- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.201
keyfiniz bol olsunnn en sevdigim şey piknik yaKızlar iyi geceler benim yarın piknigim var ,sabah kahvaltidan sonra gidicez ,gunduz pek giremeyebilirim,hepinizi seviyorum allah rahatlık versin
bence birazcık sebzeyi arttırmalısınızSaat 09.00
Omlet
1 dlm tb ekmegi
Peynir
Saat 15.00
5 findik
2 incir
5 kuruuzum
1 tb menemen
Saat 19.30
2Incir
Kuruuzum az sayamadim
Spor 1 bucuk saat yuruyus aksam serinde cikabildim zorlama oldu ama yurumesem icim rahat olamayacakti.
Su 3 litreye yakin
Torenlerden dolayi menum sacma sapan
öğle yemekciği yemediniz miGunaydin kizlar kusura bakmayin dun menumu yazamadim simdi yazayim.
Sabah birer kasik bal,polen,ari sutu.
Kahvalti:12.00 bir kasik lor peyniri,bir kasik cokelek,4 ceviz,6 yesil zeytin,yesillik ve cay.
Ara iki cilek.
Aksam:20.30 bir porsiyon balik,salata ve el ici kadar ekmek.
2.5 litre su spor yok.
iyi yolculuklaarr bol keyiflerKizlar bizim yolculuk basladi bu hafta sadece kilo bildirimi ve menu bildirmi yapicam hepinizi opuyorum byyy
Iyi yolculuklar bitanemKizlar bizim yolculuk basladi bu hafta sadece kilo bildirimi ve menu bildirmi yapicam hepinizi opuyorum byyy
Kübracım niye böyle bişey yaptınki ne güzel devam ediyodunKızlar merhaba dün moralim çok bozuktu resmen batırdım
Sabah 09.00 1kase acılı fırında patlıcan
Öğle 14.00 2dilim baklava 1kase puding
Akşam 20.00 arkadaşımın düğünü vardı 1porsiton tavuk 3-4 kaşık pilav 1dilim yaş pasta
Su 3lt
Spor yok
Biliyorum dün bu yolculuğa başladığımdan beri ilk defa bu kadar iğrenç bigün geçirdim sporla telafi edicem ama cuma artı olmayacak!
Bende çok şişlik yapıyor Cnmtebrik ederimm ah o mercimek köftesini gördüğümde içim gitti ama az yağlı tuzsuz olursa ben karbonhidrat öğünüme ekleyebilirimm
Monti topiğini bende okudum Cnmmontignac diyetini tavsiye ederim.diyetten ziyade bi beslenme biçimi aslında.şok diyetler detoxlar malesef çok denedim ama vücut kendini korumaya alıyor. ne kadar düşük kalorili beslenrisen beslen ilk alacagın fazla kaloriyi depolayacak.800 kaloriye düşürürsen vücudun buna alışır 500e düşürürsün malesef buna da alışır 200e falan düşürürsen çok üzgünümki hayati tehlikeye girersadece yasaklar var mesela montignac kurallarında.yasak şeyleri yememek ve bazı şeyleri birlikte tüketmemek gerekiyor.çok kolay hem güzelce karnın doyuyor hem zayıflıyorsun mis gibi :) kadınlar kulubünde montignac diyeti deneyimlerimiz adı altında zayıflayanları görebilirsin harika :)
Tatlım sucuk salam sosisi sadece yağı için değil işlenmiş ürün olduğu için çok katkısı maddesi var sağlıksız olduğu için tercih etmiyoruzben de bazen sucuklu yumurta yiyorumama mesela hiç yağ koymuyorum sucukları kızartırken biraz yağ çıkıyorya onunüzerine kırıveriyorum yumrutaları. bir de yumurta sucuk salam gibi şeyler yedigimde kahvaltımda ekmek yemiyorum.bu yağların yanında karbonhidrat alındıgında yağ sindirimi çok zorlaşıyor diyor Montignac profosorumuz sebzelerle birlikte yendiginde özellikle yumurtadaki doğal yağlar hemencik sindirilip yakışıyormuş
İyi yolculuklar canımKizlar bizim yolculuk basladi bu hafta sadece kilo bildirimi ve menu bildirmi yapicam hepinizi opuyorum byyy
Tatlım kendine bunu neden yapıyorsunKızlar merhaba dün moralim çok bozuktu resmen batırdım
Akşam 20.00 arkadaşımın düğünü vardı 1porsiton tavuk 3-4 kaşık pilav 1dilim yaş pasta
Su 3lt
Spor yok
Biliyorum dün bu yolculuğa başladığımdan beri ilk defa bu kadar iğrenç bigün geçirdim sporla telafi edicem ama cuma artı olmayacak!
