Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu hafta süper bir hafta geçirdim. hiç kaçamak yapmadım. her gün sabah yürüşüye çıkıp 1 saat sporumu yaptım. yediklerime çok dikkat ettim ama hiç kilo verememişim çok üzüldüm. yürüyüşe gitmeden tartıldım 81.7 geldim. bu haftadan çok ümitliydim niye böyle oldu anlamadım.

canım üzülme bazen olurmuş öyle duraklama dönemleri adet döneminmi yakın yada metebolizman yavaş olabilir kan tahlili yaptırdınmı yakın zamanda ?

geçen hafta 81.4 müşsün.Acaba tartıda mı bi problem oldu ki? :26:

*** 9.Takım 199. Etap ***

Arseda: ( 81.4 / 81.7 / - 0.3 / % -0.36 )

Cicikizsinem: Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

Demettuba83: ( 80.9 / 80 / 0.9 / % 1.11 )

Duyguzeyno: Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

Fadime02: ( 99.9 / 99.2 ) 0.7 / % 0.70 )

Fangy: Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

Fitsema: ( 86 / 85 / 1 / % 1.16 )

Hoppidicik: ( 92.2 / 91.5 / 0.7 / % 0.75 )

Mütedeyyin: ( 79.8 / 79.2 / 0.6 / % o.75 )

Soffty: (63 / 62.5 / 0.5 / % 0.79 )

9.Takım Toplam Kilo: ( 583.2 / 579.1 / 4.1 / % 0.70 )

Son düzenleme:
Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

Arkadaşlar! Bildiğiniz üzere böyle bir kuralımız var.Bu kural dahilinde bazı arkadaşlarımızı elemek zorundayım.Kimse darılmasın,gücenmesin.Başlayalı 3 hafta oldu ve 3 haftadır 3 5 kişi konusuyoruz burda.Belirli kşiler paylaşım yapıyor.Paylaşımda bulunmayan arkadaşlarımı eleyip,yerine yeni üyeler almak istiyorum.Çok fazla paylaşım olmadığı için takımın motivasyonu düşüyor diye düşünüyorum.Bu sebeple : Duyguzeyno + cicikizsinem + fangy.. Sizleri takımdan cıkarmak durumundayım.Düzenli paylasımda bulunursanız geri dönebilirisiniz.Kurallarımız açık,lütfen kimse kırılmasın...

*** 9.Takım 199. Etap ***

Arseda: ( 81.4 / 81.7 / - 0.3 / % -0.36 )

Cicikizsinem: Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

Demettuba83: ( 80.9 / 80 / 0.9 / % 1.11 )

Duyguzeyno: (77 / 77.6 / -0.6 /% - 0.77 )

Fadime02: ( 99.9 / 99.2 ) 0.7 / % 0.70 )

Fangy: Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

Fitsema: ( 86 / 85 / 1 / % 1.16 )

Hoppidicik: ( 92.2 / 91.5 / 0.7 / % 0.75 )

Mütedeyyin: ( 79.8 / 79.2 / 0.6 / % o.75 )

Soffty: (63 / 62.5 / 0.5 / % 0.79 )

9.Takım Toplam Kilo: ( 660.2 / 656.7 / 3.5 / % 0.53 )

Duyguzeyno'nun kilosunu yazıp yazmamakta kararsız kaldım.Ama bu hafta bildirdiği içinyazıyorum.Haksızlık olmasın.Sonucumuz bu arkadaşlar...

Son düzenleme:
Birincimiz... Fitsema
İkincimiz.... Demettuba83
Üçüncümüz... Soffty

Tebrik ederim arkadaşlar...

kaptancım işine karışmak gıbı olmasında fangy diskalıfe etme bıraz bekle sadece akşamları gırebılıyomus oyle yazıyo geçmişte ama cici kızı hiç gormedım buralarda o tamam çıksın ama fangy bı hafta ver yenı uyelerede bu arada denenmiş olur

işte bu üzücü melekcim o kadar uğraşıyosun ve sonuç 3.5 insanı aşağı çeken bir durum bencede yeni takım arkadaşlarına ihtiyacımız var ve baştan söylemelisin paylaşımda bulunmayan dahil olmasın takıma, çok uğraştım sonuç bu çok üzgünümm hayırlısı olsun....

Tamam öyle yapayım soffty ama baksana bu saat oldu.İkiside kilo bildirmedi.Akşam yazabilirdi kilosunu... Ama yinede acık kapı bırakıyorum tabiki...Her akşam görsem yinede diskalifiye etmem ama cok göremiyorum.O yüzden.. Ama cicikizsinem kesinlikle diskalifiye oldu.Duyguzeyne ve fangy için bir hafta daha deneme süresi vericem.Müsait zamanlarda girip paylasımda bulunurlarsa takımdan elemeyeceğim.Lütfen kimse darılmasın.Amacım kimse üzmek değil...

Ya hayır kilo bildiriminleri düzgün yapılmıyor.Geçen hafta duyguzeyno bildirseydi 1. olacaktık.Sonuclar acıklandı sonra söyledi.Bu haftada sayesinde 53 e düştük,yoksa 70 teydik.Demek istediğim bu.Sorumluluk sahibi insanlar istiyorum arkadaşlar...

Neyse..Ben cıkıyorum..Sonuç belli.Yapacak bişi kalmadı..Hayırlı günler arkadaşlar

o biraz alındı galıba ona haber vermeden diskalıfe etceğini söylemen tabı aksam yazması gerekırdı ama yazıyı okuyunca unuttu

doığruya doğru ne diyimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…