- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.161
o zaman alışana kadar detoks diyeti falan mı uygulasam ki.... serbest dimi detoks diyetleri...Tatlım Tabiki sen bilirsin ama
Baştan bu kadar kesersen vücut hemen kıtlık moduna girer
Tatlım başlangıçta hiç bişeye ihtiyacın yoko zaman alışana kadar detoks diyeti falan mı uygulasam ki.... serbest dimi detoks diyetleri...
Kız leblebimi koktuYok tatlım çok güzel koktu. Bende azıcık alayım dedim.
Valla ter içinde atlıyorum elifcim ,insallah ise yarar bende de, hergün düzenli atlayarak tabi diyetle beraber zayiflayanlari duydum. En güzeli az vaktimi al iyi,çocuklardan vakit bulamıyorum zaten hicbirseyeAfiyet olsun hayatım. Bu 1000 ip nasıl atlanır yaffff.
mukemmelsinAbla bu ne kaç yüz kisiydiniz siz. Aman senin salatan çok daha iyihepsi düşman bu yiyeceklerin. Şeker orucuna devam. Düğünde pasta ve içecek geldi almadım Ohhh içim rahat bin sukur.
abla yaa ama varya zayiflayinca,bi sofra kurcam ,azda yesem donatcam masayiAynen bebeğim içim rahat olarak döndüm eve
Maşallah sende öylesin
Kaçamaksız ve tatlısız 3.günü de bitirdim çok şükür
Tekrar kendime güvenim geldi
Iyyyyy ne iğrenç şeylerdi onlar
Halletti mi o bakım bi yerleri ariycakti
Ayy ne tatlisin oyle iyi degerlendirin bakalim:)
biz de konsere gidiciz sevdiceimleakşam kesin bişeyler tıkınır ben yemiiicim
Abla kesinlikle dogrusun tecrube konusuyor,gecen hafta kacamakla geçti ya benim çünkü karnım doymuyodu,bu hafta yiyorum bakalım nolcak cuma günü,zaten şeker yok beyaz un yok hayırlısı bakalimTatlım başlangıçta hiç bişeye ihtiyacın yok
Sadece normal sağlıklı menü yap
Aç kalmana gerek yok
Doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyebilirsin
Böyle beslenirsen açlık krizine girmezsin, kaçamak riskin olmaz
Şimdi hiç öyle şeylerle kafanı bulandırma Tatlımabla yaa ama varya zayiflayinca,bi sofra kurcam ,azda yesem donatcam masay
Kız bulgur pilavın bitmiştir inşallahAbla kesinlikle dogrusun tecrube konusuyor,gecen hafta kacamakla geçti ya benim çünkü karnım doymuyodu,bu hafta yiyorum bakalım nolcak cuma günü,zaten şeker yok beyaz un yok hayırlısı bakalim
Afiyet olsun canım ,yağlar ise yarar insallahCanlar menum
Sabah 9
1 kaşık zeytinyag
1 t.k. corekotu yagi
1 bardak ılık su
13 de
1 yumurtadan 3 dilim sucukla omlet
6 zeytin
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
Domates
Aksam 18
Tabisi haşlanmış tavuk göğsü az tuzlu bol baharatlı
Ayran
Su 10 bardak
Spor 2 saat Avm gezintisi
Saygılar sevgiler canlar.
Tamam ablaKız bulgur pilavın bitmiştir inşallah
Yarından itibaren Bakliyat bulgur yeme kuzum
Afiyet olsun canimYok tatlım çok güzel koktu. Bende azıcık alayım dedim.
Tamam ablacim olmicak inşallah. Sucuk çok tuzlu değil babamın arkadaşı yapıyor yoksa onuda yemem inan yumurtaya tat versin dedim baharatlar.Elifim zaten sucuğu 3 dil yemişin
Onuda yemeyiver Tatlım
Gerçekten farketmediğimiz kadar tuzlu oluyor
Bu hafta minicik bile falson olmasın istiyorum
Hayy maşallah Allah muhabbetinizi arttır sin. Amin.Halletti halletti ben bu Adama çok aşığım
Sağol canımmmmm
Acikmadiysan güzel canim saçma sapan değil.Saat 09.00
Omlet
1 dlm tb ekmegi
Peynir
Saat 15.00
5 findik
2 incir
5 kuruuzum
1 tb menemen
Saat 19.30
2Incir
Kuruuzum az sayamadim
Spor 1 bucuk saat yuruyus aksam serinde cikabildim zorlama oldu ama yurumesem icim rahat olamayacakti.
Su 3 litreye yakin
Torenlerden dolayi menum sacma sapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?