- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.141
Daha doğrusu eşim yaptı kopurdu anne ni arayıp soyleyecem diyor ha haYaptım abla
Verirsin ortağım ınan mücadele et bende bu hafta hirslandim gitsin kilolar olalım citircikAfiyet olsun hayatım. Bu 1000 ip nasıl atlanır yaffff.
Yerim yerimmmm
Afiyet olsun makarna kepekli sanırım sorun yoktur. Şu hayattır hayat güzel
Ooo o bulgur şişlik yapıyor hem patates hem bulgur pek iyi bir seçenek değil tatlım. Miktarları nedir yediklerini su ve spor u da yazmalısın.
Çok iyi canım. Afiyet olsun.
Canım cuma nin rehavetinden dir o arti menünde gayet güzel ortak maşallah. Bu hafta bende çok hırslı yim olucak yapıcam vericem.
Abla bu ne kaç yüz kisiydiniz siz. Aman senin salatan çok daha iyihepsi düşman bu yiyeceklerin. Şeker orucuna devam. Düğünde pasta ve içecek geldi almadım Ohhh içim rahat bin sukur.
Dikkat ederim canım.CAnım patates yememeye çalış vucuda şeker etkisi yapiyo,bulgur pilavinida öğlen ve tartı günlerinden uzak tercih edersen daha iyi olur
afieyt olsun canim bence güzel,leblebiyi açlığını bastırmak için yediysen eğer,öğle yemeğinde sebzeyi yoğurdu fazla yersen acikmassin zaten.
Spor yapamadım malesef.. Yumurta 1 tane patates küçük boy 1 tane pilavdan 1 çay bardağı. Su çok içemedim sadece 5 bardak kadar.Afiyet olsun hayatım. Bu 1000 ip nasıl atlanır yaffff.
Yerim yerimmmm
Afiyet olsun makarna kepekli sanırım sorun yoktur. Şu hayattır hayat güzel
Ooo o bulgur şişlik yapıyor hem patates hem bulgur pek iyi bir seçenek değil tatlım. Miktarları nedir yediklerini su ve spor u da yazmalısın.
Çok iyi canım. Afiyet olsun.
Canım cuma nin rehavetinden dir o arti menünde gayet güzel ortak maşallah. Bu hafta bende çok hırslı yim olucak yapıcam vericem.
Abla bu ne kaç yüz kisiydiniz siz. Aman senin salatan çok daha iyihepsi düşman bu yiyeceklerin. Şeker orucuna devam. Düğünde pasta ve içecek geldi almadım Ohhh içim rahat bin sukur.
Aynen bebeğim içim rahat olarak döndüm eveAbla bu ne kaç yüz kisiydiniz siz. Aman senin salatan çok daha iyihepsi düşman bu yiyeceklerin. Şeker orucuna devam. Düğünde pasta ve içecek geldi almadım Ohhh içim rahat bin sukur.
Bu sayfaya herkes bakabiliyor CnmDaha doğrusu eşim yaptı kopurdu anne ni arayıp soyleyecem diyor ha ha
Estağfurullah canım ne kusuru suyun az olmuş canım arttırman lazım.Spor yapamadım malesef.. Yumurta 1 tane patates küçük boy 1 tane pilavdan 1 çay bardağı. Su çok içemedim sadece 5 bardak kadar.
Kusura bakmayın öğreniyorum kuralları.. Yazmayı unutmuşum.
Ben menünü yetersiz ve sağlıksız buldum CnmSpor yapamadım malesef.. Yumurta 1 tane patates küçük boy 1 tane pilavdan 1 çay bardağı. Su çok içemedim sadece 5 bardak kadar.
Kusura bakmayın öğreniyorum kuralları.. Yazmayı unutmuşum.
Albüm yapacak canım ogreneyim biraz tlf ozurluyum
İnşallahhhh Canımmm.Verirsin ortağım ınan mücadele et bende bu hafta hirslandim gitsin kilolar olalım citircik
Tamam tatlım.Albüm yapacak canım ogreneyim biraz tlf ozurluyum
Esimde aynısını dedi ablaBu sayfaya herkes bakabiliyor Cnm
O yüzden Album yapmak daha Doğru
Ablam sana hak verdi deEsimde aynısını dedi abla
Normalde hiç su içemiyorum bugün zor bela içtim alışacağım inşallah suya. Su içmek diyet yapmaktan daha zor geliyor malesef bana..Estağfurullah canım ne kusuru suyun az olmuş canım arttırman lazım.
Şöyle ki canım diyete başlarken eğer bir iki gün birden yemeği kesmez isem devam edemiyorum. Çarşambadan perşembeden normal beslenmeye dönerim.Ben menünü yetersiz ve sağlıksız buldum Cnm
Birazdaha sağlıklı beslenmeye çalış
Tatlım Tabiki sen bilirsin amaŞöyle ki canım diyete başlarken eğer bir iki gün birden yemeği kesmez isem devam edemiyorum. Çarşambadan perşembeden normal beslenmeye dönerim.
Elifim zaten sucuğu 3 dil yemişinCanlar menum
Sabah 9
1 kaşık zeytinyag
1 t.k. corekotu yagi
1 bardak ılık su
13 de
1 yumurtadan 3 dilim sucukla omlet
6 zeytin
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
Domates
Aksam 18
Tabisi haşlanmış tavuk göğsü az tuzlu bol baharatlı
Ayran
Su 10 bardak
Spor 2 saat Avm gezintisi
Saygılar sevgiler canlar.
Yok tatlım çok güzel koktu. Bende azıcık alayım dedim.CAnım patates yememeye çalış vucuda şeker etkisi yapiyo,bulgur pilavinida öğlen ve tartı günlerinden uzak tercih edersen daha iyi olur
afieyt olsun canim bence güzel,leblebiyi açlığını bastırmak için yediysen eğer,öğle yemeğinde sebzeyi yoğurdu fazla yersen acikmassin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?