Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tşk ederim arkadaşa msj attım geri dönüş yaparsa bana katılırım bende

edda1985 Takımımıza hoşgeldin arkadaşım.Kısaca yeni üyeler için kurallarımızdan bahsedeyim biraz.1)

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Kilondan,boyundan ve kendin de azıcık bahseder misin?

Arkadaşlar 5. olduk bu hafta.İnşallah bi dahaki hafta daha dikkatli olacağız.
Ben yarın Bursa'ya gidiyorum.Demet takımın motivasyonu sana ait... Annemlerde net var.Fırsat buldıkça girmeye çalışağım.Her cuma kilomu da bildiririm.Demet, edda1985 yeni üyemiz.Onunla yakından ilgilenmeni istiyorum.Takım listesi ve bu haftaki kilo bildirimlerini aktarırım.

Son düzenleme:
kimsecikler yok menümü yazayım 1 bardak limonlu ballı ılık su peynir zeytin 1 h yumurta 1 domates 2 dilim k ekmek
ara 2 kayısı 1 bardak süt 5 badem
öglen balık salata
ara 1 fincan leblebi 4 burçak 5 badem 1 elma 2 çay
akşam bamya yogurt salata 2 dilim k ekmek
2 saat sonra 1 portakal yerim 2 lt su bitti 1 saat spor

:))) Merhabalar..
kurallar bana uyar..
Kilom tahminim 65-66-67.. civarı..:87:
boyun 1.60 ..
Yarın sabah tartılır kesin kilomu söylerim..
kilo çizelgesi mide yarın hazırlarım..
8 aylık evliyim evlendijkten sonra nedendir bilmem çok kilo aldım.. şimdi onlar vermeye çalışıyorum güzel bir yaz tatili için özellikle ..
Çalışıyorum .. gün boyu abur cubur çok yiyorum akşam ağır yemek yemiyorum ama yinede bu abur cuburlar ve kola vazgeçilmezlerim ve artık dikkat edeceğim diye umuyorum :))

Son düzenleme:

ay ben bugün yediklerimi yazsam ... ((
ama ben yeni başladım onlar sayılmazlar

slm eda aramıza hoş geldin sen kaç kilosun

tteşeşkür ederim cnm tam şuanki kilomu bilmiyorum son zmanlar 65 civarı idim..

Son düzenleme:
ay ben bugün yediklerimi yazsam ... ((
ama ben yeni başladım onlar sayılmazlar

tteşeşkür ederim cnm tam şuanki kilomu bilmiyorum son zmanlar 65 civarı idim..
Bizde bi aralar dikkat etmiyorduk :) ama şimdi sende bizimle beraber zayıflayacaksın inşallah :)
tamam kilonu belirtirsin.Bu arada haftasonu kimse olmaz topikte.canın sıkılmasın. :)

Kalkarkalkmaz: :81:

Kahvaltıdan önce meyve:

Kahvaltı:

Ara: :81:

Öğle: :81:

Ara: :81:

Akşam: :81:

Kitap:

Su: :81:

Bitki çayı:

Spor: :81:

Abla bu yediklerinin kalorisini hesapladın mı? 2.aran çok fazla sanki :26:

Benimde vermem geeken tum kilom gobek kisminda , kollarim bile farkli senin gibi. Gecen yil burada bir diyestisyene gitmistim ama yemek kulturumuz oyle farkliki dedigi seyleri hic yiyemedim listeni yayinlarsan seninkine benzetmeye calisirim. Cok iyi olur benim icin. Tesekkurler simdiden

Duygu her akşam girebilir misin böyle? Paylasımda bulunman lazım..

kalorisini bilmiyorum listem öyle doktor illa bitir dedi bende 1 saat arayla bitiriyorum ara ögünümü kahvaltı yaptım

kalorisini bilmiyorum listem öyle doktor illa bitir dedi bende 1 saat arayla bitiriyorum ara ögünümü kahvaltı yaptım
yanlış yazmışım tamam :)
hayırdır melek..neoldu?

Yarın taşınıyorum Bursa'ya... Gideceğim ev temiz değil, üstüne birde eşyalarımı götürücem.Boya badana olacak.Hem temizlik yapıp hem evi nasıl yerleştireceğim
Eşyalar evin içinde oldukça ne kadar temiz olur bilmiyorum..

Son düzenleme:

neden öyle apar topar gidiyosunuz?evin içinde eşya verken temizlik çok zor olur..Allah yardımcın olsun..[/U]

allah kolaylık versin canım baya kilo verirsin badana temizligi zor olur bizim evde badana olcak şimdiden stres yaptım evim çok büyük bütün odalar kirlenmiş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…