Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi bekunis daha isem bişey olurmu acaba hala hareket yok çok canımı sıkıyor bu durum dr gitmekmi lazım bilmiyorum.
Bence gitsen iyi olur Tatlım nerdeyse 1 hafta oldu heralde hiç iyi değil
Kilo vermerkte 1.şart sindirim

Bide bi topikte biri yazmış
21 gün boyunca sabah 2 kivi yemiş bağırsak sorunu kalmamış

Bence gitsen iyi olur Tatlım nerdeyse 1 hafta oldu heralde hiç iyi değil
Kilo vermerkte 1.şart sindirim

Bide bi topikte biri yazmış
21 gün boyunca sabah 2 kivi yemiş bağırsak sorunu kalmamış
Ay yerim ya Severim de kivi yi aç karnına mi yemiş acaba yazmismiydi. Düğünden dönerken kaynım uğradik eltim pasta yapmış yanında da profeterol koydu yemedim gözümün içine baka baka yediler saat gecenin 12 sinde ve 58 kilo deli olmamak elde değil.

Aman boşver güzelim biz aç ve mutluyuz bende öyle su içip duruyom
Benim kocişde öyle yemek yemesinin saati yok

Nasıl yediğini hatırlamıyorum Cnm ama sabah aç karna yesen daha etkili olur

Selam kizlar bir yil once 3. Takimda 17 kilo verdim. 86 dan 69 kiloya dusmustum ki ise basladim. Adim elif 31 yasimdayim gebeliklerinde 35 er kilo aldigim 5 bucuk ve 3 bucuk yaslarinda iki evladim var. Hic azimsiz aaaa kilo vermisim diyerek inceldigimi bilmem. Verdigim her gr alin teri yani. Allahin yardimi takimimin destegi irade ve sporla 17 kilo verdim. Fakat bir yildir masa basi oturuyorum sabah 8 bucuk aksam 6 bucuk isteyim evde iki cocuk yemek temizlik derken oturma odasina hic giremedigim gunler oluyor. Yani ne iste pc basindan kalkacak vaktim nede evde spor yapacak vaktim ve enerjim kaliyor. Sanirim oturmanin etkisiyle 6 kilo kadar aldim ve hemen hepsi popo ve midede. 6 kiloyu eritmek ve ustunede 65 olmam gerekiyor. Bir haftadir kahvalti yapmaya calisiyorum tatli yemiyorum ekmek diyet donemimden beri en az seviyede zaten ama gram veremedin yine yardiminiza ihtiyacim var. Hangi grup kabul eder acaba beni. Yazliklarimin icine girmem lazim. Bu msji katilmak isteyenler bolumune yazdim ve buradayim.

Kurallari kabul ediyorum benimde kilo vermede kilit noktam ac uyumak en cok bu konuda desteginize ihtiyacim var. Spor yapmayi birakin uyumaya bile firsat bulamadigim zamanlar oluyor. Is hanimi ,ev hanimi , anne , evlat , gelin , eş, bin parcayim anlayacaginiz. Bir ay once babami kaybettim ve bu uzuntu bana gece uykudan uyanip yemek yemek gibi bir davranis bozukluguna donustu. Uyur yer oldum berbat birsey bir haftadir mutfagin kapisini kitleyip kocama veriyorum anahtari. 3. Takim destegiyle 70 li kilolardayim sizlerlede ilk hedefim 65. Kilo verilebilen birsey kizlar iki gebeligimde de aldigim 35 kilonun 25 ini verdim yine vericem insallah. Muhasebeciyim suan mali musavirlik sinavina hazirlaniyorun birde onun stresi var. Bu donemde kilo almak yerine vermeye odakladim kendimi bazen tirnaklarimi kesmeye bile firsat bulamiyorum spor yapamam bu konuda anlayis istiyorum kaptanlarimdan. Gorusmek uzere kizlar beni bos birakmayin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Çok güzel canım.

Normalde hiç su içemiyorum bugün zor bela içtim alışacağım inşallah suya. Su içmek diyet yapmaktan daha zor geliyor malesef bana..

