- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.101
aslında saçlarım zaten şuan çok kısa.küt.çenemden azcık aşağıda.ama daha kısacık istiyorum miley cyrus gibiSaclarini mi kestirecen ben her kestirdigimde bin pisman oluyorum insallah sen pisman olmazsin
Tatlim zevk meselesi tabi de miley cyrus gibi de olmasinaslında saçlarım zaten şuan çok kısa.küt.çenemden azcık aşağıda.ama daha kısacık istiyorum miley cyrus gibiuzun saç çok seviyorum ama bana hiiiç yakışmıyor
Selam canim sanirim tanismadik seninle ben zeynep 29 yasindayim,evliyim,ogretmenim uc bucuk aydir burdayim 11 kilo verdim hedefim 7-8 kilo daha vermek insallah.kızlar herkese merhaba ne güzel herkes biryerlere gidiyor ohhhh hayat var :)) sınav geçsin bende çıkcam gezcem bol bol 1 aydır neredeyse tek çıktığım yer balkon :)
Aynen canim uyudular şükür,çay icicem şimdi,sonra ev toplucam disardaydik oglden beri ev halay cekiyoSabahin 5.30 unda anne anne sesleri!!! Allah kolaylik versin cnm.
ben çok duygulandım o yazıyı okurken,öyle yaşamış oyle ictenki bende yaşadım okurken,ama mutlu son
Canım yaa bi görsen,kucuk te başladı 10 aylık inene memme diyoYerim o anne diyenleri.
Benimde cumartesi günüm var abla,birşeyler yapıp goturcemKaçamaksız ve tatlısız 2.gün geride kaldı
Dün alışverişte bişey alıp yememek için kendimi zor tuttum ama başardım
Akşamda gelincim pasta yapmıştı ama şeker orucuna başladım dedim yemedim
Bugünde eltimin kardeşinin doğum günü var oraya gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek bende kısır yapıcam
Ordaki sofrayı hayal ederseniz heralde
Ama tuzaklara düşmemek için evde tavukla salata yapıcam kendim için onu götürcem yanımda
biraz kilo verdikten sonra bende yapi cam canim,sen deki sonuçları merakla beklicemhanımlar Ebru Şallının 2 haftada 2 beden kürünü bitirdim 3 gün önce. 2 beden incelme palavra tabi ama egzersizler çook etkili gerçekten popom şekillendi kalktıbiraz selülitim vardı şimdi resmen hiç yok gibi ! 21 günde yağlarınızdan kurtulun kürüne başlıcam bugün bakalım görcez etkilerini.
Canım hangi yağlar yazarmsin dogumlardan sonra bende de oldu birazbaşladıgım gün 2 nisanda kendime fotograf çekmiştim.sonra oturup ağladım resmen o kadar çirkinleştirmişimki kendimi.yazıklar olsun bana dedim.ki eskiden salonda benden yardım isteyen insanlar olurdu o kadar düzgündü fizigim karnımda minik baklavalar bile vardı şimdi göbekli selülitli olduguma inanamıyorum.ama selülitleri hallettim egzersizle bi de yağ karışımı yaptım masaj yapıyorum ihihih
iyi yolculuklar canimSelam kizlar napiyosunuz bakim?ben bavul hazirliyorum malum yarin yolculuk var:)
tatlışım susam yağı,portakal yağı,zencefil yağı karıştırdım. hepsi 20 ml'lik minik şişeler varya onlardan aldım. büyük bi şurup şişem vardı ona hepsini karıştırdım bi de 2 kaşık deniz tuzu ekliyorum içine.portakal yağı çook tatlı kokuyo severceksin ama turuncu bi rengi oldugu için masajından sonra duşa girmelisin giysilerini boyayabilir..sertçe masaj yapıyorum dairesel hareketlerle yukarı yukarı.egzersizlerle birlikte gerçekten de çokfaydasını gördüm. yorucu oluyo ama 15 dk bi bacaga 15 dk diger bacaga popoyla beraber yapıyoruzCanım hangi yağlar yazarmsin dogumlardan sonra bende de oldu biraz
iyi yolculuklar canim
tatlışım susam yağı,portakal yağı,zencefil yağı karıştırdım. hepsi 20 ml'lik minik şişeler varya onlardan aldım. büyük bi şurup şişem vardı ona hepsini karıştırdım bi de 2 kaşık deniz tuzu ekliyorum içine.portakal yağı çook tatlı kokuyo severceksin ama turuncu bi rengi oldugu için masajından sonra duşa girmelisin giysilerini boyayabilir..sertçe masaj yapıyorum dairesel hareketlerle yukarı yukarı.egzersizlerle birlikte gerçekten de çokfaydasını gördüm. yorucu oluyo ama 15 dk bi bacaga 15 dk diger bacaga popoyla beraber yapıyoruz
Menü
Sabah 08.00
1 yumurta,1,5 kaşık yulaf kepegi,biraz sütle krep yaptım
5 zeytin,peynir ( toplam: 370 kal.)