okuyalım bakalım şu profosörüben de bazen sucuklu yumurta yiyorumama mesela hiç yağ koymuyorum sucukları kızartırken biraz yağ çıkıyorya onunüzerine kırıveriyorum yumrutaları. bir de yumurta sucuk salam gibi şeyler yedigimde kahvaltımda ekmek yemiyorum.bu yağların yanında karbonhidrat alındıgında yağ sindirimi çok zorlaşıyor diyor Montignac profosorumuz sebzelerle birlikte yendiginde özellikle yumurtadaki doğal yağlar hemencik sindirilip yakışıyormuş
hahahah yaa çok tatlısın.ben de bugün tüm gün evde temizlik yapacağımAynen böyleyim bugün. Eki Görüntüle 1819750
Duygusal bir durum olunca aklıma ilk bişeyler yemek geliyor hala bu durumu atlatamadım böyle durumlarda ne yapmalıyım bilmiyorum. Eskiden olsa yürüyüşe çıkardım şimdi kızımla çıkamıyormIyi yolculuklar bitanem
Aman dikkat et oralarda sakın artıyla gelme
Kübracım niye böyle bişey yaptınki ne güzel devam ediyodun
Bende çok şişlik yapıyor Cnm
Bide çok sevdiğim şeyler porsiyon kontrolü yapamıyorum onun için hiç bulaşmayım daha iyi
En azından artilardan kurtulana kadar
Monti topiğini bende okudum Cnm
Çoğunlukla uymaya çalışıyorum
Sadece yumurtayı ekmeksiz yemiyorum
Zaten sağlıklı beslenmenin 1.kuralı glisemiks idekse dikkat etmek
Tatlım sucuk salam sosisi sadece yağı için değil işlenmiş ürün olduğu için çok katkısı maddesi var sağlıksız olduğu için tercih etmiyoruz
Bazen kasap sucuğu yenebilir ama Yinede çok tuzlu olduğu için ödem yapıyor
Paylaşmak istersen biliyosun burdayız CnmDuygusal bir durum olunca aklıma ilk bişeyler yemek geliyor hala bu durumu atlatamadım böyle durumlarda ne yapmalıyım bilmiyorum. Eskiden olsa yürüyüşe çıkardım şimdi kızımla çıkamıyorm
Asıl bildirim cuma Cnmaaaa yarın tartı günü müydüüütemizliğimi yapiiiim spora saunaya gidim
Yok ablacim kendi adıma kaçamak yok.Hulu huuu nerdesinizz kızlar
Kaçamak yapılmıyor değilmi
Guzel canim afiyet olsun suyu arttır içim demişsin güzel olur. 300 ip te güzel ayrıca.Kızlar herkese selam.
Hemen menümü paylaşıyorum
Sabah ilk olarak zencefilli çay
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay
Öğle bir porsiyon tuzsuz haşlama tavuk
Akşam çorba ve salata
Spor olarakta yine çok birşey yapamadım sadece kahvaltıdan önce 300 ip atlama yaptım.
Bugün suyu fazlalaştırdım ama yine de az yatana kadar biraz daha içerim şimdilik 8 su bardağı. İnşallah suyla aramızı düzelteceğiz
iyi yolculuklar seker.Kizlar bizim yolculuk basladi bu hafta sadece kilo bildirimi ve menu bildirmi yapicam hepinizi opuyorum byyy
canim seni taniyorsam toparlarsin bu durumunu...Kızlar merhaba dün moralim çok bozuktu resmen batırdım
Su 3lt
Spor yok
canim hosgeldin ben semay.35 yasindayim burada 3. ayim.menunu saatleriyle yazarsan iyinolur.menun hafif ve guzel.Ancak sabahi biraz cesitlendirebilirsin.afiyet olsun.Kızlar herkese selam.
Hemen menümü paylaşıyorum
Sabah ilk olarak zencefilli çay
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay
Öğle bir porsiyon tuzsuz haşlama tavuk
Akşam çorba ve salata
Spor olarakta yine çok birşey yapamadım sadece kahvaltıdan önce 300 ip atlama yaptım.
Bugün suyu fazlalaştırdım ama yine de az yatana kadar biraz daha içerim şimdilik 8 su bardağı. İnşallah suyla aramızı düzelteceğiz
guzel canim.Bugün ku menum
Sabah 7:30
1 kaşık sizma z.yağ
1 t.kaşığı corekotu yagi
Saat 10
1 çay bardağı evde yaptığım kefir
Saat 12
2 haslanmis yumurta
1 minik domates
4 zeytin
1 kk kaşar peyniri
Yeşil çay
2 ceviz
Aksam 19 da yiycem
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Tere maydanoz
Domates ve açık çay
Su 8 bardak dsha icicem bugün bi yorgunluk var bende
Spor 1.5 saat orta tempo yürüyüş.
afiyet olsun.Selam kizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah:bir avuc findik badem ve bir tane medine hurmasi.
Kahvalti:11.00 iki kasik kavurmali yumurta,bir dilim ekmek,3 zeytin,1 kk peymir,salatalik ve cay.
Aksam:16.30 bir porsiyon kuru fasuleye biraz tursu.
1.5 litre su,spor yok.kizlar tum gun disardaydik ondan cok su icemedim aksam iki litre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?