Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yeni arkadaslar hosgeldiniz iki gun buradan kopuktum canim herseyi yemek istedi.su boregi agzima kadar gitti geri dondu aklima siz geldiniz hep.anlam veremedigim sekilde tatli canim cekiyor ve acikiyorum.reglin etkisi ve asiri hareketli gunlerin etkisi diye dusunuyorum.

Hayy maşallah Allah muhabbetinizi arttır sin. Amin.

Sağol Can'ım amin

Hoşgeldin Can'ım ben Şeyda

Tatlım eğer paylaşım yaparım diyorsan ve kuralları kabul ettiysen süper başla o zaman fıstık menü paylaşımına Bi görelim ki tavsiye verelim dimi ama :)

Ne oluyor kuzum ne yapabilirim senin için

afiyet olsunn ben de 5 tane çilek yedim

Süpersin tatlım

aaaa yarın tartı günü müydüüü temizliğimi yapiiiim spora saunaya gidim

Yarın ara tartı günü Can'ım asıl tartı cuma yarın da takım içi tartı günümüz

Can'ım saatleri de yaz lütfen
Bi de akşam ne çorbası acaba ? Ayrıca o spor az olmuş tatlım biraz Bi de yanında yürüyüş olsaymış 1 saat

Güzel tatlım kahvaltı günü gibi olmuş
Spor güzel

Güzel Can'ım kuru fasulye şişlik yapabilir yarın
Su ve spor olmamış canım

Çorbanın ne çorbası olduğunu da yaz lütfen kuzum
Güzel ayrıca menü su da iyi ama spor evde bişeyler yap bari kuzum lütfen o

Afiyet olsun tursu ve fasulye şişlik yapar yarına.

Afiyet olsun tatlım.

Bugun hepimiz kahvaltı günü yaptık bugün halsiz im birsey yapasım yoktu bizde kahvaltı yaptık. Hergün cennet olmaz öyle 3 çeşit 4 çeşit yemek. Arada dinlenme lazım :)

Sağol canım benim kendim için bişeyler yapmam lazım asıl!! Bugünü iyi geçirdiğimi düşünüyorm biraxdan paylaşıcam yarından itibaren de platese ve yürüyüşe devam

Kizlar 46 beden kot etegim oluyor artik.Ayrica 85 beden ust ic camasirlarimi cikardim onlarda oldu ne kadar mutlu oldum anlatamam.Ama baskul ayni gosteriyor anlamadim.
Daha küçük bedenleri giydiğin günkeride görecez inşallah Tatlım

Son günlerde çok koşturmaca geçtiya senin tartıya takılma sonucta hiç bozmadın için rahat olsun
Hergün Eksi olcak diye bişey yok

Canım spor yapamıyorum sınava hazırlandığım için o yüzden şimdilik spor az oluyor sınavdan sonra fazlalaştıracağım.

Menüm kızlar
Sabah 09.00 2 şiş ciğer kebabı ekmeksiz
Ara 1 Türk kahvesi
Öğle 17.00 1 bardak çilek
Ara 1 hurma 2ceviz
Akşam 19.00 2dilim tam buğday ekmeğine tost 3zeytin
Bugün sabah pikniğe gittik orda yarım saat kadar yürüdüm dünü telafi edeceğim inşallah bu hafta spora ağırlık vererek. Cuma eksi çıkmalıyım

afiyet olsuun mis gibi olmuş gününüz :)

Bilmiyorum ki bi anda krize girmiş gibi ne varsa önüme yığdım

mENÜM
9.00 limonlu sıcak su
9.15 1 portakal
9.30 KAHVALTI: 2 haşlanmış tam yumurta.2 zeytin.az yağlı beyaz peynir,salatalık,roka.açık çay
14.30 ÖĞLE YEMEĞİM: bi küçük tabak ıspanak yemeği (pirinçsiz) bi kase yoğurt.2 ufak parça haşlanmış tavuk göğsü.salata.
17.00 10 tane fındık
19.00 haşlanmış brokoli,karnabahar ve bi küçük parça haşlanmış tavuk göğsü.bi kase yoğurt içine 1 çay kaşığı tarçınla birlikte.
21.00 civarı 4 tane çilek
600 tane ip atladım
bugünüm çok enerjik geçti tüm evi kaldırdım temizlik yaptım birazcıkda dans ettim

slm fıstıklar. bu sabah herşeye yeniden başladım.pes etme şansım yok. zararın neresinden dönsek kardır dedim başladım.şans dileyin bana )
menüm
sabah 11 1 yumurta
domates salatalık
peynir .2 ceviz
6 zeytin

akşam
1 tabak mercimek çorbası
salata
4 kaşık kıymalı menemen
2 litre su
4 mil leslie

Kızlar hepiniz spor yapmam gerektiğini söylemişsiniz ama dün de söylediğim gibi sınava hazırlanıyorum sınava kadar sadece yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum. Sınav yaklaştıkça tek başıma dikkat edemiyorum aldıkça aldım aldıkça aldım 4 ayda 10 kilo aldım vaziyet bu olunca aranıza katılmaya karar verdim. Ama spor yapamıyorum çünkü nerden baksanız bir iki aydır evden dışarı hatta apartmanın merdivenine adım dahi atamadım. Ara ara fırsat buldukça evde ufak tefek hareketler yapmaya çalışıyorum ama spora sınavdan sonra başlayacağım şuan sadece yediklerimi dikkat etmeye azaltmaya yönelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…