Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel canım. Nasıl zor kilo verdigimizi hatırla yemezsin.

Afiyet olsun canım gayet güzel bi menü olmuş spor da var mis.

Afiyet olsun tatlım kofteleride yemişsin ohh :) bitmez o temizlik işi kolaylıklar.

Bütün takımlar paylaştı
Ne yazıkki 6.olduk
Çok fena

Gayet güzel canim afiyet olsun.

Vuuuu gorumceni opseydin. evet iyiki burdayız sizi tanımak çok güzel burda olmak çok güzel

Iyi akşamlar kızlar menümu yazıyorum hemen

sabah 9:00
2 yumurtadan omlet
1 k.k beyaz peynir

öğlen 12.30
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Aksam 17.00
4 kaşık semizotu y.
yoğurt
1 ceviz

3 litreye yakın su
3 mil leslie

Çok güzel canim yeni haftaya iyi başladın.

Uykusuzlugumun 20. Saatindeyim kizlar kutuk gibi sistim ve kizim hala aglio

Sabah 08.30
2 dilim kepege domates peynir sandvic
5 zeytin
Cay

Ogle 13.30
1 haslanmis yumurta
1 kk oeynir
3 halka sucuk
1 dilim tb
5 zeytin
Cay

Aksam 18.30
1.5 lahmacun
Ayran
Salata

1 tane cikolata

2 litre su

Afiyet olsun çok cisslı bir gün olmuş. Niye ağlıyor bu kadar. Uyursun ınsl. Bugün. çok zor uykusuzluk şişersin tabi

Çok sağol Can'ım benim evet hastalıktan ancak bu kadar olabiliyorum kızlar kusuruma da bakmayın gerçekten

Tatlım hastamı yoksa seni özlediği içinmi acaba

Güzel tatlım kaçamaksız

Süpersin

Belli bayağa şişmişsin sen ne yaptın karbonhidrat karbonhidrat karbonhidrat akşam çikolata nerden çıktı kuzum yapma nolur gerçekten yapma ve ben bunu cıss olarak kabul etmiyorum tamam minnoş ağlayabilir ama bu sana çikolata Yeme Hakkı'nı vermiyor lütfen cıssa spor cezasını biliyorsun yap vs yaptım yazmanı istiyorum beni etiketleyerek spor yapamıyosun bişey demedim düzenini kur diye ama böyle yiyerek değil cnm ayrıca su da az sabah öğlen kabulüm çikolata sabah olsa akşam hafif olsa bişey demem ama bu olmamış cnm

Evet ablam hiç kaçamak yapmıyorum malum yaz yaklaştı :)

Güzel cnm Türk kahvesi olabilir bana çok iyi geliyor

Allah Allah niye öyle oluyorsun ki acaba
Sporunu yapınca yaz Can'ım lütfen

Menüm:
sabah 11

2 kayısı,2 ceviz
1 yumurta
peynir 6 zeytin

akşam 18
iki kepçe tavuk mantar sote
salata,ayran
Şu ana kadar 1,5litre su
spor yok

Suyu arttırmışsın Bi de sporu lütfen haftada 6 güne çıkar perşembe yapma sadece tartı öncesi onun haricinde her gün yap cnm sporsuz olmaz menü güzel

Ablacım haftada 4 gün yapıyorum sporu ama pazartesi itibariyle hergüne çıkarıcam.birde bu hafta ilk defa kacamaksız bi hafta geçiricem.haftaya cuma en çok kiloyu ben vericemmm:))))

İnşallah :)

Hiçte bile ben vericem

Aman bunlar ne güzel istekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…