- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.181
Bizde burda donuyoruzKizlar sanirim 3 gun guneste cok kalinca dokundu rahatsiz oldugumdan bugun bakamadim yarin gecmisi okuyup cevaplayim.Anamiz agladi 3 gundur.
Bence gitsen iyi olur Tatlım nerdeyse 1 hafta oldu heralde hiç iyi değilBi bekunis daha isem bişey olurmu acaba hala hareket yok çok canımı sıkıyor bu durum dr gitmekmi lazım bilmiyorum.
Ay yerim ya Severim de kivi yi aç karnına mi yemiş acaba yazmismiydi. Düğünden dönerken kaynım uğradik eltim pasta yapmış yanında da profeterol koydu yemedim gözümün içine baka baka yediler saat gecenin 12 sinde ve 58 kilo deli olmamak elde değil.Bence gitsen iyi olur Tatlım nerdeyse 1 hafta oldu heralde hiç iyi değil
Kilo vermerkte 1.şart sindirim
Bide bi topikte biri yazmış
21 gün boyunca sabah 2 kivi yemiş bağırsak sorunu kalmamış
Aman boşver güzelim biz aç ve mutluyuz bende öyle su içip duruyomAy yerim ya Severim de kivi yi aç karnına mi yemiş acaba yazmismiydi. Düğünden dönerken kaynım uğradik eltim pasta yapmış yanında da profeterol koydu yemedim gözümün içine baka baka yediler saat gecenin 12 sinde ve 58 kilo deli olmamak elde değil.
Canlar menum
sabah 9
1 kaşık zeytinyag
1 t.k. corekotu yagi
1 bardak ılık su
13 de
1 yumurtadan 3 dilim sucukla omlet
6 zeytin
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
Domates
Aksam 18
Tabisi haşlanmış tavuk göğsü az tuzlu bol baharatlı
Ayran
Su 10 bardak
Spor 2 saat Avm gezintisi
Saygılar sevgiler canlar.
Normalde hiç su içemiyorum bugün zor bela içtim alışacağım inşallah suya. Su içmek diyet yapmaktan daha zor geliyor malesef bana..
Kız leblebimi koktu
Saat 09.00
Omlet
1 dlm tb ekmegi
Peynir
Saat 15.00
5 findik
2 incir
5 kuruuzum
1 tb menemen
Saat 19.30
2Incir
Kuruuzum az sayamadim
Spor 1 bucuk saat yuruyus aksam serinde cikabildim zorlama oldu ama yurumesem icim rahat olamayacakti.
Su 3 litreye yakin
Torenlerden dolayi menum sacma sapan
Hayırlı yolculuklar olsun...Kizlar bizim yolculuk basladi bu hafta sadece kilo bildirimi ve menu bildirmi yapicam hepinizi opuyorum byyy
bence çok düşük kalorili besleniyorsunuzMenüm
Sabah 8 limonlu zencefil
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Arada 1 elma
Öğle haşlanmış patates
Arada yine 1 elma
Akşam yoğurtlu bulgur pilavı
listeniz miss gibi çok sevdim. benim diyetime de benziyorSelam kızlar.
Menü
sabah 8.30
peynirli omlet (yaklaşık 1 yumurtadan)
3 zeytin domates salatalık
Öğlen 12.30
1 kase yoğurt / bol yeşillikli salata
4 kaşık sebze yemeği
14.30 10/15 leblebi
Aksam 18.00
3 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık
Su yatana kadar 3 olur
3 mil leslie 200 ip
geçmiş olsun diyelimKızlar merhaba dün moralim çok bozuktu resmen batırdım
Sabah 09.00 1kase acılı fırında patlıcan
Öğle 14.00 2dilim baklava 1kase puding
Akşam 20.00 arkadaşımın düğünü vardı 1porsiton tavuk 3-4 kaşık pilav 1dilim yaş pasta
Su 3lt
Spor yok
Biliyorum dün bu yolculuğa başladığımdan beri ilk defa bu kadar iğrenç bigün geçirdim sporla telafi edicem ama cuma artı olmayacak!
