- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.601
Bende menumu yazayım
Sabah 09,00
Domates bıber kavurma ıkı ınce dılım sucuk
Ikı dılım tb ekmegı
Ogle 13 00
Kucuk bı tabak sulu kofte bı kac parca pattes vardı ıcınde
Salata
Ara bır avuc leblebı
Aksam 18 00
Bır tabak semızotu yemegı
Bır dılım tb ekmegı
Su 2,5 lt
Cok az vardı zatenO pattesler olmasaymış içinde :))
Bi de akşam ekmek olmasaymış sabah 2 var zaten yerine yoğurt olaymış semizotunun yanına güzel gider
Yok yaa zaten herseyın ıcınde yasaklı seyler var dısardan yıyemem katmerlerın ıcınde hep margarın veya tereyag var yıyememAllahhhh Sivas'ta coşma ama yemek konusunda bak :)
Allah kabul etsin canim,keske corbanin yaninda sebze yemegi yada pro olsa daha doyurucu olurdu.Kızlar menum
Iftar : 2 tabak tarhana çorbası,salata
20.00 10 fındık, 2 hurma
Şu 2 lt olur inşallah,spor yok
Bende peynır yogurt sut urunlerı kuruyemıslerı yıyemıyorum canım 2,5 aydırMenün güzel cnm. Domates biber kavurmasini çok severim ama ekmek yememek için yapmıyorum bende. Sen yazınca canım çekti şimdi
Yesilsarmacanım. post: 46063178 .!.:Kızlar menum
Iftar : 2 tabak tarhana çorbası,salata
20.00 10 fındık, 2 hurma
Şu 2 lt olur inşallah,spor yok
Kizlar bende erkenden menumu yazayim,
Sabah 09.30 bir cay bardagi sut,1 kuru incir,alti findik,alti badem.
Kahvalti:12.15 iki kasik cokelek,2 haslanmis yumurta,6 zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.
Aksam:18.45 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi,iki kase cacik(azicik abarttim cacigi)
2.5 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
Canım ben kadın doğuma gitmiştim ama @seydan94 dahiliyede olabilir yazmış mantiksizda değil.Aa evet olabilir kadın doğuma gitmek lazım sanırım.Ben bugün lallik durumlarindayim.
Iyi canim cumartesi yaptir bakalım,güzel sonuçlar çıkar insallahCanim ikinci gunde, ucuncu gunde yapilabiliyormus hormon testleri ozele gidicem cumartesi sabah yaptiririm artik.
Canım kötü sonuç olmaz insallah menulerin güzel de,rahatsızlık veriyo insana,insallah hallolurP.tesiden beri cikmadim tartıya yarın i bekliyorum daha heyecanlı oluyor bide tirsiyorum tabi durum ne acaba diye çünkü büyük tuvaleti mi bugün 3. Gün hala bekliyorum bugün form çay içerim sanırım rahatlamak adına inşallah gerek kalmaz içmeye bagirsaklarim zaten tembel iyice tembellesmesin caya alisipta.
ayy Canım yaa insanlarda sinir oluyorum bu hallerine,düşünmeden konuşuyorlar, insallah incecik olursun fıstık gibi çıkarsın ortayaBen bi diyet uygulamıyorum ama Zuhal ablanin da dediği gibi Karatay ımsı sanırım; ) burdaki beslenme tarzlarını örnek alarak başladım. Aslında hep sağlıklı şeyler yiyor musum ama yanlış zamanlarda tabiki biraz fazla miktarlarda. Öffff zaman hızlı geçse ve yaz tatilinde incecik olsam. Özellikle eşimin teyzesi ne gıcık oldum geçen yaz eltime tipini çok beğeniyorum deyip bana dönüp zayıfla sende biraz demesi hadlerini bildiricem korksunlar benden
Canım zaten dediğin gibi progesteron fazla salgılandığı için süt gelmiş,adet te progesteron yumurtlamayi geciktirdiği için gecikmiş.ama ben bunun 9 ay öncesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Benden süt gelmedi ama benimkide yüksekti bi ara. Insulin direnci için tahlile gittiğimde cikmistibelli oldu canım hamile degilmişim yanlış benim düşük yaptıgım bebegin 9 ncu ayı ondanmı acaba süt bezlerinin çalışması burdaki annelerin deneyimlerini bana fikir versinler doktordan randevu istedim 2 hafta sonraya verdi neden acaba öyle oldu regl 7 gün geçti
Amin canım inşaah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim. Salatama kattım keten tohumunu insallah fayda eder patlıcam sanki kendimi kötü hissediyorum.Ayy insallah canim yaza hepimiz hem zayif hemde hamile olarak gireriz, Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.Insallah esinin ameliyatida cok guzel gecer:)
Menun gayet guzel canim,keten tohumu varsa tuketebilirsin kabizliga birebir.
:)
Menü guzel canim , kolay gelsin en azından nöbet yok bi sureKizlar selam.yeni yere alismanin verdigi bi yorgunluk var ders calisiyorum.resmen menumu yazip ilac ismi ezberlicem
Sabah 08.30
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Cay
Ogle 13.00
3 tane limonlu eti form
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
1 kase sehriye corba
6 yk taslik kavurma
Yogurt
2.5 litrr su
Canım yaa ben su iki gündür eşimden az çıkıyorum,2 senedir böyle düşün halimiGöster arkadaşım gisterelim gunlerinibenimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım.
Menüm
12:00
Biraz yufka ekmek
Yumurta
Peynir
Domates,salatalik, biber
18:30
Izgara köfte ve biber
1 kase cacık
Su,2 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş
Cok az vardı zaten
Ya yogurt yasak canım dıyetten dolayı ahhh burnumda tutuyor
Sade yıyemedım ya bı dılım yedım allahtan erken yedım ve ara ogun yapmam
Yok yaa zaten herseyın ıcınde yasaklı seyler var dısardan yıyemem katmerlerın ıcınde hep margarın veya tereyag var yıyemem
Aslında cok dusunuyorum o hengame arasında kendıme nasıl yıyecek bırsey bulucam yapıcam ayrı yemek dıye
Abartma değilde Cnm seçimler yanlışMenüm
sabah11
1 haşlanmış yumurta
peynir,7 zeytin,
2 ceviz
2 kuru kayısı
akşam 18.00
1 kepce ezogelin corbası
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata
su 2 litre yatana kadar 3 olur.spor yok
aksamı abartmışmıyım kızlar(
Kizlar selam.yeni yere alismanin verdigi bi yorgunluk var ders calisiyorum.resmen menumu yazip ilac ismi ezberlicem
Sabah 08.30
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Cay
Ogle 13.00
3 tane limonlu eti form
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
1 kase sehriye corba
6 yk taslik kavurma
Yogurt
2.5 litrr su
Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))[/QUOTE]498, member: 242855"]Göster arkadaşım gisterelim gunlerinibenimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım.
Az yemissin canim,yufkada olmasaymis tam perşembe menusuMenüm
12:00
Biraz yufka ekmek
Yumurta
Peynir
Domates,salatalik, biber
18:30
Izgara köfte ve biber
1 kase cacık
Su,2 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş
Nerden biliyon tatlişimSen süper kayinvalidesin Zuhal ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?