- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.621
Bugünde kv ler, gelinler Amma dedikodu yapıldıbende canim ya.ben 8. Ayima girene kadar hamile oldugumu anlamadi insanlar.tabi zorunlu haller varsa sozum yok ama keyfi muameleler sinir.sanki biz cocuklari pazardan bazilari gokten zembille getirmis gibi davraniyorkar.
Allah acil şifalar versin canımAmın canım ınsaallah annesı mahvoldu gozu gıbı bakıyordu melege
Allah zihin acikligi versin canim:) memun guzel canim afiyet olsun.Kizlar selam.yeni yere alismanin verdigi bi yorgunluk var ders calisiyorum.resmen menumu yazip ilac ismi ezberlicem
Sabah 08.30
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Cay
Ogle 13.00
3 tane limonlu eti form
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
1 kase sehriye corba
6 yk taslik kavurma
Yogurt
2.5 litrr su
Kusursuz canim, yarin guzel bir eksi goreceksin gibime geliyor:)Menüm
12:00
Biraz yufka ekmek
Yumurta
Peynir
Domates,salatalik, biber
18:30
Izgara köfte ve biber
1 kase cacık
Su,2 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş
Canım allah hayırlı bebisler versinbenimde 2 düşük oldu biri 2 haftalık biri 10 haftalık 2nciyi kocamın ailesi yüzünden düşürdüm yanında kürtaj oldugum doktoru aradım prolaktin hormonunun bozulmasından olabilirmiş. eşimin arkadaşıyla aynı zamanda hamileydik geçen hafta arkadaşı cocuk sahibi oldu aslında bizimde gitmeseymiş bu dönemler bebişimiz olacaktı her şeyde var bir hayır diyorum ama cocuguma sebep oldular
Canım yaa kötü bir olay yasamissin gerçekten o dönem daha hassas oluyo insan daha çok anlayış bekliyo,bak şimdi mutlusun çok şükür,bide bebisin olsun kucağına al hepsi hikaye olcakamin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep oldu
Ayy nasıl yaa,pisman olmadi mi sonra o üzüntüyü okumadinmi yüzündenÇok uzuldum canım hayırlısı nasip kısmet dicem ama benim 3 aylık dusugumde kayinvalidem yüzünden oldu camlarını sildirdi bana hamile olduğumu bile bile öbür tarafta gorusucez onunla
Ya sen susuz da kalma tabi ama ben bugun azalttım yarın tartı günü diye ara ara içiyorum ve ağzım dilim kuruduSuyuda icmiyim o zaman yatana kadar.gece rahat uyurum hiç dEģilse wcye taşınmaktan kurtuldum:))
Tecrübe işte tıkır tıkır anlatıyor maşallah maşallahCan'ım akşam çok değil aslında ama ezogelin de karbonhidrat oranı yüksek bezelyeninde bezelye sebze gibi durur ama diğer sebzelere göre karbonhidrat oranı yüksek o yüzden bana sorarsan çorba et ya da tavuk olsa Bi de salata ya da yoğurt daha mantıklı olurdu
Afiyet olsun canım. Ekmek çok olmuş sanki bugün.Bende menumu yazayım
Sabah 09,00
Domates bıber kavurma ıkı ınce dılım sucuk
Ikı dılım tb ekmegı
Ogle 13 00
Kucuk bı tabak sulu kofte bı kac parca pattes vardı ıcınde
Salata
Ara bır avuc leblebı
Aksam 18 00
Bır tabak semızotu yemegı
Bır dılım tb ekmegı
Su 2,5 lt
Salınan sauna gecicem yanından.Ben bile sinir oldum teyzenin söylediklerine
Canim O an seni düşünemiyorum. Yaza istediğin kiloda olcasin ins. Cnm
Basin Saolun cnm. Benimde ilk bebegim Düşmüştü. Doktorum Ilk bebekler ve sagliksiz bebekler genelde duser demişti. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebisin olur ins.
evet vaaar. Merakla bekliyorum yarin sabahi tatlim.
menu cok guzel canim su ve spor harika
cok guzel cnm afiyet olsun
afiyet olsun canim guzel
Her evde var işte bi durum.Sagol canim hamdoldun,ama bende de biraz fena bir kayinpeder var:)
Canim benim kv ne kadar iyiyse kayinpederim de bir okadar problemli yani her evlilikte sorunlu bir kisi olabiliyor:)
Ayy insallah canim yaza hepimiz hem zayif hemde hamile olarak gireriz, Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.Insallah esinin ameliyatida cok guzel gecer:)
Menun gayet guzel canim,keten tohumu varsa tuketebilirsin kabizliga birebir.
Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Bence abartmamissin canim sadece bezelye siskinlik yapabilir.
Gayet guzel canim afiyet olsun,tekrardan hosgeldin aramiza:)
Süpersin maşallah. Afiyet olsun.Selam kızla
Menüm
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet
1 salatalık 1 ceviz
öğlen 12.30
1 tabak et (haşlanmış )
Bol salata
Aksam 18.00
Bir kase yoğurt
az salata
2.5 litre su
3 mil leslie
Allah kabul etsin az olmuş ama yarın tartı var.Kızlar menum
Iftar : 2 tabak tarhana çorbası,salata
20.00 10 fındık, 2 hurma
Şu 2 lt olur inşallah,spor yok
Afiyet olsun gayet başarılı bir menü.Kizlar bende erkenden menumu yazayim,
Sabah 09.30 bir cay bardagi sut,1 kuru incir,alti findik,alti badem.
Kahvalti:12.15 iki kasik cokelek,2 haslanmis yumurta,6 zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.
Aksam:18.45 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi,iki kase cacik(azicik abarttim cacigi)
2.5 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
Aman Aman geçtiğimiz yaz yemişim Sivas'ta geçerken ince bi yufka gibi şerit şeklinde üstü ney adı bilmiyorum çok tehlikeli bacim yumurta kaynat sabah öğle akşam yeCok az vardı zaten
Ya yogurt yasak canım dıyetten dolayı ahhh burnumda tutuyor
Sade yıyemedım ya bı dılım yedım allahtan erken yedım ve ara ogun yapmam
Yok yaa zaten herseyın ıcınde yasaklı seyler var dısardan yıyemem katmerlerın ıcınde hep margarın veya tereyag var yıyemem
Aslında cok dusunuyorum o hengame arasında kendıme nasıl yıyecek bırsey bulucam yapıcam ayrı yemek dıye
Afiyet olsun kolay gelsin canım.Kizlar selam.yeni yere alismanin verdigi bi yorgunluk var ders calisiyorum.resmen menumu yazip ilac ismi ezberlicem
Sabah 08.30
5 zeytin
Cay
Ogle 13.00
3 tane limonlu eti form
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
1 kase sehriye corba
6 yk taslik kavurma
Yogurt
2.5 litrr su
İnşallah hep beraber incecik oluruz.Canım ben kadın doğuma gitmiştim ama @seydan94 dahiliyede olabilir yazmış mantiksizda değil.
Iyi canim cumartesi yaptir bakalım,güzel sonuçlar çıkar insallah
Canım kötü sonuç olmaz insallah menulerin güzel de,rahatsızlık veriyo insana,insallah hallolur
ayy Canım yaa insanlarda sinir oluyorum bu hallerine,düşünmeden konuşuyorlar, insallah incecik olursun fıstık gibi çıkarsın ortaya
Canım zaten dediğin gibi progesteron fazla salgılandığı için süt gelmiş,adet te progesteron yumurtlamayi geciktirdiği için gecikmiş.ama ben bunun 9 ay öncesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Benden süt gelmedi ama benimkide yüksekti bi ara. Insulin direnci için tahlile gittiğimde cikmisti
Çok güzel afiyet olsun canım.Menüm
Biraz yufka ekmek
Yumurta
Peynir
Domates,salatalik, biber
Izgara köfte ve biber
1 kase cacık
Su,2 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş
Ablacım burdan biz bu enerjiyi alıyorsak nasıl bir k.Valide olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerekNerden biliyon tatlişim
Bunu geline sormak lazım
Düşücegi varmış biz ne işler yapardık hamileyken dedi konu kapandı eşime derhal gidiyoruz dedim ve Bursa ya döndük. Geri aramadi bile.Canım allah hayırlı bebisler versin
Canım yaa kötü bir olay yasamissin gerçekten o dönem daha hassas oluyo insan daha çok anlayış bekliyo,bak şimdi mutlusun çok şükür,bide bebisin olsun kucağına al hepsi hikaye olcak
Ayy nasıl yaa,pisman olmadi mi sonra o üzüntüyü okumadinmi yüzünden
Seydam iğneler iyilestirmedimi seniKızlar sinirlerim bozuluyor artık şu hastalığa gerçekten geçmek bilmiyor
Her akşam aynı tantana yine foruma mı yazıosun ne yazıosun bu kadar. Bi oku yazdıklarını falan dio bende okumuorum çıldırıyo özelim diyorum sinir ediyorumEşim yine yediklerini mi yazıyorsun ayıp ya dedi az önce
İnşaallah canim,ağzından bal damlıyorAllah zihin acikligi versin canim:) memun guzel canim afiyet olsun.
