Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende gecen gün ılık suyun içine koyarak içmiştim aç karnına.. ama ölüyorum sandım.midem çok ağrıdı hiçbişi yiyemedim. ondan mı acaba :26:

ben pek böyle şeylere girmiyorumen güzeli yiyerek zayıflamak kızlar dünki kalorim 708
bugünki akşam yemeğide dahil 1588 ve son 3 gündür toplamda 3785
ama tabi yediklerimizin bazıları uygun olmuyo mesela dün karnıyarık yemiştim ama patlıcan kıyma vs gibi çıkıyo burda ama olsun sonuçta takip edebiliyoruz ve ben memnun kaldım bu siteden

gene benden başka kimse yokneyse gidiyom ben menümü yazayım zatenn ortaaammda gelmedi hiç

06:45
5 kayısı

07:15
1 yeşil elma

kahvaltı : doktora gittiğim için yok

ara: yok

öğlen:
3 dilim ince sade peynirli börek
dünden kalma 1 küçük karnı yarık

ara:
5 diyet büskivi
2 karper peynir

akşam:
sadece salata bol limonlu

bugün 1 LT su içtim birazdan diyetisyene gidicem biraz mesafe olduğu için çok sıvı tüketmedim
4 fincan yeşil çay
2 fincan adaçayı içtim

akşamda leslie yapabilirsem inş 3 mill

yarın sabah umutluyum inş şimdi de diyetisyene gidiyorum yarından itibaren sıkı bi diyet başlıyo öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

Kalkarkalkmaz:

Kahvaltıdan önce meyve: :81:

Kahvaltı:

İlk ara:

Öğle: :81:

İkinci ara: :81:

Akşam: :81:

Su: :81:

Bitki çayı: :81:

Kitap:

Spor: :81:

Bugün kimsecikler yok

Bende menümü yazayım:

Kahvaltıdan önce: 1 lt. su + beşi bi yerde bitki çayı
1 küçük yeşil elma

Sabah:
1 dilim peynirli-domatesli tost: 207 cl.
3 yeşil zeytin: 4 cl.

Ara:
1 elma: 30 cl.
2 kupa yeşilçay

Öğle:
1 koca tabak yeşil salata: 140 cl.
1 kase mercimek çorbası: 183 kalori
1/2 dilim kepekli ekmek: 30 cl.

Ara:1 kupa yeşilçay
1 tuzlu kurabiye: 50 cl.

Akşam:
1/2 tabak pırasalı ıspanak: 136 cl.
1/2 dilim kepekli ekmek: 30 cl.
1/2 kase mercimek çorbası: 91 cl.
200 gr. sarımsaklı yoğurt: 162 cl.
1 kase sütlaç: 280 cl.

Toplam: 1403 cl.

Spor:
LeSLie ile 3 mil..

Günboyu 3 lt su + 1 lt. yeşilçay tükettim... LeSLieden 100 cl. gitse, 1303 cl. günü kurtardım.. :86:

Son düzenleme:
Benim günlük kalori ihtiyacım: 2050 cl.
650 cl. ksııyorum : 1400 cl.
Bonusum: 9800 cl.. hadi 10 000 olsun.. :))

cumadan sonra baslayacagım bu işe...

benimkide senın gibi melekcım vucudumun ihtıyacı 2065 hedef kıloma ulaşmak için almam gereken 1704 ben 1400 luk yapıyorum pzartesınden beri

benimkide senın gibi melekcım vucudumun ihtıyacı 2065 hedef kıloma ulaşmak için almam gereken 1704 ben 1400 luk yapıyorum pzartesınden beri

benimde 2064.hedefime ulasmam içinde günde 1410 civarı almam lazım... inş. yarın iyi bir sonuc alırız... baksana takım iyice dagıldı. bazı arkadaslarımızı cıkarmak zorunda kalacagım malesef

Son düzenleme:

ayyyhiç acıkmadınmı bu menuyle ben olsam yerlere yapışırdım diyetisyene gidince menunu listeni bizimle paylaşırmısın bi fikir olur

benimde 2064.hedefime ulasmam içinde günde 1410 civarı almam lazım... inş. yarın iyi bir sonuc alırız... baksana takım iyice dagıldı. bazı arkadaslarımızı cıkarmak zorunda kalacagım malesef

kimi çıkarıcan melekcım

kimi çıkarıcan melekcım

cicikizsinem o kesin bi kere... haftalardır yok ortada.. sadece kilo bildirip cıkıyor
Duyguzeyno da öyle ve fangy.. ama onlar arada bir giriyorlar. onlar için bi hafta daha bekleyecegim.. böyle devam ederse onları cıkarıp yeni üyeler alacagım...