Su içtik midende yemeğe yer kalmıyor daha az
yiyosun ne kadar su içeren diyet yapmak o kadar kolaylaşıyor bence

Kız leblebimi koktu

Ayy abla sorma ya nnasıl güzel koktu Anlatamam. Sıcak sicak.. Yeni kavrulmuş

findikli uzumlu hafif bi menu olmus. O kadar ayakta kaldiktan sonra yuruyuste yapmissin tebrikler

Gunaydin kizlar kusura bakmayin dun menumu yazamadim simdi yazayim.
Sabah birer kasik bal,polen,ari sutu.

Kahvalti:12.00 bir kasik lor peyniri,bir kasik cokelek,4 ceviz,6 yesil zeytin,yesillik ve cay.

Ara iki cilek.

Aksam:20.30 bir porsiyon balik,salata ve el ici kadar ekmek.

2.5 litre su spor yok.

Kızlar merhaba dün moralim çok bozuktu resmen batırdım
Sabah 09.00 1kase acılı fırında patlıcan
Öğle 14.00 2dilim baklava 1kase puding
Akşam 20.00 arkadaşımın düğünü vardı 1porsiton tavuk 3-4 kaşık pilav 1dilim yaş pasta
Su 3lt
Spor yok
Biliyorum dün bu yolculuğa başladığımdan beri ilk defa bu kadar iğrenç bigün geçirdim sporla telafi edicem ama cuma artı olmayacak!

listeniz miss gibi çok sevdim. benim diyetime de benziyor

geçmiş olsun diyelim bugün öpünlerinizde tarçınlı yoğurt tavsiye ederim.kan şekerinizi düzenler.fazlaca şeker almışsınız

Selam kızlar eve yeni geldim

benim Menümmmm

Bunlar sadece bi kısmı
Bide bisürü pasta vardı daha

Tabiki ben götürdüğüm tavuklu salatamı yedim
Bu sefer olacak heralde

tebrik ederimm ah o mercimek köftesini gördüğümde içim gitti ama az yağlı tuzsuz olursa ben karbonhidrat öğünüme ekleyebilirimm

o zaman alışana kadar detoks diyeti falan mı uygulasam ki.... serbest dimi detoks diyetleri...
montignac diyetini tavsiye ederim.diyetten ziyade bi beslenme biçimi aslında.şok diyetler detoxlar malesef çok denedim ama vücut kendini korumaya alıyor. ne kadar düşük kalorili beslenrisen beslen ilk alacagın fazla kaloriyi depolayacak.800 kaloriye düşürürsen vücudun buna alışır 500e düşürürsün malesef buna da alışır 200e falan düşürürsen çok üzgünümki hayati tehlikeye girer sadece yasaklar var mesela montignac kurallarında.yasak şeyleri yememek ve bazı şeyleri birlikte tüketmemek gerekiyor.çok kolay hem güzelce karnın doyuyor hem zayıflıyorsun mis gibi :) kadınlar kulubünde montignac diyeti deneyimlerimiz adı altında zayıflayanları görebilirsin harika :)

Tamam ablacim olmicak inşallah. Sucuk çok tuzlu değil babamın arkadaşı yapıyor yoksa onuda yemem inan yumurtaya tat versin dedim baharatlar.
ben de bazen sucuklu yumurta yiyorum ama mesela hiç yağ koymuyorum sucukları kızartırken biraz yağ çıkıyorya onunüzerine kırıveriyorum yumrutaları. bir de yumurta sucuk salam gibi şeyler yedigimde kahvaltımda ekmek yemiyorum.bu yağların yanında karbonhidrat alındıgında yağ sindirimi çok zorlaşıyor diyor Montignac profosorumuz sebzelerle birlikte yendiginde özellikle yumurtadaki doğal yağlar hemencik sindirilip yakışıyormuş

Hoşgeldin Elifcim
Burda pek çok arkadaş senin gibi Çalışan, çocuk sahibi ve yoğun
Ama ne kadar yoğun olsakta öncelikle kendimiz için bişeyler yapmalıyızki mutlu olalım
Yanımızdaki kişilerede daha verimli olabilelim

Kuralları okuyup kabul ettim demişin
Burda 1.kural bol paylaşım
Bunu yapabilecekmisin Emin olamadım

Bu arada bende Zühal
1 seneden fazla bu takımdayım ve mezun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…