- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.221
Hayy maşallah Allah muhabbetinizi arttır sin. Amin.
Selam kizlar bir yil once 3. Takimda 17 kilo verdim. 86 dan 69 kiloya dusmustum ki ise basladim. Adim elif 31 yasimdayim gebeliklerinde 35 er kilo aldigim 5 bucuk ve 3 bucuk yaslarinda iki evladim var. Hic azimsiz aaaa kilo vermisim diyerek inceldigimi bilmem. Verdigim her gr alin teri yani. Allahin yardimi takimimin destegi irade ve sporla 17 kilo verdim. Fakat bir yildir masa basi oturuyorum sabah 8 bucuk aksam 6 bucuk isteyim evde iki cocuk yemek temizlik derken oturma odasina hic giremedigim gunler oluyor. Yani ne iste pc basindan kalkacak vaktim nede evde spor yapacak vaktim ve enerjim kaliyor. Sanirim oturmanin etkisiyle 6 kilo kadar aldim ve hemen hepsi popo ve midede. 6 kiloyu eritmek ve ustunede 65 olmam gerekiyor. Bir haftadir kahvalti yapmaya calisiyorum tatli yemiyorum ekmek diyet donemimden beri en az seviyede zaten ama gram veremedin yine yardiminiza ihtiyacim var. Hangi grup kabul eder acaba beni. Yazliklarimin icine girmem lazim. Bu msji katilmak isteyenler bolumune yazdim ve buradayim.
Kurallari kabul ediyorum benimde kilo vermede kilit noktam ac uyumak en cok bu konuda desteginize ihtiyacim var. Spor yapmayi birakin uyumaya bile firsat bulamadigim zamanlar oluyor. Is hanimi ,ev hanimi , anne , evlat , gelin , eş, bin parcayim anlayacaginiz. Bir ay once babami kaybettim ve bu uzuntu bana gece uykudan uyanip yemek yemek gibi bir davranis bozukluguna donustu. Uyur yer oldum berbat birsey bir haftadir mutfagin kapisini kitleyip kocama veriyorum anahtari. 3. Takim destegiyle 70 li kilolardayim sizlerlede ilk hedefim 65. Kilo verilebilen birsey kizlar iki gebeligimde de aldigim 35 kilonun 25 ini verdim yine vericem insallah. Muhasebeciyim suan mali musavirlik sinavina hazirlaniyorun birde onun stresi var. Bu donemde kilo almak yerine vermeye odakladim kendimi bazen tirnaklarimi kesmeye bile firsat bulamiyorum spor yapamam bu konuda anlayis istiyorum kaptanlarimdan. Gorusmek uzere kizlar beni bos birakmayin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kızlar merhaba dün moralim çok bozuktu resmen batırdım
Sabah 09.00 1kase acılı fırında patlıcan
Öğle 14.00 2dilim baklava 1kase puding
Akşam 20.00 arkadaşımın düğünü vardı 1porsiton tavuk 3-4 kaşık pilav 1dilim yaş pasta
Su 3lt
Spor yok
Biliyorum dün bu yolculuğa başladığımdan beri ilk defa bu kadar iğrenç bigün geçirdim sporla telafi edicem ama cuma artı olmayacak!
afiyet olsunn ben de 5 tane çilek yedim
aaaa yarın tartı günü müydüüütemizliğimi yapiiiim spora saunaya gidim
Kızlar herkese selam.
Hemen menümü paylaşıyorum
Sabah ilk olarak zencefilli çay
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay
Öğle bir porsiyon tuzsuz haşlama tavuk
Akşam çorba ve salata
Spor olarakta yine çok birşey yapamadım sadece kahvaltıdan önce 300 ip atlama yaptım.
Bugün suyu fazlalaştırdım ama yine de az yatana kadar biraz daha içerim şimdilik 8 su bardağı. İnşallah suyla aramızı düzelteceğiz
Bugün ku menum
Sabah 7:30
1 kaşık sizma z.yağ
1 t.kaşığı corekotu yagi
Saat 10
1 çay bardağı evde yaptığım kefir
Saat 12
2 haslanmis yumurta
1 minik domates
4 zeytin
1 kk kaşar peyniri
Yeşil çay
2 ceviz
Aksam 19 da yiycem
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Tere maydanoz
Domates ve açık çay
Su 8 bardak dsha icicem bugün bi yorgunluk var bende
Spor 1.5 saat orta tempo yürüyüş.
Selam kizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah:bir avuc findik badem ve bir tane medine hurmasi.
Kahvalti:11.00 iki kasik kavurmali yumurta,bir dilim ekmek,3 zeytin,1 kk peymir,salatalik ve cay.
Aksam:16.30 bir porsiyon kuru fasuleye biraz tursu.
1.5 litre su,spor yok.kizlar tum gun disardaydik ondan cok su icemedim aksam iki litre olur.
Saat 11.00
Yumurta salatasi
Peynir
Domates
Saat 16.00
1 armut
Biraz cagla
Yarim kase yogurt
Saat 19.00
Pirzola tavuk 2 parca
Salata 5 kasik kadar
Yogurt 2 kasik
Corba yarim kase
Tum gun dip kose temizlik yaptik esimle
yuruyuse cikamadim.yarim saat gobek harejeti yapacagim.
Su 3 litre civari olur
Afiyet olsun tursu ve fasulye şişlik yapar yarına.Selam kizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah:bir avuc findik badem ve bir tane medine hurmasi.
