Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun canım.bu arada aynı günde doğmuşuz.mutlu yıllarr

Aslında ben burdaki arkadaşlardan fazla yiyorum aramızdaki fark ben nişasta ve karbon tuketmiyorum protein sebze ağırlıklı yiyorum ekmek bu hafta 2-3 dilim yedim diye diğer haftalara göre az verdim
Bende bu hafta hiç ekmek yemedim çok güzel verdim ama yediğim onca yeşilliğe rağmen kabız oldum. Bu yüzden bu hafta iki günde bir yemeye karar verdim ki vücut şaşırsın. Bakalım bu haftamız nasıl geçecek.

canim burdan koparsan yenisin verdigini fazlasiyla alma riskin var bura kendini kontrol etmeni saglar.

Maalesef kuzum valla ben keşke bu hafta listede olsaydım sabah 58.9 ü gördüm
Aman gecmis olsun canim.Onemli olan saglik gerisi bos.

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim

canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim[/QUOTE]bebek cok isteyenlerin gogsunden sut gelebiliyor bazen insallah oyle biseydir gelir ve gecer canim.

Bence listedekiler perşembe günü saf pro yapabilşrler
Sağlıksız bişeyde değil
olabilir guzel fikir ablam.

ben çarşamba günü 68,6 kg dayken o beytiyi yedikten sonra +600 oldu
canim beyti degil bence kola o kadar kaloriliki o yapmistir.neyse bu hafta telafi edersin.

Bütün hafta detox yapmış sanırım :) son gün de pro
hic saglikli degil ama.bide butun hafta detoks yapmak kurallara aykiri degilmi yanlismi hatirliyorum.

Kılo veren herkesı tebrık edıyorum lıste baya ıyı gorunuyor
Tuanamız annesıne tepkı verdı elını sıkmıs cok sukur ınsallah daha ıyı olacak
masallah kuzuya....

kisin 5 olabilir ama gunler uzadi ve gec yatiliyor 5 cok erken 7 gibi yeme icme bitirilse daha iyi olur.

afiyet olsun canim sporda taclandirir.bugun 1 cis hakkimiz var tabikide sabah yada ogle.olmazsa mutlaka ilac kullan yoksa kanama olabilir o daha kotu.

Menüm:
sabah 11

2 kayısı,2 ceviz
1 yumurta
peynir 6 zeytin

akşam 18
iki kepçe tavuk mantar sote
salata,ayran
Şu ana kadar 1,5litre su
spor yok
spor disinda guzel canim.

guzel ponicim...

afiyet olsun.

Bütün takımlar paylaştı
Ne yazıkki 6.olduk
insallah onumuzdeki hafta telafi ederiz.....

canim ben hic ekmek yemiyorum alakasi yok.cok protein tuketmekte kabiz yapar ve karavigeri yorqr arada salata sebze dengeleyince sorun olmaz.guzel canim su spor gayet iyi.ekmek umarim tam bugdaydir.

gayet guzel canim.

olmamis be sekerim......

Çok sağol Can'ım benim evet hastalıktan ancak bu kadar olabiliyorum kızlar kusuruma da bakmayın gerçekten
sen iyiles kaptanim gerisi bos.valla masallah hastayken performansin buysa.....

hastalik insani psikolojik ve fiziksel olarak yipratiyor.nice mutlu huzurlu yillara seydacim.iyilesince kutlamayi telafi edersiniz canim.

spor disinda guzel tatlim.

Azimli çıtır adayım benim
insallah ablacim...

Sabah doktora aç gittim
Öğle 12.00
Izgara
Salata
Ayran
Akşam 19.00
1 kase yoğurt toktum gece acikmiyim diye yedim
Ara 2 hurma
50 dk yürüyüş
2,5 lt su
aksam az olmus yogurt asitli canim tek basina aciktirir.keske meyve yada salatayla yeseydin.

Evet gerçekten iyi vermissin tebrikler bu kabızlık hepimizin sorunu oldu

Eşleştirmeleri yapıyorum umarım memnun olursunuz :)
sen yaparsin olmazmi yaaaa.

insallah iyi gecer.ne zor kabizlik.

Gruplari yaparken 1 kilosu az bide kilosu cok beraber olursa sanki dahami adil olacak yuzdelerde.....

1 saat yürüyüşüme birde 2 mile leslie ekledim ki çikolatanın kalorisini karşılamaz belki ama zararı hafifletir.

Bir konuda bilgilendirmek istiyorum sizi arkadaşlar ben önceki sene karatay diyeti yaparken her gün keten tohumu tüketiyordum. Sonradan göğsümde kistler oluşmaya başladı ve biraz araştırınca keten tohumunun bayanlarda yan etkilerinden biri olduğunu öğrendim. Şimdi haftada 2 3 kez yoğurduma ya da salatama katıp yiyorum.

Regl oncesinde oldugum icin canim cayla tatli istedi bugunde ciss hakkimiz oldugundan cisssssssladim.ama artik sagliklica devam.Ayda 1 cislamayinca duramiyorum ben ya....

bebek cok isteyenlerin gogsunden sut gelebiliyor bazen insallah oyle biseydir gelir ve gecer canim.

olabilir guzel fikir ablam.

canim beyti degil bence kola o kadar kaloriliki o yapmistir.neyse bu hafta telafi edersin.

hic saglikli degil ama.bide butun hafta detoks yapmak kurallara aykiri degilmi yanlismi hatirliyorum.

masallah kuzuya....

kisin 5 olabilir ama gunler uzadi ve gec yatiliyor 5 cok erken 7 gibi yeme icme bitirilse daha iyi olur.

afiyet olsun canim sporda taclandirir.bugun 1 cis hakkimiz var tabikide sabah yada ogle.olmazsa mutlaka ilac kullan yoksa kanama olabilir o daha kotu.

spor disinda guzel canim.

guzel ponicim...

afiyet olsun.

insallah onumuzdeki hafta telafi ederiz.....

canim ben hic ekmek yemiyorum alakasi yok.cok protein tuketmekte kabiz yapar ve karavigeri yorqr arada salata sebze dengeleyince sorun olmaz.guzel canim su spor gayet iyi.ekmek umarim tam bugdaydir.

gayet guzel canim.

olmamis be sekerim......

sen iyiles kaptanim gerisi bos.valla masallah hastayken performansin buysa.....

hastalik insani psikolojik ve fiziksel olarak yipratiyor.nice mutlu huzurlu yillara seydacim.iyilesince kutlamayi telafi edersiniz canim.

spor disinda guzel tatlim.

insallah ablacim...

aksam az olmus yogurt asitli canim tek basina aciktirir.keske meyve yada salatayla yeseydin.[/QUOTE]
Amin canım sağol iyi dileklerin için hepimizin kalbinden geçen olur ınş akşam az oldu ama tokken midemi buyutmeyeyim dedim halen acikmadim belkide stresten yiyemedim

Semay25 Canım göğsünden tek süt gelmesi bizi rahatsız etmedi başımın arkasında yumurta büyüklüğünde sismisti başım agiriyordu mide bulantilarim vardı ben süt gelinde hamilelikten şüphelendikleri test negatif çıkınca uzman ark görüştüm dr git dedi hormon testi yaptir hipofiz timuru yapıyormuş prolaktin hormonunun yüksek olması neden olabiliyormus hormon testinde dhea so4 yüksek çıktı beyin emr istedi doktor ptesi 4 te çıkacakmış aslında basite aldığımız adet duzensizligini bile beyin yonetiyormus umarım bişey çıkmaz hepinizin ilgisine çok tsk ederim sonucu paylasacam kadın olmak ne zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…