- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.021
Hem birbirlerini geçmeye çalışılsın hemde diğer eşleri
Iyi geceler kızlar. .
@seydan94 ve S sibelcikkk doğum gününüz kutlu olsun.. nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara
@narcicegi-21 çok geçmiş olsun. Ins. Sonuçlar çok güzel gelir. Herşey istediğin gibi olsun canim
Tamam ablacimEllerine sağlık Tatlım
Inşallah takım için yeni bi heyecan olur
o bıdaha görünmedi Cnm
Bıraktı heralde yoksa bi haber verirdi
@poniponna
Degistir Kendini
Kızlar bi gözünüzde katılmak isteyenler sayfasında olsun takibe alın orayı
Kilosu fazla olan gelirse kapın hemen
Bide bence kilosuda çok değil ne gerek var vücudu o kadar yıpratmaya,detoks bu zaten sınırlı olmalı, dusunsene şeyda 44 kilo vermiş hiç detoks yapmadım diyo,demekki sağlıklı beslenerek gidiyo kilolar
Bence de duraklama varsa 1 gün olmalı tabiki kaptanim ,zuhal ablamin dediği gibi saf protein yapılabilir çok kilo vermek istenen haftalardaBen yapma gereği duymadım çünkü en fazla 1 hafta sabittim o da benim yüzümden oluyordu biliyordum ya spor olmadığından ya kaçamak olduğundan kaçamaksız ve sporlu olunca gidiyordu o yüzden bende hiç yapmadım.tabiki gerekmediği müddetçe vücudu yormaya gerek yok Can'ım haklısın ama çok yapan var ihtiyacım olsa yağardım ama en sağlıklısını ve tek gün yapardım öyle günlerce değil tabi
Bende dün akşam az şeker az yağlı kek yaptım bir d yedim en sevdiğim şeylerden biridir ev keki. Bugün tam gazla başlıyoruz de mi canim güçlü rakiplerimiz var çıtır çıtır yememiz lazım onlarıCanimsin dün oturmadaydim gece 12 de geldim eve ,burdayım hazırım bombayim
İyi düşün iyi olsun canım bende bu yaz sütüm olmuyor diye gittiğimde tahlil sonuçlarina gore hipofiz tümöründen şüphelendi dr mr istedi. prolaktin yüksek çıkınca bi doktor hipofiz büyümesi olmuş dedi bir tanesi de bu normal bebeğin olduğu için dedi.zor gerçekten kadin olmakSemay25 Canım göğsünden tek süt gelmesi bizi rahatsız etmedi başımın arkasında yumurta büyüklüğünde sismisti başım agiriyordu mide bulantilarim vardı ben süt gelinde hamilelikten şüphelendikleri test negatif çıkınca uzman ark görüştüm dr git dedi hormon testi yaptir hipofiz timuru yapıyormuş prolaktin hormonunun yüksek olması neden olabiliyormus hormon testinde dhea so4 yüksek çıktı beyin emr istedi doktor ptesi 4 te çıkacakmış aslında basite aldığımız adet duzensizligini bile beyin yonetiyormus umarım bişey çıkmaz hepinizin ilgisine çok tsk ederim sonucu paylasacam kadın olmak ne zormus
Canım abur cubur yemek yok tam gaz başlıyoruz,reglde oldun benimkide bu hafta yok zaten ,şişlik olmasın diye ödem attirici şeyleri yemeye dikkat edelimBende dün akşam az şeker az yağlı kek yaptım bir d yedim en sevdiğim şeylerden biridir ev keki. Bugün tam gazla başlıyoruz de mi canim güçlü rakiplerimiz var çıtır çıtır yememiz lazım onları
Ayy ablam sen cok yasa emi "kilosu fazla olan gelirse kapin" bu sozune cok guldum:)Ellerine sağlık Tatlım
Inşallah takım için yeni bi heyecan olur
o bıdaha görünmedi Cnm
Bıraktı heralde yoksa bi haber verirdi
@poniponna
Degistir Kendini
Kızlar bi gözünüzde katılmak isteyenler sayfasında olsun takibe alın orayı
Kilosu fazla olan gelirse kapın hemen
Gözünaydın canim kolay gelsinGunaydin hanimlar,esimle il merkezine geldik alisveris,hastane bir suru isimiz var.