12.00 1 ceviz, yarım kivi, 1 lokma muz ( 100 kal)
16.30 1 kaşık bulgur pilavı,kozde sebze,2 kofte,ciğer,salata ( 500 kal)
Toplam kalori: yaklaşık 1000 kal.
Şu 2,5 litre ,içerim daha,1000 ip
ben de haftada 3 gün yapıyorumoyy baya zahmetliymis. Yapabilirmiyim acaba diye heveslendim ama 2 cocukla en fazla 2 gun yapabilirim ben.
Çok saol canim zayiflauinca devam ederse yapcam bende ,2 doğum falan derken saldim iyicetatlışım susam yağı,portakal yağı,zencefil yağı karıştırdım. hepsi 20 ml'lik minik şişeler varya onlardan aldım. büyük bi şurup şişem vardı ona hepsini karıştırdım bi de 2 kaşık deniz tuzu ekliyorum içine.portakal yağı çook tatlı kokuyo severceksin ama turuncu bi rengi oldugu için masajından sonra duşa girmelisin giysilerini boyayabilir..sertçe masaj yapıyorum dairesel hareketlerle yukarı yukarı.egzersizlerle birlikte gerçekten de çokfaydasını gördüm. yorucu oluyo ama 15 dk bi bacaga 15 dk diger bacaga popoyla beraber yapıyoruz
Güzel bence toprakcim çeşitli sağlıklı,makarnayı öğlen tercih edersen daha iyi olurmenüm:
bugün geç uyandım.
10.00 limonlu sıcak su bi kupa
10.30 bi tane orta boy portakal
11.00 KAHVALTIM2 haşlanmış tam yumurta.salatalık,roka,göbek salata,maydonoz.
az yağlı peynir,2 zeytin, bir fincan açık çay
14,30 ÖĞLE
YEMEĞİM: fırında yağsız kızarttıgım patlıcanlarla yaptıgım patlıcan musakka.bi kase yoğurt,kahvaltımdaki gibi yeşillikler..
17.00 ARA ÖĞÜNÜM: 10 tane fındık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: bir küçük kase kepekli makarna. bir kase yoğurt içine bi tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu,birazcık tarçın. Aralarda iki üç kupa yeşil çay bitki çayı içmiştimm.2 litre suyu zorla tamamlamaya çalışıyorum suyla düşmanlığımın bitmesine az kaldı.bugün spor yapamadım
menüm:
bugün geç uyandım.
10.00 limonlu sıcak su bi kupa
10.30 bi tane orta boy portakal
11.00 KAHVALTIM2 haşlanmış tam yumurta.salatalık,roka,göbek salata,maydonoz.
az yağlı peynir,2 zeytin, bir fincan açık çay
14,30 ÖĞLE
YEMEĞİM: fırında yağsız kızarttıgım patlıcanlarla yaptıgım patlıcan musakka.bi kase yoğurt,kahvaltımdaki gibi yeşillikler..
17.00 ARA ÖĞÜNÜM: 10 tane fındık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: bir küçük kase kepekli makarna. bir kase yoğurt içine bi tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu,birazcık tarçın. Aralarda iki üç kupa yeşil çay bitki çayı içmiştimm.2 litre suyu zorla tamamlamaya çalışıyorum suyla düşmanlığımın bitmesine az kaldı.bugün spor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?