Kusursuz canim, yarin guzel bir eksi goreceksin gibime geliyor:)
canim patates ve aksam ekmek olmayaydi eydi yaw.Bende menumu yazayım
Sabah 09,00
Domates bıber kavurma ıkı ınce dılım sucuk
Ikı dılım tb ekmegı
Ogle 13 00
Kucuk bı tabak sulu kofte bı kac parca pattes vardı ıcınde
Salata
Ara bır avuc leblebı
Aksam 18 00
Bır tabak semızotu yemegı
Bır dılım tb ekmegı
Su 2,5 lt
aksam az olmus canim acikabilirsin.acikirsan sut ic.gerisi gayet guzel seker.Selam kızla
Menüm
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet
1 salatalık 1 ceviz
öğlen 12.30
1 tabak et (haşlanmış )
Bol salata
Aksam 18.00
Bir kase yoğurt
az salata
2.5 litre su
3 mil leslie
afiyet olsun Allah kabul etsin.Kızlar menum
Iftar : 2 tabak tarhana çorbası,salata
20.00 10 fındık, 2 hurma
Şu 2 lt olur inşallah,spor yok
guzel canim.Kizlar bende erkenden menumu yazayim,
Sabah 09.30 bir cay bardagi sut,1 kuru incir,alti findik,alti badem.
Kahvalti:12.15 iki kasik cokelek,2 haslanmis yumurta,6 zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.
Aksam:18.45 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi,iki kase cacik(azicik abarttim cacigi)
2.5 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
arkadaslarda demis sehriyeli olmayaymis iyiymis canim.Kizlar selam.yeni yere alismanin verdigi bi yorgunluk var ders calisiyorum.resmen menumu yazip ilac ismi ezberlicem
Sabah 08.30
5 zeytin
Cay
Ogle 13.00
3 tane limonlu eti form
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
1 kase sehriye corba
6 yk taslik kavurma
Yogurt
2.5 litrr su
Menüm
Biraz yufka ekmek
Yumurta
Peynir
Domates,salatalik, biber
Izgara köfte ve biber
1 kase cacık
Su,2 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş[/QUOTEguzellĺ]
ys ben ya ben 4 gozle o gunleri bekliyorum...Menü guzel canim , kolay gelsin en azından nöbet yok bi sure
Canım yaa ben su iki gündür eşimden az çıkıyorum,2 senedir böyle düşün halimi
bu adamlar alem valla.....Eşim yine yediklerini mi yazıyorsun ayıp ya dedi az önce
bizimkide seni iyi sardi bu grup ilk defa diyetin bu kadar uzun surdu diyor aslinda nefret eder elimde telefonu gormeye ama zayiflamam hatrina ses cikarmiyor.Her akşam aynı tantana yine foruma mı yazıosun ne yazıosun bu kadar. Bi oku yazdıklarını falan dio bende okumuorum çıldırıyo özelim diyorum sinir ediyorum
mercimek koftesi disinda guzel sekerim.Merhaba kızlar menüm
Sabah 09.00 1kk peynir domates salatalık 1haş. Yumurta 5zeytin
Ara 12.30 1hurma 2ceviz
Öğle 15.30 3mercimek köfte
Akşam 19.00 6 yk taze fasulye bol salata 1bardak ayran
Ara 20.30 yarım greyfurt yarım armut
Su 2lt
Spor yok
Kizlar 35 dakka yurudum pardon.Menum
Sahur
Yarim kaseden az corba
1 yumurta haslamasi
2 yaprak marul
7 zeytin
Iftar
Yarim kase eksili corba
Firinda tavuk
Yogurt
Salata
Su 2 litre olur
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?