Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar herkese merhaba ne güzel herkes biryerlere gidiyor ohhhh hayat var :)) sınav geçsin bende çıkcam gezcem bol bol 1 aydır neredeyse tek çıktığım yer balkon :)

Saclarini mi kestirecen ben her kestirdigimde bin pisman oluyorum insallah sen pisman olmazsin
aslında saçlarım zaten şuan çok kısa.küt.çenemden azcık aşağıda.ama daha kısacık istiyorum miley cyrus gibi uzun saç çok seviyorum ama bana hiiiç yakışmıyor

kızlar herkese merhaba ne güzel herkes biryerlere gidiyor ohhhh hayat var :)) sınav geçsin bende çıkcam gezcem bol bol 1 aydır neredeyse tek çıktığım yer balkon :)
Selam canim sanirim tanismadik seninle ben zeynep 29 yasindayim,evliyim,ogretmenim uc bucuk aydir burdayim 11 kilo verdim hedefim 7-8 kilo daha vermek insallah.

Menü
Sabah 08.00
1 yumurta,1,5 kaşık yulaf kepegi,biraz sütle krep yaptım
5 zeytin,peynir ( toplam: 370 kal.)

12.00 1 ceviz, yarım kivi, 1 lokma muz ( 100 kal)

16.30 1 kaşık bulgur pilavı,kozde sebze,2 kofte,ciğer,salata ( 500 kal)
Toplam kalori: yaklaşık 1000 kal.

Şu 2,5 litre ,içerim daha,1000 ip

Sabahin 5.30 unda anne anne sesleri!!! Allah kolaylik versin cnm.
Aynen canim uyudular şükür,çay icicem şimdi,sonra ev toplucam disardaydik oglden beri ev halay cekiyo
ben çok duygulandım o yazıyı okurken,öyle yaşamış oyle ictenki bende yaşadım okurken,ama mutlu son

Benimde cumartesi günüm var abla,birşeyler yapıp goturcem
biraz kilo verdikten sonra bende yapi cam canim,sen deki sonuçları merakla beklicem

Canım hangi yağlar yazarmsin dogumlardan sonra bende de oldu biraz
Selam kizlar napiyosunuz bakim?ben bavul hazirliyorum malum yarin yolculuk var:)
iyi yolculuklar canim

Canım hangi yağlar yazarmsin dogumlardan sonra bende de oldu biraz

iyi yolculuklar canim
tatlışım susam yağı,portakal yağı,zencefil yağı karıştırdım. hepsi 20 ml'lik minik şişeler varya onlardan aldım. büyük bi şurup şişem vardı ona hepsini karıştırdım bi de 2 kaşık deniz tuzu ekliyorum içine.portakal yağı çook tatlı kokuyo severceksin ama turuncu bi rengi oldugu için masajından sonra duşa girmelisin giysilerini boyayabilir..sertçe masaj yapıyorum dairesel hareketlerle yukarı yukarı.egzersizlerle birlikte gerçekten de çokfaydasını gördüm. yorucu oluyo ama 15 dk bi bacaga 15 dk diger bacaga popoyla beraber yapıyoruz

oyy baya zahmetliymis. Yapabilirmiyim acaba diye heveslendim ama 2 cocukla en fazla 2 gun yapabilirim ben.

Çok güzel canım afiyet olsun

menüm:
bugün geç uyandım.
10.00 limonlu sıcak su bi kupa
10.30 bi tane orta boy portakal
11.00 KAHVALTIM2 haşlanmış tam yumurta.salatalık,roka,göbek salata,maydonoz.
az yağlı peynir,2 zeytin, bir fincan açık çay
14,30 ÖĞLE
YEMEĞİM: fırında yağsız kızarttıgım patlıcanlarla yaptıgım patlıcan musakka.bi kase yoğurt,kahvaltımdaki gibi yeşillikler..
17.00 ARA ÖĞÜNÜM: 10 tane fındık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: bir küçük kase kepekli makarna. bir kase yoğurt içine bi tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu,birazcık tarçın. Aralarda iki üç kupa yeşil çay bitki çayı içmiştimm.2 litre suyu zorla tamamlamaya çalışıyorum suyla düşmanlığımın bitmesine az kaldı.bugün spor yapamadım

Çok saol canim zayiflauinca devam ederse yapcam bende ,2 doğum falan derken saldim iyice

Güzel bence toprakcim çeşitli sağlıklı,makarnayı öğlen tercih edersen daha iyi olur

Menüm
Sabah 8 limonlu zencefil
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Arada 1 elma
Öğle haşlanmış patates
Arada yine 1 elma
Akşam yoğurtlu bulgur pilavı

Selam kızlar.
Menü
sabah 8.30
peynirli omlet (yaklaşık 1 yumurtadan)
3 zeytin domates salatalık

Öğlen 12.30

1 kase yoğurt / bol yeşillikli salata
4 kaşık sebze yemeği

14.30 10/15 leblebi

Aksam 18.00
3 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık

Su yatana kadar 3 olur
3 mil leslie 200 ip

Afiyet olsun cnm gayet guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…