Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neden öyle apar topar gidiyosunuz?evin içinde eşya verken temizlik çok zor olur..Allah yardımcın olsun..[/U]

Tayin kağıtlarımız bugün geldi.Kira günümüzde yarın bitiyor.Birgün kalıpta tekrar bi 350 lira vermek istemiyoruz.Ev sahiplerimizle aramız iyi değil.O yüzden böyle oldu.İçim çok sıkılıyor

canım üzülme bazen olurmuş öyle duraklama dönemleri adet döneminmi yakın yada metebolizman yavaş olabilir kan tahlili yaptırdınmı yakın zamanda ?

canım doğum yapalı 7 ay oldu. daha hiç adet olmadım. bu hafta çok hareketliydim aslında metabolizmanın da hızlı olması lazım. ödem tutmuş olabilirim.

ya kızlar dank diye girdim böyle konuya ama ben de diyete ve spora başladım, fakat spor öncesi kaç saat, spordan sonra kaç saat yemek yememem lazım, netten araştırdım heryerde farklı bişey yazıyor..
bana bi yardımcı olun

Son düzenleme:
Çok canım sıkkın Off ağlamak istiyorum...

melek canım taşınıyomuşsun allah kolaylık versin inşalhh düzenini kurup en yakın zamanda aramıza dönersin bende yakında taşınıcam sendeki telaşlar bendede var canım evin teslim edilmesini bekliyoruz kentkonuttan ev aldık hayırlısı bakalım allaha emanet ol :80:

hg canım bizim belli bir kuralımız yok sadece 6 öğün yiyoruz ve kalorisi düşük gıdalar sporuda uygun olduğumuzda yapıyoruz

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
fitsema fangy dopiez mutedeyyin+

slm kızlar hoşgeldiniz sesiniz çıkmıyor geçmişmi okuyosunuz ?

ben yenı geldım geçmıs okuyodum. tebrık ederım canım senı

tşkr ederm canım sağol sağlıkla vericez inşalhh kiloları esracım sen benim eşimsin bundan sonra daha sık girmeni rica ediyorum senden birbirimizi motive edip daha güzel paylaşımlarda bulunmak için

9.Takım üyeleri
Fitsema
Fangy
Hoppidicik
Fadime02
Duyguzeyno
Mütedeyyin
Demettuba83
Soffty
Arseda
Edda1985 (yeni üye)
Etg (yeni üye)
Nepnaz (yeni üye)

Arkadaşlar yeni gelen üyelerimize ben yokken yakınlık göstermenizi istiyorum.Fangy hoşgeldin.Dünkü tatsız olaydan sonra gelmeyeceksin sandım.Geceleri girebiliyorsan bunu bana bildir lütfen.Ve kilonuda geceden bildirebilirsin...

tşkr ederm canım sağol sağlıkla vericez inşalhh kiloları esracım sen benim eşimsin bundan sonra daha sık girmeni rica ediyorum senden birbirimizi motive edip daha güzel paylaşımlarda bulunmak için

semacım daha oncede soyledım su ıkı hafta o kadar yogun calısıyorum ınankı eve geldıgımde sızıyorum. takımdan dıskalıfıye edılmem sozkonusuymus
bu bana bıldırılmeden takım arkadasları arasında konusulunca acıkcası cok kızdım.motıvasyon falan kalmadı. bu tempo 1 hafta daha surecek sonra rahatlayacagım ınsallah.

bugün ki menüm

sabah ... sirkeli ılık su

1 elma
1 dilim k. ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
3 zeytin

ara...
1 portakal

öğlen...
4 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim k.ekmeği
1 domates

ara...
1 kase buğday gevreği
yarım yağlı süt ile
3 kayısı 3 çilek

akşam...
2 ıspanaklı börek
1 bardak ayran
domates taze soğan

ara...
3 bardak şekersiz çay
2 diyet bisküvi
5 fındık

4.lt su 1 saat tempolu yürüyüş

50 mekik 30 ip atladım

kitap yok misafirim vardı

hosbulduk :)
bu aralar sadece aksam gırebılıcem.kılo bıldıremememın sebebı sandıgın gıbı gecenkı olay degıl bılmenı ısterım. okulda gırerım dıye dusunuyordum ama hıc fırsatım olmadı kusura bakmayın bundan sonra persembe aksamlarıda kılo gırerım garantı olsun dıye
:)

Tamam canım..Çok sevindim... Bundan sonra öyle yapalım...

canım anlıyorum öğretmenlik kolay değil ama en azından kilonu bildirseydin çok iyi olurdu bugün malesef 5. ci olduk ben çok üzüldüm geçen hafta 2. olmuştuk bu hafta birinci olmayı takım adına çok istemiştim 1 sen olsan idare edilirdi ama 3 kişi düzenli girmeyince bizdede motivasyon bozuluyor yalnız hissediyoruz o yüzden hepimiz üstümüze düşeni yapmalıyız inşalhh yoğun dönemi atlatırsın ve daha sık girersin biz birbirimizden güç alıyoruz

Günnaydın arkadaşlar :)))
Bugün 5 ay üzerine tartıldım tam 5 kilo almışım nasıl oluyo yaa çok üzüldüm tam 68 kiloyum..
Neyse zararın neresinden dönülse kardır diyerek başlıyorum bugün..

Sabah kahvaltı yapmadım
1 büyük bardak kayısı suyu içtim işyerine geldim 1 bardak çay ile küçük bir kuru psta attım ağzıma okdar şimdi çok acıktım ama :)) :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…