Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle Tatlım
O şişlikler gidecek kilolar düşecek

Anammm taa tr nin bi ucundaymışın Tatlım
Oralar nasıl problem yoktur inşallah
Yok çok şükür abla merkezdeyiz,yaşam zor tabi bizim için anlattığım gibi cocuklar büyük olsa bu kadar olmazdı ,çektiğim tek zorluk bu olsun,1 sene kaldı zaten
Degistir Kendini
Edacım şimdi baktım resmine seninde maşallahın var pek güzel havalı duruyosun
Ama yanındaki bıcırık senden daha güzel
ayy ablacim çok teşekkürler ,benzetti mi bana

Ben sana nesli diyim bi mahsuru varmı Cnm
Hangi şehirdesin
Tabi ki mahsuru olur mu hiç . Zaten genelde Nesli derler. Ben en son kk ya hamileyken girmiştim o yüzden unutmuşum forumu biraz. . Kilo boy yazayım evet güzel bir yöntemmiş. Tokat'ın Niksar ilçesindeyim. Sabah 8 de evden çıkıp 5 gibi eve giriyorum bakalım çok makul bir diyet yapamasam da yediklerime dikkat ederek arayı kapatacağımı umuyorum. Spor da eliptik bisikletim var evde onun pasını bir alayım bugünden başlayarak. Uzun zamandır boş boş oturuyordu. Okul çevresinde yürüyüş yapmak evde squat ve bir takım hareketler de 2. spor planım.

Abla zayifladiktan sonra nefsimi zorlayabilirsem bizde istiyordu 3. Yu,hem karstan da tasiniriz ,burda çocuk büyütmek ayrı bir zor
Mutlaka öyledir Cnm
Bende küçükken 3 yaşından 6 yaşına kadar doğubeyazıtta kalmışız. Hayal meyal hatırlıyorum
Hatta başlangıçta lojman doluydu Toprak evde oturmuştuk
Tabi kaç sene önce şimdi çok değişmiştir

Çocuk yapmak istiyosan fazla geçe kalma Cnm yaş ilerledikçe daha zor oluyor insanın sabrı tükeniyor
Aslında 2 tanede yeter

suyu yazmayı unutmuşumm 2 litreden birazcık daha fazla içtim. en geç 19da yiyorum böyle alıştırdım kendimi güzel oldu :)

Doğru diyorsun aslında abla ,bi kız bi oğlan bide annemde yeter diyo,bu cocuklar stockholm sendromu gibi tutsak ettiler bizi esimle

Canım hosgeldin,Eda ben meslektasiz,benimde 2 çocuğum var 32 yaşındayım sağlıkla kurtul insallah kilolarindan

Canım hosgeldin,Eda ben meslektasiz,benimde 2 çocuğum var 32 yaşındayım sağlıkla kurtul insallah kilolarindan
Hoşbulduk canım memnun oldum gerçekten öğretmen sayısı 3 etti. :) Tüm üyeleri göremiyorum zamanla tanışırız sanırım. İnşallah hepimiz kurtululuruz. Bir yıl verdim kendime gidecek bütün fazlalıklar. :)

oooo neslihancim 97 yi gorunce seni daha cok sevdim.Kendime daha yakin buldum heralde.

Semacım benim aklımda sende 2 çocuk vardı gibi kalmış
Maşallah Sanada
Şimdilerde 2 yi pek geçmiyor Millet
Ablacim 2 si yanimda 1 cennette.Kucuk kizimi saymazsam yuregim yaniyor.

olsun canim onemli olan elinden geleni yapman eninde sonunda eksi olur.bide erken tartilmak cok etkiliyor bende erken tartiliyorum malesef.

Abla bende aldım chia tadi nasıl oldu

Ah ah ben kendimi sevemiyorum ama. :) Pis onlar gitsinler bir an önce.

Hemen Birden bütün sporlara atılma Tatlım başlangıçta yürüyüş yapman yeterli
Eliptik ve squat dizlerini zorlayabilir

Önce sağlıklı beslenmeni oturt birazda yürüyüş
Tamamdır

Menünü saatleriyle Suyunu sporunu Liste halinde yaz
Cuma Liste için Pazarteside ara kontrol için tartı günü
Bu arada yeniyim diye çekinme dal sohbete
Herkes burda birbirinden bişeyler öğreniyor
Bşrbirimizin menüsüne yorum yapıp Doğru yolu bulmaya çalışıyoruz

Çok fena gaza geldim rüyamda kendimi zayıflamış görünce. Ben bu 30 mesajı bir günde doldururum zaten bende bu çene varken.

Kalorisi bi dert tuzlu olması başka bi dert
Akşam okuyunca pek hoşuma gitmemişti
Kız sen bildirim yaptınmı benmi kaçırdım

Domates corbasi kizlar yazmayi unutmusum kusura bakmayin.

Bugun hepimiz kahvaltı günü yaptık bugün halsiz im birsey yapasım yoktu bizde kahvaltı yaptık. Hergün cennet olmaz öyle 3 çeşit 4 çeşit yemek. Arada dinlenme lazım :)

Can'ım akşam tost uygun değil bende çok tost yerim okulda başka şansım olmadığından ama sabah akşam değil senin o sabahla akşamın yeri değişmsi lazım
Bi de suyu da yazmayı unutma

Kızlar unutmuşum kusura bakmayın zencefilli limon 7.00
Kahvaltı 9.00
Öğle 12.30
Akşam 17.00
Çorbada yayla çorbası

Sağol fıstık

kızlarrr iyi akşamlar nasılsınız? misafirim var evde ama odama kaçtım sizlerle buluşmak için iki dk

Valla iki gündür sevdiceğimleydimm dün pikniğe gittik arkadaşlarımızla hep beraber çok eğlendik

Süper çok sevdim

Güzel Can'ım menün suyu 3 e çıkarmaya çalış yaz da geldi su kaybediyoruz

Ben daha öncede demiştim sana ev de de spor yapabilirsin tatlım

mefkure ablacım listede yokum diye rahat davrandım o konuda. sadece kilo veremediğimi söyledim.moralmende pek iyi değildim açıkçası hala toparlamaya çalışıyorum ;((

Tatlım listeye seni alabilmem konusunda bol paylaşımın bildirimin kilo vermen herşey çok önemli lütfen kızlar listede olun olmayın hem pazartesi hem cuma bildirimlerini yapmayı unutmayın

Güzel Can'ım ama spor olmadan olmaz fıstık biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…