Kahvalti:11.00 iki kasik kavurmali yumurta,bir dilim ekmek,3 zeytin,1 kk peymir,salatalik ve cay.
Aksam:16.30 bir porsiyon kuru fasuleye biraz tursu.
1.5 litre su,spor yok.kizlar tum gun disardaydik ondan cok su icemedim aksam iki litre olur.
Afiyet olsun tatlım.Saat 11.00
Yumurta salatasi
Peynir
Domates
Saat 16.00
1 armut
Biraz cagla
Yarim kase yogurt
Saat 19.00
Pirzola tavuk 2 parca
Salata 5 kasik kadar
Yogurt 2 kasik
Corba yarim kase
Su 3 litre civari olur
Bugun hepimiz kahvaltı günü yaptık bugün halsiz im birsey yapasım yoktu bizde kahvaltı yaptık. Hergün cennet olmaz öyle 3 çeşit 4 çeşit yemek. Arada dinlenme lazım :)Sağol Can'ım amin
Hoşgeldin Can'ım ben Şeyda
Tatlım eğer paylaşım yaparım diyorsan ve kuralları kabul ettiysen süper başla o zaman fıstık menü paylaşımına Bi görelim ki tavsiye verelim dimi ama :)
Ne oluyor kuzum ne yapabilirim senin için
Süpersin tatlım
Yarın ara tartı günü Can'ım asıl tartı cuma yarın da takım içi tartı günümüz
Can'ım saatleri de yaz lütfen
Bi de akşam ne çorbası acaba ? Ayrıca o spor az olmuş tatlım biraz Bi de yanında yürüyüş olsaymış 1 saat
Güzel tatlım kahvaltı günü gibi olmuş
Spor güzel
Güzel Can'ım kuru fasulye şişlik yapabilir yarın
Su ve spor olmamış canım
Çorbanın ne çorbası olduğunu da yaz lütfen kuzum
Güzel ayrıca menü su da iyi ama spor evde bişeyler yap bari kuzum lütfen o
Katiliyorum canim bazen insan yemek yapmaktan yiliyor bide diyetteysen daha zor geliyor.Bugun hepimiz kahvaltı günü yaptık bugün halsiz im birsey yapasım yoktu bizde kahvaltı yaptık. Hergün cennet olmaz öyle 3 çeşit 4 çeşit yemek. Arada dinlenme lazım :)
Kizlar 46 beden kot etegim oluyor artik.Ayrica 85 beden ust ic camasirlarimi cikardim onlarda oldu ne kadar mutlu oldum anlatamam.Ama baskul ayni gosteriyor anlamadim.
Sağol canım benim kendim için bişeyler yapmam lazım asıl!! Bugünü iyi geçirdiğimi düşünüyorm biraxdan paylaşıcam yarından itibaren de platese ve yürüyüşe devamSağol Can'ım amin
Tatlım eğer paylaşım yaparım diyorsan ve kuralları kabul ettiysen süper başla o zaman fıstık menü paylaşımına Bi görelim ki tavsiye verelim dimi ama :)
Süpersin tatlım
Bi de akşam ne çorbası acaba ? Ayrıca o spor az olmuş tatlım biraz Bi de yanında yürüyüş olsaymış 1 saat
Spor güzel
Su ve spor olmamış canım
Daha küçük bedenleri giydiğin günkeride görecez inşallah TatlımKizlar 46 beden kot etegim oluyor artik.Ayrica 85 beden ust ic camasirlarimi cikardim onlarda oldu ne kadar mutlu oldum anlatamam.Ama baskul ayni gosteriyor anlamadim.
Canım spor yapamıyorum sınava hazırlandığım için o yüzden şimdilik spor az oluyor sınavdan sonra fazlalaştıracağım.Sağol Can'ım amin
Süpersin tatlım
Spor güzel
Su ve spor olmamış canım
afiyet olsuun mis gibi olmuş gününüz :)Saat 11.00
Yumurta salatasi
Peynir
Domates
Saat 16.00
1 armut
Biraz cagla
Yarim kase yogurt
Saat 19.00
Pirzola tavuk 2 parca
Salata 5 kasik kadar
Yogurt 2 kasik
Corba yarim kase
Su 3 litre civari olur
Bilmiyorum ki bi anda krize girmiş gibi ne varsa önüme yığdımIyi yolculuklar bitanem
Aman dikkat et oralarda sakın artıyla gelme
Kübracım niye böyle bişey yaptınki ne güzel devam ediyodun
Bende çok şişlik yapıyor Cnm
Bide çok sevdiğim şeyler porsiyon kontrolü yapamıyorum onun için hiç bulaşmayım daha iyi
En azından artilardan kurtulana kadar
Monti topiğini bende okudum Cnm
Çoğunlukla uymaya çalışıyorum
Sadece yumurtayı ekmeksiz yemiyorum
Zaten sağlıklı beslenmenin 1.kuralı glisemiks idekse dikkat etmek
Tatlım sucuk salam sosisi sadece yağı için değil işlenmiş ürün olduğu için çok katkısı maddesi var sağlıksız olduğu için tercih etmiyoruz
Bazen kasap sucuğu yenebilir ama Yinede çok tuzlu olduğu için ödem yapıyor
İyiyiz Tatlım sen ne yaptınkızlarrr iyi akşamlar nasılsınız? misafirim var evde ama odama kaçtım sizlerle buluşmak için iki dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?