- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.861
Kolay gelsin. Benimde başlamam lazım temizliğeKizlar temizlik yapiyorum cok yoruldum,azicik ara verip bakim dedim ne yapiyorsunuz diye
Sağol canım yazdım aklıma.Canim gunler uzadigi icin bence yemek saatini 6-6.30 gibi yapin.Uzamanlarda oyle oneriyorlar,gunler uzadigi icin bence 5 cok erken.Cok acikirsan ayran en guzeli leptini yavaslatiyor ama engellemiyor aklinda bulunsun.
Süt yoğurt yumurta et tavuk balıkNasıl yapıcaz saf protein i yapalım.
Tatlım benim okudugum yerde bu zencefıllı olan haftada 2 sefer tavsiye ediliyor vücudun alışmaması içinTakimimin hatunlari biz 5 gibi yiyoruz yemegi ben çok açıkıyorum 1 den önce yatamıyorum da ne yapabilirim sizce. Bide sürekli zerdecalli limonlu yoğurt kürünü görüyorum face de yapan ve sonuç alan varmı yatmadan bu yoğurdu yesek leptin e zararı olurmu.
Okudum arastirdim zaten 11 den önce yiyemiyorum bana çok uygun ssbah 11 de baslayip akşam 7 de bitirmem gerekiyor yemek işini 8 saatlik bir yemek yeme dilimi var ben sevdim arada kalan zamanlarda sıvı tüketimi var denemekten Ne çıkar Sağol tatlım bu güzel bilgiyi paylaştığın içineliya canim türkçesi aralıklı oruç,günün sana uygun olan sekiz saatlik süresince yiyorsun diğer saatler açsın,su sekersiz asıtsız içecek serbest. Ben tam da 8 saat yapamıyorum cogu zaman ,9 saatte oluyo. Aç kaldığın zaman insülin leptin dengesi güzel kuruluyormus. Bende insulin direnci varya daha çok onun için başladım. Bide büyüme hormonu salgilaniyo ( bu hormon ergenlikten sonra genç kalmayı,hücre yenilenmesini sagliyor). Yurtdışında sırf genç kalmak icin uygulayanlar varmış bu diyeti. Kilo verdikten sonrada haftanın 5 günü dilediğim gibi beslenip,2 günü gündüz çok kısıtlı kalori alarak 600 kal falan ,brsleniyorsun hem kilonu koruyorsun hemde genç kalıyorsun.
Off beee ne yazdım bee . Kuzum net ten daha detaylı bilgilere ulasabilirsin
Tamam ablacim deneyeyim önümüzdeki perşembe zerdecalli olanımi yaptın sen.Tatlım benim okudugum yerde bu zencefıllı olan haftada 2 sefer tavsiye ediliyor vücudun alışmaması için
Pul bıberlı olan her gün yapılıyor
Ben önceden tartı öncesi akşam yemeğinde sadece bu baharatlı yoğurdu yiyodum çok farkediyodu
Dayanabilirim dersen perşembe akşamı Dene istersen
Ama 2 kş yoğurt değil ben 1 kase yaptım (yemek yerine)
Mesela perşembe gündüz pro yapıp akşam sadece zerdacalli yoğurt yiyebilir im bu durumda.Süt yoğurt yumurta et tavuk balık
Yanında başka karbon sebze vs.yok
Öğünlerde bunlardan yiyosun
Evet Cnm 1 er çk zencefil zerdeçal tarçınTamam ablacim deneyeyim önümüzdeki perşembe zerdecalli olanımi yaptın sen.
Tabi Cnm yoğurtta pro zatenMesela perşembe gündüz pro yapıp akşam sadece zerdacalli yoğurt yiyebilir im bu durumda.
Evet Cnm 1 er çk zencefil zerdeçal tarçın
Acı olsun diye ben pulbiber de atıyodum
Mideme dokursa sen atma
Evet ben bu şekilde yapıcam perşembe günü. midene dokunmuyor acı yiyebilir im bu yoğurdu 2. Kez p.tesi yada salı da yapmam da sakinca olmaz sanırım.Tabi Cnm yoğurtta pro zaten
Mesela sabah 2 yumurta
Öğlen bi parca et türlerinden hangisi olursa, ayran
Akşamda yoğurt
Hatta ben Bazen tüm gün yoğurt yapardım
Ama dayanması çok zor şimdi o sabrım yok
Pazartesı yap o zamanEvet ben bu şekilde yapıcam perşembe günü. midene dokunmuyor acı yiyebilir im bu yoğurdu 2. Kez p.tesi yada salı da yapmam da sakinca olmaz sanırım.
Menü güzelde spor niye yok TatlımMenüm:
sabah 11
2 kayısı,2 ceviz
1 yumurta
peynir 6 zeytin
akşam 18
iki kepçe tavuk mantar sote
salata,ayran
Şu ana kadar 1,5litre su
spor yok
Tamam ablacim. Sağol bilgi verdiğin içinPazartesı yap o zaman
Arası çok yakın olmasın
Guzel bi menü olmuş suyu arttır ve spor olsa çok güzel olur.Menüm:
sabah 11
2 kayısı,2 ceviz
1 yumurta
peynir 6 zeytin
akşam 18
iki kepçe tavuk mantar sote
salata,ayran
Şu ana kadar 1,5litre su
spor yok
Ablacım haftada 4 gün yapıyorum sporu ama pazartesi itibariyle hergüne çıkarıcam.birde bu hafta ilk defa kacamaksız bi hafta geçiricem.haftaya cuma en çok kiloyu ben vericemmm:))))Menü güzelde spor niye yok Tatlım
Perşembe ye kadar spor aksamasın
Tartıdan Önceki gün Mola verebilirsin
Canım su şu ana kadar ictigimi yazdım.yatana kadar 3 litreye yakın yada 3 litre oluyo.sporuda hergüne cıkarıcam inşGuzel bi menü olmuş suyu arttır ve spor olsa çok güzel olur.
Hiçte bile ben vericemAblacım haftada 4 gün yapıyorum sporu ama pazartesi itibariyle hergüne çıkarıcam.birde bu hafta ilk defa kacamaksız bi hafta geçiricem.haftaya cuma en çok kiloyu ben vericemmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?