- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.881
Benimde hiç bırakasım yoktuo ama kötü örnek olabilirim diye ara vereyim dedim. Ama devam ediyorum elimden geldiğince.Tatlım bence sen yine de burdan kopma buraya gel yaz ki hem daha iyi dikkat edersin sana inanıyorum hem artı çıkma ki hatta eksi çık ki gelince seni listeye alayım fıstık
Mayısin 11i dönüşüm inşallah üç hafta kalacam.Ne zaman donuceksin tatlım.
Rabbim hayırlı güzel sonuclar çıkarsın inşallah.yarın 11'e yetişirse yarın dedi yoksa pazartesi çıkacakmış
Insallah iyi olacak Rabbim esirgeyecek dua ediyoruz.Kılo veren herkesı tebrık edıyorum lıste baya ıyı gorunuyor
Tuanamız annesıne tepkı verdı elını sıkmıs cok sukur ınsallah daha ıyı olacak
Ablam bende yapabilirmiyim bunu? Ve haftada birkac gün olsa iyi olmaz mı?Süt yoğurt yumurta et tavuk balık
Yanında başka karbon sebze vs.yok
Öğünlerde bunlardan yiyosun
Dur kızz o kadar acele etmeAblacım haftada 4 gün yapıyorum sporu ama pazartesi itibariyle hergüne çıkarıcam.birde bu hafta ilk defa kacamaksız bi hafta geçiricem.haftaya cuma en çok kiloyu ben vericemmm:))))
Tatlım fazlasıda iyi değil vücut alışıyorBenimde hiç bırakasım yoktuo ama kötü örnek olabilirim diye ara vereyim dedim. Ama devam ediyorum elimden geldiğince.
Mayısin 11i dönüşüm inşallah üç hafta kalacam.
Rabbim hayırlı güzel sonuclar çıkarsın inşallah.
Insallah iyi olacak Rabbim esirgeyecek dua ediyoruz.
Ablam bende yapabilirmiyim bunu? Ve haftada birkac gün olsa iyi olmaz mı?
Hıııı görüşürüzzz:))))Hiçte bile ben vericem
Oooo maşallah CnmBaskulde iftara dogru 92.7 ciktim
Amin canım allah razı olsunBenimde hiç bırakasım yoktuo ama kötü örnek olabilirim diye ara vereyim dedim. Ama devam ediyorum elimden geldiğince.
Mayısin 11i dönüşüm inşallah üç hafta kalacam.
Rabbim hayırlı güzel sonuclar çıkarsın inşallah.
Insallah iyi olacak Rabbim esirgeyecek dua ediyoruz.
Ablam bende yapabilirmiyim bunu? Ve haftada birkac gün olsa iyi olmaz mı?
Kötü bir sonuç birincinin yüzdesi kaç grup grup yarismak çok mantikliBütün takımlar paylaştı
Ne yazıkki 6.olduk
2 takımın yüzdesi 1.105 CnmKötü bir sonuç birincinin yüzdesi kaç grup grup yarismak çok mantikli
Aynen herkes yarışta yazın gelmesi çok etkiliyor bakalım bizde yarisiriz2 takımın yüzdesi 1.105 Cnm
Dedimya artık takımların yüzdeleri çok iyi
Yaz geliyorya herkes atakta
O nasıl bir yüzde yaa gercekten tebrikler sağlam yarışıyorlar. Bu hafta bizim takımda toparlar insallah.2 takımın yüzdesi 1.105 Cnm
Dedimya artık takımların yüzdeleri çok iyi
Yaz geliyorya herkes atakta
Şimdiden böyle fsrkediliyorBu arada görümcem geldi bugün bi hafta oldu görüşmeyeli. Sen kilo mu verdin dedi yüzün küçülmüş ayy yaglarım eridi o kadar mutlu oldum ki. Sayenizde bu hafta çok motiveydim çoookkk teşekür ederim iyiki varsınız iyiki 9.takıma gelmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?