Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alt kat komşumuza indik akşam börek tatlı kısır. Yaşça da Bizden büyükler 50 lerinde. Ben yemiyorum diyetteyim dedim Allah im ye kızım öyle olurmu herseyden Yemen lazım. Ben zaten yiyorum bunlar sağlıklı değil. Bak gözlerin kararır hasta olursun düşer bayilirsin ben aç kalmıyorum ki bogazima kadsr doluyum dedim. Koca tabak börek kısır tatlı taktilar peşime yarın yiycekmisim. Sen yürü yürü eritirsin ama dsha geçen ay elif biraz kilo ver diyen sizdiniz dedim birbirlerine baktılar ama aç kalırsan olmaz laf laf lafff. Hay Rabbim ya niye böyle bu insanlar.

sabahtan akşam 5 e kadar hiç birşey yememissin galiba canım. bana çok az gibi geldi tabi doyduysan çok güzel

Menun Çok güzel toprakcim hersey dengeli. ben 7 den sonra bişey yememeyi Tercih eettiğim Icin 9 daki cilekler Saatinden DDolayı fazla geldi bana

Guzel cnm afiyet olsun

afiyet olsun cnm. aksam az mi olmus sanki

Menum;
Sabah 1.5 yumurta
5 zeytin
yeşillik

öğlen 13.00
1 kase yoğurt
1 tabak sebze yemeği

Aksam 17.00
1 tabak haşlanmış et
salata az yoğurt

Su 3.5 litre / 350 ip

Maliyeden mezun oldum canım

Menum;
Sabah 1.5 yumurta
5 zeytin
yeşillik

öğlen 13.00
1 kase yoğurt
1 tabak sebze yemeği

Aksam 17.00
1 tabak haşlanmış et
salata az yoğurt

Su 3.5 litre / 350 ip
Çok güzel canim mükafatını alırsın cuma günü.

Bende seni Tatlım
Hepimiz öyle değilmiydik, bugünümüze çok şükür
Evet herşeyi yemek güzel ama zayıf sağlıklı olmak dahada güzel

Hem zayıfla hemde herseyden ye
Keşke böyle bi dünya olsaydı
İradene sahip olduğun içinde Ayrıca tebrikler Cnm

Bende bugün nedense baya zorlandım, canım çok tatlı istedi bikaç hurma yedim ama kesmedi
Neyseki nefsime yenilmeden 4.günüde atlattım

Maşallah ablacim baya olmuş bizim oruç :) sen say ben farkında bile değilim. bir kere kaçamak yaparsam devamı gelicek diye korkuyorum yoksa o kokuların içinde yememek onlar yerken bakmak çok zor ama amacıma ulaşmak için herşeyi yapıcam

Afiyet olsun canim

Aslında sen önceden başladın sayılır bebek
Zaten tatlı yemiyodun
Beraber başladığımız 5.gündeyiz
Çok şükür bende cumadan beri -2 oldum

Gunaydiin kızlar.
Ilk bildirimi yapayım. -100 ile başladım haftaya.
Ilk bildirim eksiyle başlamış
Inşallah devamıda öyle gelir

Günaydınnn Millet
Hadi bakalım nerde bildirimler
Ben bugün erkenci olunca sanki herkes öyle kalkacak

Canım öğünlerin çok az,3 kilo fazlalığımiz yok ki,kısıtlı kisa bir diyetle kilolarimizi atalım diyelim. Bu yüzen bence bu kadar düşük kalori almazsaan iyi olur canim
Afiyet olsun canim,bende tuvalete çıkamıyorum 3 gündür,çok rahatsızım. Ama sana şunu söyleyebilirim ekmek yeyip tuvalete çıktığım zaman hem ogunde yeterince duyuyorum,hemde daha güzel kilo veriyorum. Bunu kendimde gözlemledim. Illaki bu kadar sıkıntı varsa beslenmek bir pro lem var demektir. Sende beslenme şeklinde kendine göre değişiklikler yap bence canim.mesela akşam yemek mi yoktu yoksa canın mi istemedi bilmiyorum ama evde yulaf ezmesi bulundurup sütle ,yoğurtlu,meyve,kuruyemiş..... karıştırıp yiyebilirsin. Yada başka bir alternatif.
şişlik yapar biliyorsun canim onun dışında guzel

Afiyet olsun canim
Kizlar 46 beden kot etegim oluyor artik.Ayrica 85 beden ust ic camasirlarimi cikardim onlarda oldu ne kadar mutlu oldum anlatamam.Ama baskul ayni gosteriyor anlamadim.
olsun canim baskulde ikna olcak devam,maşallah sana

benim gibilerin macera ve dusunceleri oy oy oyyyy...

oyle derler ama arkadanda duba gibi oldu tosuncuk derler malesef.

Kubracim afiyet olsun
toprak mükemmel bir gün bence ,suyu göremedim canim bide 19 da akşamı yapmışsın onunla kal canim bence zaten çok güzel bir gün olmuş bayildim
Canım güzel bir karar vermissin hadi bakalım insallah bozmadan devam edersin
Canım kesinlikle haklısın, benim iki çocuğum var ve kars ta oturuyorum. Evin bulunduğu inanilmaz esiyo ve soguk bebk icin,günlerce hatta abartmicam haftalarca apartmanın kapısından adım atamadığım oldu. Evde çok zor ama kendime spor yapacak zamanlar ayarlamaya çalıştım ve kendimi daha ii hissettim,hiçbirşey yapamıyorsan bile sabah yapacağın 2 mile leslie,seni yormaz,daha sonraki yapacağın hareketler için bir zemin hazırlar,ve ınan bana deşarj olursun ve daha verimli ders calisirsin,minik bir arkadaş tavsiyesi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…