Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanim ben bu sabah 77.6 ciktim hic kilo verememisim ustelik almisim kacamakta yapmadim ama nasil oldu bilmiyorum.Bu hafta insallah birinci oluruz

Ben dedigin gibi cok sik giremiyorum kizimin yaninda bilgisayar acmiyorum aradaki saat farkiylada birlesince pek ortalikta gozukemiyorum.kusurabakmayin.

aaaaa...kimse gelmemiş..işete benim kilom..91.5...700 gr vermişim..fotoyu buraya ekleyemedim, faceden kaptanıma yolladım....akşama girip hepinizin kilocuklara bakıcam..byeee..

günaydın herkese kızlar hala regl olmadım buna rağmen 80 çıktım bu hafta yaptımmmdemekki regl olursam bugün inş haftaya 79,78 gitsin kilolar
akşamda diyetisyene gittim acayip memnun kaldım bu arada bu kilo diyetisyendeki kilom
leslie de gösterdim ona bunu hergün yapıyoruz dedihadi sizleri bekliyoruzzz

ayyyhiç acıkmadınmı bu menuyle ben olsam yerlere yapışırdım diyetisyene gidince menunu listeni bizimle paylaşırmısın bi fikir olur

canım acıktımda biz bi çok şeyi yanlış yapıyomuşuz,herkesin yağ oranı ve yağlanma ve bu yağları kaybetme metobolizması ayrı ayrıymış. Kilotakibinden bahsettim güldü benim mesela vücudumda göbekte sadece 15 kilo çıktı. ve bunu 2 ayda 7 diğer 2 ayda da 7 olarak vericekmişim.4 ayda sadece göbekteki yağlar için diyet yapıcam. mesela sağ kolum farklı sol kolumdan kilo olarak ve benim vermem gereken yer sadece göbek bölgemmiş,vücumun kalan kısmı orantılıymış. Ayyy akşam yazarım cnm listemi o zaman bakarsınız. Çamlıcaydı diyetisyen ama tartısı olsun güler yüzü olsun çok farklıydı,9 nisanda kontrolüm var hadi bakalım hayırlısı

canım inş hayırlı sonuçlar elde edersın bu göbek bölgesinde yağlanmasonucu 15 kıloyu nasıl elde ettı

allah yardımcın olsun canım sağlıkla kilo verirsin inşallah

kızlar 63 62.5 olmuşum yarım kılo vermişim

günaydın çıtır adayları nasılsınız beni sormayın ben grubun yüz karası 99 .2 olmuşum bu hafta kaçamakta yapmadım niye az vemişim ama olsun morelimi bozmıcam kilo neymiş nasıl aldıysam vericem ALLAHIN İZNİYLE

Günaydın Arkadaşlar....
Ben 79.2 çıktım.4 arkadaşımız kalmış bildirim vermeyen...
Arseda + Fitsema + Fangy ve Cicikizsinem...
12.00'ye kadar bekliyorum..Demet listeyi sen hazırlayacaksın unutma...

Son düzenleme:

melekcım fitsema kılosunu bıldırmış bak yukarda

Son düzenleme:
*** 9.Takım 199. Etap ***

Arseda: ( 81.4 /

Cicikizsinem: ( 60 /

Demettuba83: ( 80.9 / 80 / 0.9 / % 1.11 )

Duyguzeyno: ( 77 / 77.6 / -0.6 / % -0.77)

Fadime02: ( 99.9 / 99.2 ) 0.7 / % 0.70 )

Fangy: ( 85 /

Fitsema: ( 86 / 85 / 1 / % 1.16 )

Hoppidicik: ( 92.2 / 91.5 / 0.7 / % 0.75 )

Mütedeyyin: ( 79.8 / 79.2 / 0.6 / % o.75 )

Soffty: (63 / 62.5 / 0.5 / % 0.79 )

9.Takım Toplam Kilo: ( 809 /

Son düzenleme:
günaydın bende 45 dakika tembolu yürüdüm mekiklerimide çektim bu sabah kaç çıktın tartıda

hedefime ulaştım canım 85 çıktım çok dikkat ettim bu hafta harekette çoktu e hayatıma yeniliklerde getirdim metebolizma hızlandırıcı gıda takviyesi aldım şimdi yazı yazarken bile terliyorum etkisi oluyor şükür birde wc sorunum vardı 2 günde 1 çıkıyordum şükür oda normale döndü çok mutluyum dilerim hepimiz sağlıkla kilo veririz

canım inş hayırlı sonuçlar elde edersın bu göbek bölgesinde yağlanmasonucu 15 kıloyu nasıl elde ettı

canım bi tartıya çıktım ellerimle bişey tuttum her bölgeni yağ oranı olarak ayrı ayrı ölçüyo bütün olarak değerlendirmiyo mesela sol kolum 2 kg sağ kolum 1,7 kg bacaklarımda farklı ve kalçamdaki yağ oranım çok normal göbek bölgemde 15 kg var ve doktorun hedefi bu 15 kilo bunun için 3 ay düzenli yapıcam her ay tartı günümde yediklerimi değişicek ve ne istersem ödül olarak onu yiyebilecem.ilk listemde bi halley ve bir bardak sütüm var ikindi ara öğünümde. eğer bi dahaki aya kadar 7 kilo verirsem bunu sütlü tatlıyla değişicekdün bi hastası ocakta 104 kiloymuş dün 95 çıkmış onu ayakta alkışladı ben bile motive oldum düşünün yani ve oto kontrolüm o anda başladı diyebilirimtavsiye edilen kadar var yani

senin adına sevindim. inş. verirsin.. arseda,fangy ve cicikiz kilo bildirirse sen hesaplayacaksın...

Son düzenleme:
senin adına sevindim. inş. verirsin.. arseda,fangy ve cicikiz kilo bildirirse sen hesapkaycaksın...
Cnm beni hoşgör bugün olurmu dün doktora gitmiştim ya öğleden sonra tekrar gitmem gerek. Dönemem geriye büyük ihtimalle ama haftaya söz yaparım. Merak etme üstesinden gelirim ALLAH ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…