Selam kızlar eve yeni geldim
benim Menümmmm
Bunlar sadece bi kısmı
Bide bisürü pasta vardı daha
Tabiki ben götürdüğüm tavuklu salatamı yedim
Bu sefer olacak heralde
montignac diyetini tavsiye ederim.diyetten ziyade bi beslenme biçimi aslında.şok diyetler detoxlar malesef çok denedim ama vücut kendini korumaya alıyor. ne kadar düşük kalorili beslenrisen beslen ilk alacagın fazla kaloriyi depolayacak.800 kaloriye düşürürsen vücudun buna alışır 500e düşürürsün malesef buna da alışır 200e falan düşürürsen çok üzgünümki hayati tehlikeye girero zaman alışana kadar detoks diyeti falan mı uygulasam ki.... serbest dimi detoks diyetleri...
afiyet olsunn ben de 5 tane çilek yedimNe güzell afferinn sana :)
Bizde rakı balık yaptık
ben de bazen sucuklu yumurta yiyorumTamam ablacim olmicak inşallah. Sucuk çok tuzlu değil babamın arkadaşı yapıyor yoksa onuda yemem inan yumurtaya tat versin dedim baharatlar.
Selam kizlar bir yil once 3. Takimda 17 kilo verdim. 86 dan 69 kiloya dusmustum ki ise basladim. Adim elif 31 yasimdayim gebeliklerinde 35 er kilo aldigim 5 bucuk ve 3 bucuk yaslarinda iki evladim var. Hic azimsiz aaaa kilo vermisim diyerek inceldigimi bilmem. Verdigim her gr alin teri yani. Allahin yardimi takimimin destegi irade ve sporla 17 kilo verdim. Fakat bir yildir masa basi oturuyorum sabah 8 bucuk aksam 6 bucuk isteyim evde iki cocuk yemek temizlik derken oturma odasina hic giremedigim gunler oluyor. Yani ne iste pc basindan kalkacak vaktim nede evde spor yapacak vaktim ve enerjim kaliyor. Sanirim oturmanin etkisiyle 6 kilo kadar aldim ve hemen hepsi popo ve midede. 6 kiloyu eritmek ve ustunede 65 olmam gerekiyor. Bir haftadir kahvalti yapmaya calisiyorum tatli yemiyorum ekmek diyet donemimden beri en az seviyede zaten ama gram veremedin yine yardiminiza ihtiyacim var. Hangi grup kabul eder acaba beni. Yazliklarimin icine girmem lazim. Bu msji katilmak isteyenler bolumune yazdim ve buradayim.
Hoşgeldin ElifcimKurallari kabul ediyorum benimde kilo vermede kilit noktam ac uyumak en cok bu konuda desteginize ihtiyacim var. Spor yapmayi birakin uyumaya bile firsat bulamadigim zamanlar oluyor. Is hanimi ,ev hanimi , anne , evlat , gelin , eş, bin parcayim anlayacaginiz. Bir ay once babami kaybettim ve bu uzuntu bana gece uykudan uyanip yemek yemek gibi bir davranis bozukluguna donustu. Uyur yer oldum berbat birsey bir haftadir mutfagin kapisini kitleyip kocama veriyorum anahtari. 3. Takim destegiyle 70 li kilolardayim sizlerlede ilk hedefim 65. Kilo verilebilen birsey kizlar iki gebeligimde de aldigim 35 kilonun 25 ini verdim yine vericem insallah. Muhasebeciyim suan mali musavirlik sinavina hazirlaniyorun birde onun stresi var. Bu donemde kilo almak yerine vermeye odakladim kendimi bazen tirnaklarimi kesmeye bile firsat bulamiyorum spor yapamam bu konuda anlayis istiyorum kaptanlarimdan. Gorusmek uzere kizlar beni bos birakmayin tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?