- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.261
hoşgeldin eda takım kaptanımızla görüşmen gerek mutedeyyin
tşk ederim arkadaşa msj attım geri dönüş yaparsa bana katılırım bende
edda1985 Takımımıza hoşgeldin arkadaşım.Kısaca yeni üyeler için kurallarımızdan bahsedeyim biraz.1)
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada ...........................
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Kilondan,boyundan ve kendin de azıcık bahseder misin?
kimsecikler yok menümü yazayım 1 bardak limonlu ballı ılık su peynir zeytin 1 h yumurta 1 domates 2 dilim k ekmek
ara 2 kayısı 1 bardak süt 5 badem
öglen balık salata
ara 1 fincan leblebi 4 burçak 5 badem 1 elma 2 çay
akşam bamya yogurt salata 2 dilim k ekmek
2 saat sonra 1 portakal yerim 2 lt su bitti 1 saat spor
slm eda aramıza hoş geldin sen kaç kilosun
Bizde bi aralar dikkat etmiyorduk :) ama şimdi sende bizimle beraber zayıflayacaksın inşallah :)ay ben bugün yediklerimi yazsam ...((
ama ben yeni başladım onlar sayılmazlar
tteşeşkür ederim cnm tam şuanki kilomu bilmiyorum son zmanlar 65 civarı idim..
:))) Merhabalar..
kurallar bana uyar..
Kilom tahminim 65-66-67.. civarı..:87:
boyun 1.60 ..
Yarın sabah tartılır kesin kilomu söylerim..
kilo çizelgesi mide yarın hazırlarım..
8 aylık evliyim evlendijkten sonra nedendir bilmem çok kilo aldım.. şimdi onlar vermeye çalışıyorum güzel bir yaz tatili için özellikle ..
Çalışıyorum .. gün boyu abur cubur çok yiyorum akşam ağır yemek yemiyorum ama yinede bu abur cuburlar ve kola vazgeçilmezlerim ve artık dikkat edeceğim diye umuyorum :))
kimsecikler yok menümü yazayım 1 bardak limonlu ballı ılık su peynir zeytin 1 h yumurta 1 domates 2 dilim k ekmek
ara 2 kayısı 1 bardak süt 5 badem
öglen balık salata
ara 1 fincan leblebi 4 burçak 5 badem 1 elma 2 çay
akşam bamya yogurt salata 2 dilim k ekmek
2 saat sonra 1 portakal yerim 2 lt su bitti 1 saat spor
canım acıktımda biz bi çok şeyi yanlış yapıyomuşuz,herkesin yağ oranı ve yağlanma ve bu yağları kaybetme metobolizması ayrı ayrıymış. Kilotakibinden bahsettim güldü benim mesela vücudumda göbekte sadece 15 kilo çıktı. ve bunu 2 ayda 7 diğer 2 ayda da 7 olarak vericekmişim.4 ayda sadece göbekteki yağlar için diyet yapıcam. mesela sağ kolum farklı sol kolumdan kilo olarak ve benim vermem gereken yer sadece göbek bölgemmiş,vücumun kalan kısmı orantılıymış. Ayyy akşam yazarım cnm listemi o zaman bakarsınız. Çamlıcaydı diyetisyen ama tartısı olsun güler yüzü olsun çok farklıydı,9 nisanda kontrolüm var hadi bakalım hayırlısı
Benimde vermem geeken tum kilom gobek kisminda , kollarim bile farkli senin gibi. Gecen yil burada bir diyestisyene gitmistim ama yemek kulturumuz oyle farkliki dedigi seyleri hic yiyemedim listeni yayinlarsan seninkine benzetmeye calisirim. Cok iyi olur benim icin. Tesekkurler simdiden
hayırdır melek..neoldu?Çok canım sıkkınOff ağlamak istiyorum...
Kalkarkalkmaz: :81:
Kahvaltıdan önce meyve:
Kahvaltı:
Ara: :81:
Öğle: :81:
Ara: :81:
Akşam: :81:
Kitap:
Su: :81:
Bitki çayı:
Spor: :81:
Abla bu yediklerinin kalorisini hesapladın mı? 2.aran çok fazla sanki :26:
yanlış yazmışım tamam :)kalorisini bilmiyorum listem öyle doktor illa bitir dedi bende 1 saat arayla bitiriyorum ara ögünümü kahvaltı yaptım
hayırdır melek..neoldu?
Yarın taşınıyorum Bursa'ya... Gideceğim ev temiz değil, üstüne birde eşyalarımı götürücem.Boya badana olacak.Hem temizlik yapıp hem evi nasıl yerleştireceğim
Eşyalar evin içinde oldukça ne kadar temiz olur bilmiyorum..[/COLOR][/FONT]
yanlış yazmışım tamam :)
yarın taşınıyorum bursa'ya... Gideceğim ev temiz değil, üstüne birde eşyalarımı götürücem.boya badana olacak.hem temizlik yapıp hem evi nasıl yerleştireceğim
Eşyalar evin içinde oldukça ne kadar temiz olur bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?