- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.221
ayyyhiç acıkmadınmı bu menuyle ben olsam yerlere yapışırdım diyetisyene gidince menunu listeni bizimle paylaşırmısın bi fikir olur
canım acıktımda biz bi çok şeyi yanlış yapıyomuşuz,herkesin yağ oranı ve yağlanma ve bu yağları kaybetme metobolizması ayrı ayrıymış. Kilotakibinden bahsettim güldü benim mesela vücudumda göbekte sadece 15 kilo çıktı. ve bunu 2 ayda 7 diğer 2 ayda da 7 olarak vericekmişim.4 ayda sadece göbekteki yağlar için diyet yapıcam. mesela sağ kolum farklı sol kolumdan kilo olarak ve benim vermem gereken yer sadece göbek bölgemmiş,vücumun kalan kısmı orantılıymış. Ayyy akşam yazarım cnm listemi o zaman bakarsınız. Çamlıcaydı diyetisyen ama tartısı olsun güler yüzü olsun çok farklıydı,9 nisanda kontrolüm var hadi bakalım hayırlısı
canım acıktımda biz bi çok şeyi yanlış yapıyomuşuz,herkesin yağ oranı ve yağlanma ve bu yağları kaybetme metobolizması ayrı ayrıymış. Kilotakibinden bahsettim güldü benim mesela vücudumda göbekte sadece 15 kilo çıktı. ve bunu 2 ayda 7 diğer 2 ayda da 7 olarak vericekmişim.4 ayda sadece göbekteki yağlar için diyet yapıcam. mesela sağ kolum farklı sol kolumdan kilo olarak ve benim vermem gereken yer sadece göbek bölgemmiş,vücumun kalan kısmı orantılıymış. Ayyy akşam yazarım cnm listemi o zaman bakarsınız. Çamlıcaydı diyetisyen ama tartısı olsun güler yüzü olsun çok farklıydı,9 nisanda kontrolüm var hadi bakalım hayırlısı
slm bugün ki menüm
sabah...
1 bardak ılık elma sirkeli su
1 kepekli karışık tost
1 domates,1 salatalık
ara...
3 kayısı 3 çilek
2 bardak bitki çayı
öğlen...
1 poğaça
1 kase buğday gevreği ,1 bardak yarım yağlı süt ile
ara..
1 bardak yoğurt
1 avuç fındık
1 portakal
akşam...
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe ıspanak
2 kaşık mantar kavurma,zeytinyağlı
ara...
3 bardak şekersiz çay
2 kepekli bisküvi
10 tane fındık
4lt.su 20 dak. evde hafif egzersiz
kilom: 85 :87: yarın geç girebilirim
melekcım fitsema kılosunu bıldırmış bak yukarda
günaydın kızlar nasılsınız ben güne spor ve yürüyüşle başladım bomba gibiyimm
günaydın bende 45 dakika tembolu yürüdüm mekiklerimide çektim bu sabah kaç çıktın tartıda
canım inş hayırlı sonuçlar elde edersın bu göbek bölgesinde yağlanmasonucu 15 kıloyu nasıl elde ettı
senin adına sevindim. inş. verirsin.. arseda,fangy ve cicikiz kilo bildirirse sen hesaplayacaksın...canım bi tartıya çıktım ellerimle bişey tuttum her bölgeni yağ oranı olarak ayrı ayrı ölçüyo bütün olarak değerlendirmiyo mesela sol kolum 2 kg sağ kolum 1,7 kg bacaklarımda farklı ve kalçamdaki yağ oranım çok normalgöbek bölgemde 15 kg var ve doktorun hedefi bu 15 kilo bunun için 3 ay düzenli yapıcam her ay tartı günümde yediklerimi değişicek ve ne istersem ödül olarak onu yiyebilecem.ilk listemde bi halley ve bir bardak sütüm var ikindi ara öğünümde. eğer bi dahaki aya kadar 7 kilo verirsem bunu sütlü tatlıyla değişicek dün bi hastası ocakta 104 kiloymuş dün 95 çıkmış onu ayakta alkışladı ben bile motive oldum düşünün yani ve oto kontrolüm o anda başladı diyebilirim tavsiye edilen kadar var yani
Cnm beni hoşgör bugün olurmu dün doktora gitmiştim ya öğleden sonra tekrar gitmem gerek. Dönemem geriye büyük ihtimalle ama haftaya söz yaparım. Merak etme üstesinden gelirim ALLAH ın izniylesenin adına sevindim. inş. verirsin.. arseda,fangy ve cicikiz kilo bildirirse sen hesapkaycaksın...
Cnm beni hoşgör bugün olurmu dün doktora gitmiştim ya öğleden sonra tekrar gitmem gerek. Dönemem geriye büyük ihtimalle ama haftaya söz yaparım. Merak etme üstesinden gelirim ALLAH ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?