Bugun pek giremeyebilirim,memleketten annemde gelicek yogun bir gun yani.
Sagol canim:)Gözünaydın canim kolay gelsin
hadi kanka ezelim sunlari beee.....Canımmm biz bu rakipleri çıtır çıtır yeriz!!! Bu hafta sporda rekor, kilo vermede yüksek skor yapalım canım benim
sagolasin bitanem.Doğrudur canim ikbal günpınar diyetinde kullanmış hergün o zaman programında yardimci oldu ama selulit yaptı demisti
allah kabul etsi cnm
detokslar kisa sureli care normal yiyince bile alinabiliyor sonra.sadece arada vucut temizlensin diye saglikli olanlari yapilabilir.merak etmeyin ramazan geliyor iyi detoks olur.Ben yapma gereği duymadım çünkü en fazla 1 hafta sabittim o da benim yüzümden oluyordu biliyordum ya spor olmadığından ya kaçamak olduğundan kaçamaksız ve sporlu olunca gidiyordu o yüzden bende hiç yapmadım.tabiki gerekmediği müddetçe vücudu yormaya gerek yok Can'ım haklısın ama çok yapan var ihtiyacım olsa yağardım ama en sağlıklısını ve tek gün yapardım öyle günlerce değil tabi
arada vucut istiyor....afiyet olsun.....Bende dün akşam az şeker az yağlı kek yaptım bir d yedim en sevdiğim şeylerden biridir ev keki. Bugün tam gazla başlıyoruz de mi canim güçlü rakiplerimiz var çıtır çıtır yememiz lazım onları
bu onerileri bende dikkate alayim bariiii....Canım abur cubur yemek yok tam gaz başlıyoruz,reglde oldun benimkide bu hafta yok zaten ,şişlik olmasın diye ödem attirici şeyleri yemeye dikkat edelim
ÖDEM ATTIRICI B3SINLER: Su,maydOnoz,yeşil çay,ananas,yoğurt,salatalık,nar
ben sazan gibi atladim galiba kilomda iyiydi kapilmayi bekleyeydim keske....Ayy ablam sen cok yasa emi "kilosu fazla olan gelirse kapin" bu sozune cok guldum:)
kolay gelsin sana canim.bugun buzde merkeze gidecegiz simdiden yoruldum yola cikmadan....Gunaydin hanimlar,esimle il merkezine geldik alisveris,hastane bir suru isimiz var.
Bugun pek giremeyebilirim,memleketten annemde gelicek yogun bir gun yani.
insallah ablacimmmm senin hakkini odeyemem duacinim inan....Günaydınnn sevgili yoldaşlarım
Hemen haftasonu olduğunu unutup kendimizi pazartesye hazırlıyoruz
Bi çok takım çok azimli ama biliyorumki biz onlardan daha iyisini yapabiliriz
Hata yok, bol bol Eksi var inşallah
Tatlım hastamı yoksa seni özlediği içinmi acaba
Güzel tatlım kaçamaksız
Süpersin
Belli bayağa şişmişsin sen ne yaptın karbonhidrat karbonhidrat karbonhidrat akşam çikolata nerden çıktı kuzum yapma nolur gerçekten yapma ve ben bunu cıss olarak kabul etmiyorum tamam minnoş ağlayabilir ama bu sana çikolata Yeme Hakkı'nı vermiyor lütfen cıssa spor cezasını biliyorsun yap vs yaptım yazmanı istiyorum beni etiketleyerekspor yapamıyosun bişey demedim düzenini kur diye ama böyle yiyerek değil cnm ayrıca su da az sabah öğlen kabulüm çikolata sabah olsa akşam hafif olsa bişey demem ama bu olmamış cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?