Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm arkadaşlar dün moralım cok bozuktu oyuzden canım hiç bi sey istemedi yemedim ama akşama dogru acıkınca 1 tabak mantı mı dersınız 2 tane hamur kızartması 2 tane galeta kuruyemiş hooooooop mıdeye gıttı kaptanım bana ne ceza verıcen beklıyorum dün diyet mıyet hak getıre ama tartıda bı sey değişmemişti

slm edda takıma hosgeldı bol ıradeli bi gun dılıyorum öncelıkle şunu söyleyım sakın kahvaltını aksatma 2lt suyunu içmeye çalış iş yerinde aralarda yemek için kuru kayısı leblebi dıyet bıskuvı gıbı seyler bulundur gunluk olarak yogurt veya sut yada o grubtan bı sey tuket çig sebze tuketmeyıde unutma dahasıda var onlarıda zamanla yazarım

arkadaşlar ben iki gun yokum anneme gıdıyorum bugunden pazartesı gelırım artık beni merak etmeyın duadan da unutmayın bu aralar çok ihtıyacım var

merabalar arkadaşlar.takımınıza yeni katıldım.bugün hiç rejim havasında değilim ama bozmucam.daha 2.haftadayım ve sadece 1 kilo vermişim onuda geri almaya hiç niyetim yok.motive olmak için yazıyorum bunları,yemek yemeyim diyee gidip spor yapayımm biraz

tşk ederim hoşbulduk :))
normalde kahvaltılarımı hiç aksatmam.
öğle aralarındada yemek yerim ama öğle aralarında mecbur fast food yiyorum.. pide.. döner.. hamburger tarzı şeyler..
şimdi bu alışkanlığımdan vazgeçeceğim..
Hastafa 1 güne indirmeyi düşünüyorum kendime ödül verir gibi..
işte olay Su.. Su içmiyorum su içmem için öğlede böyle kebap köfte yiyeceğimkii susatsın beni yoksa aklıma su hiç gelmiyo :))
tuhaf bir benzetme olacak ama hani kuduz olan köpek suyu görünce kaçaryaa bende normal gün içinde su şisesini görünce midem bulanıyo bunu nasıl aşacagım hiçbi fikrim yok..

slm etg hoşgeldin aramıza bol iradeli bir gün dilerim inşalhh hep beraber başarıp vereceğiz bu kiloları bu arada adın nedir kendinden biraz bahsedermisin

slm etg hoşgeldin aramıza bol iradeli bir gün dilerim inşalhh hep beraber başarıp vereceğiz bu kiloları bu arada adın nedir kendinden biraz bahsedermisin

teşekkür ederim,hoşbuldum.adım tuğba.24 yaşındayım evliyim 11 aylık bir oğluşum var.aynı zamanda öğrenciyim veeee kiloluyum ama azimliyim.hazirana kadar vermek istiyorum.yani enazından bi 20 kilo o bile yeter.bakalım artık.bundan sonra burdayım.destek oluruz birbirimize...

Etg ve Edda kardeş takıma hoş geldiniz, bol bol paylaşımda bulunuruz inşallah
Kardeş takım bugün çok sessiz :)
Çaya geldim ama buyur eden olmadı

selam kızlar, ya benim menü bugun abuk sabuk oldu
sabah 1 bardak suyumu ıctım 1 elma yedım
kahvaltıda domates peynır sekersız cay ve 2.5 dılım kepek ekmegı
ogle turk kahvesı (arkadasta ıkram ettıler)
aksam 1 porsıyon kadar sucuk 2 dılım kepek ekmegı
su saat oldu hala 1 lıtre su bıle icemedım
bır saat kadar yurudum

bu arada edda ve etg hosgeldınız kızlar:)

slm kızlar bugünkü menüm biraz karışık
sabah 1 bardak ılık su 1 elma
kahvaltı geç yaptım çay tost 5zeytin
domates 2 şekerli 1 kupa çay
ara portakal 1 tane
öglen türlü ayran 3 kaşık pirinç pilavı 1 kepçe yeşil mercimek çorbası yagsız
ara 5 burçak 2 kupa şekersiz çay
akşam 5 kaşık et sote 3 dilim t b ekmegi annemlere gidiyorum artık ne ikram ederlerse az yerim
2 lt su içtim yeşil çay içemedim spor yapmadım bugün kitap yatmadan okucam

salatayı unutmuşum

ay kızlar sizin kiloya bi insem ne kadar mutlu olurum kızım geldi üsküdarda ünüversite okuyor o da anasına çekmiş kilolarla başı derte

İyiyim sağol, sizler nasılsınız :)

Her zamanki gibi isteksiz, iradesiz bir hafta sonu geçiriyorum
Şu inatçı kilolardan kurtulamadı gitti ...
Sizin diyet nasıl gidiyor?

hoşgeldin uruz kusura bakma zili duymamışım nasılsın

hoşbuldumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…