Son düzenleme:
kızlar bugun çok yoruldum dıyetımı aksattımmı bılmıyorumöğlen kızı okula bıraktıktan sonra eminönüne gittim kendime manto baktım şimdi indirimde diye 300 tl lık mantoyu 100 tl ye aldımiki saat dolaştım oralarda yorgunlıktan ayaklarım şişti bu arada mutfak tartısıda aldım bugunku menuyu yazıyım
sabah ıkı hurma +su
kahvaltı sucuklu yumurta peynir 3 kepeklı ekmek ıhlamur 2 kupa
ara çeyrek simit
öğlen yarım ekmek tavuk döner ayran
ara 3 kayısı akşama bılmıyorum daha yemek yok ortada
su 1lt fazla içmedim çarşıda sıkışmayım dıye sporda alışveriş

Gördüm ki kalori hesabına başlamışsın, ben de kumbara modelini uyguluyorum, günde 1500 kaloriden 10 gün için 15.000 kalori hakkım var :)

Sen her gün için 1400 kalori alacaksın sanırım, neden bu kadar az?
Listen de çok güzel görünüyor, afiyet olsun canım

kaptan keske cıkarmayı dusundugun kısılere ozeldem mesaj atsaydın. bu yaklasım hıc hos olmadı

Esra yanlış anlama... Sadece cok sık giremediğin için dedim.. Zaten dikkatli okursan kesin demedim.. Okulun dolayısıyla cok giremediğini biliyorum.Kırdıysam özür dilerim...

ya kalorisepetinde hedefime ulasmak için günlük 1410 diyor. O yüzden :)))
Yoksa Allah ne verdiyse yerim. :)))

slm elektrikler yoktu yeni geldi bugünkü menüm
sabah hazırladıgım karışım 2 bardak
kahvaltı peynir domates 3 zeytin 1 yumurta omlet az yaglı 2 dilimk ekmek çay
1 greyfurt 1 bitter çikolata 152 kaloriydi
öglen 1 kase çorba 4 mercimekli köfte 3 kaşık amerikan salatası 3 çatal mozaik pasta çay
ara neskafe 1 elma
akşam bol salata palamut ızgara
ara çay .1 çay bardagı leblebi 1 portakal 1 saat yürüyüş 200 mekik 100 alt mekik 2.5 lt su kitap okumadım bugün

slm bugün ki menüm

sabah...
1 bardak ılık elma sirkeli su
1 kepekli karışık tost
1 domates,1 salatalık

ara...
3 kayısı 3 çilek
2 bardak bitki çayı

öğlen...
1 poğaça
1 kase buğday gevreği ,1 bardak yarım yağlı süt ile

ara..
1 bardak yoğurt
1 avuç fındık
1 portakal

akşam...
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe ıspanak
2 kaşık mantar kavurma,zeytinyağlı

ara...
3 bardak şekersiz çay
2 kepekli bisküvi
10 tane fındık

4lt.su 20 dak. evde hafif egzersiz

kilom: 85 :87: yarın geç girebilirim

Son düzenleme:
eşim almış..ben yeşillikleri yıkamak için kullanıyorum..:))

ah canım ortaaammm..yarında yokum ben ..ama ondan sonra hep burdayım Allahın izniyle..fırtına gibi esicez..

canlarım şu an saat yarım ve benim popo ancak yer gördü..menümü yazayım..sabah:domates,salatalık,1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay,1 dilim ekmek................ara:ülker altınbaşak,1 ayran...........öğlen:1 tabak etli taze fasülye,salata...........ara:diyet bisküvi.........akşam:taze fasülye,salata...su tamam, spor yok, kitap yok..

eğer domestos kokusundan zehirlenmez ve sabaha çıkarsam dediğim gibi kilomu fotiyle bildiricem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…