- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.281
neden öyle apar topar gidiyosunuz?evin içinde eşya verken temizlik çok zor olur..Allah yardımcın olsun..[/U]
allah kolaylık versin canım baya kilo verirsin badana temizligi zor olur bizim evde badana olcak şimdiden stres yaptım evim çok büyük bütün odalar kirlenmiş :26:
canım üzülme bazen olurmuş öyle duraklama dönemleri adet döneminmi yakın yada metebolizman yavaş olabilir kan tahlili yaptırdınmı yakın zamanda ?
geçen hafta 81.4 müşsün.Acaba tartıda mı bi problem oldu ki? :26:
tebrikler fitsema devamını dilerim darısı bizim başımıza
Çok canım sıkkınOff ağlamak istiyorum...
ya kızlar dank diye girdim böyle konuya ama ben de diyete ve spora başladım, fakat spor öncesi kaç saat, spordan sonra kaç saat yemek yememem lazım, netten araştırdım heryerde farklı bişey yazıyor..
bana bi yardımcı olun
fitsema tebrik ederşm canım..
ben yenı geldım geçmıs okuyodum. tebrık ederım canım senı
tşkr ederm canım sağol sağlıkla vericez inşalhh kilolarıesracım sen benim eşimsin bundan sonra daha sık girmeni rica ediyorum senden birbirimizi motive edip daha güzel paylaşımlarda bulunmak için
9.Takım üyeleri
Fitsema
Fangy
Hoppidicik
Fadime02
Duyguzeyno
Mütedeyyin
Demettuba83
Soffty
Arseda
Edda1985 (yeni üye)
Etg (yeni üye)
Nepnaz (yeni üye)
Arkadaşlar yeni gelen üyelerimize ben yokken yakınlık göstermenizi istiyorum.Fangy hoşgeldin.Dünkü tatsız olaydan sonra gelmeyeceksin sandım.Geceleri girebiliyorsan bunu bana bildir lütfen.Ve kilonuda geceden bildirebilirsin...
hosbulduk :)
bu aralar sadece aksam gırebılıcem.kılo bıldıremememın sebebı sandıgın gıbı gecenkı olay degıl bılmenı ısterım. okulda gırerım dıye dusunuyordum ama hıc fırsatım olmadı kusura bakmayın bundan sonra persembe aksamlarıda kılo gırerım garantı olsun dıye
:)
semacım daha oncede soyledım su ıkı hafta o kadar yogun calısıyorum ınankı eve geldıgımde sızıyorum. takımdan dıskalıfıye edılmem sozkonusuymus
bu bana bıldırılmeden takım arkadasları arasında konusulunca acıkcası cok kızdım.motıvasyon falan kalmadı. bu tempo 1 hafta daha surecek sonra rahatlayacagım ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?