıö domatesle kavuruyorum ıyı oluyorr..kahvaltım sınırlı benım

Çok güzel cnm afiyet olsun

Kizlar selam.yeni yere alismanin verdigi bi yorgunluk var ders calisiyorum.resmen menumu yazip ilac ismi ezberlicem

Sabah 08.30
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Cay

Ogle 13.00
3 tane limonlu eti form

Ara 16.30
1 armut

Aksam 18.30
1 kase sehriye corba
6 yk taslik kavurma
Yogurt

2.5 litrr su

Aa evet olabilir kadın doğuma gitmek lazım sanırım. Ben bugün lallik durumlarindayim.
Canım ben kadın doğuma gitmiştim ama @seydan94 dahiliyede olabilir yazmış mantiksizda değil.
Canim ikinci gunde, ucuncu gunde yapilabiliyormus hormon testleri ozele gidicem cumartesi sabah yaptiririm artik.
Iyi canim cumartesi yaptir bakalım,güzel sonuçlar çıkar insallah
Canım kötü sonuç olmaz insallah menulerin güzel de,rahatsızlık veriyo insana,insallah hallolur
ayy Canım yaa insanlarda sinir oluyorum bu hallerine,düşünmeden konuşuyorlar, insallah incecik olursun fıstık gibi çıkarsın ortaya
Canım zaten dediğin gibi progesteron fazla salgılandığı için süt gelmiş,adet te progesteron yumurtlamayi geciktirdiği için gecikmiş.ama ben bunun 9 ay öncesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Benden süt gelmedi ama benimkide yüksekti bi ara. Insulin direnci için tahlile gittiğimde cikmisti

Ayy insallah canim yaza hepimiz hem zayif hemde hamile olarak gireriz, Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.Insallah esinin ameliyatida cok guzel gecer:)

Menun gayet guzel canim,keten tohumu varsa tuketebilirsin kabizliga birebir.
:)
Amin canım inşaah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim. Salatama kattım keten tohumunu insallah fayda eder patlıcam sanki kendimi kötü hissediyorum.

Menü guzel canim , kolay gelsin en azından nöbet yok bi sure
Canım yaa ben su iki gündür eşimden az çıkıyorum,2 senedir böyle düşün halimi

Yoğurtta yasaktı dimi anladım bitanem
Valla Sivaslılar tereyağ margarin sever hanı şimdi sivas yemeklerini aklıma getiriyorum hepsine var yanı yağ biraz sıkıntı onun için bulursun ama kuzum ya sıkma canını

Abartma değilde Cnm seçimler yanlış
Ezogelin bezelye ikiside karbon
Bezelyenin GI side yüksek

Kolay gelsin Can'ım ara ara gel bize de vakit buldukça :)
Güzel menü tatlım ama şehriye çorbası yerine başka bişey olsaymış ya kızım şehriye pek iti seçenek değil bence

Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))[/QUOTE]
Ilahi
Menüm
12:00
Biraz yufka ekmek
Yumurta
Peynir
Domates,salatalik, biber

18:30
Izgara köfte ve biber
1 kase cacık

Su,2 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş
Az yemissin canim,yufkada olmasaymis tam perşembe menusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…