- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.301
Yok çok şükür abla merkezdeyiz,yaşam zor tabi bizim için anlattığım gibi cocuklar büyük olsa bu kadar olmazdı ,çektiğim tek zorluk bu olsun,1 sene kaldı zatenAynen öyle Tatlım
O şişlikler gidecek kilolar düşecek
Anammm taa tr nin bi ucundaymışın Tatlım
Oralar nasıl problem yoktur inşallah
ayy ablacim çok teşekkürler ,benzetti mi banaDegistir Kendini
Edacım şimdi baktım resmine seninde maşallahın var pek güzel havalı duruyosun
Ama yanındaki bıcırık senden daha güzel
Tabi ki mahsuru olur mu hiç . Zaten genelde Nesli derler. Ben en son kk ya hamileyken girmiştim o yüzden unutmuşum forumu biraz. . Kilo boy yazayım evet güzel bir yöntemmiş. Tokat'ın Niksar ilçesindeyim. Sabah 8 de evden çıkıp 5 gibi eve giriyorum bakalım çok makul bir diyet yapamasam da yediklerime dikkat ederek arayı kapatacağımı umuyorum. Spor da eliptik bisikletim var evde onun pasını bir alayım bugünden başlayarak. Uzun zamandır boş boş oturuyordu. Okul çevresinde yürüyüş yapmak evde squat ve bir takım hareketler de 2. spor planım.Ben sana nesli diyim bi mahsuru varmı Cnm
Hangi şehirdesin
Mutlaka öyledir CnmAbla zayifladiktan sonra nefsimi zorlayabilirsem bizde istiyordu 3. Yu,hem karstan da tasiniriz ,burda çocuk büyütmek ayrı bir zor
suyu yazmayı unutmuşumm 2 litreden birazcık daha fazla içtim. en geç 19da yiyorum böyle alıştırdım kendimi güzel oldu :)Kubracim afiyet olsun
toprak mükemmel bir gün bence ,suyu göremedim canim bide 19 da akşamı yapmışsın onunla kal canim bence zaten çok güzel bir gün olmuş bayildim
Canım güzel bir karar vermissin hadi bakalım insallah bozmadan devam edersin
Canım kesinlikle haklısın, benim iki çocuğum var ve kars ta oturuyorum. Evin bulunduğu inanilmaz esiyo ve soguk bebk icin,günlerce hatta abartmicam haftalarca apartmanın kapısından adım atamadığım oldu. Evde çok zor ama kendime spor yapacak zamanlar ayarlamaya çalıştım ve kendimi daha ii hissettim,hiçbirşey yapamıyorsan bile sabah yapacağın 2 mile leslie,seni yormaz,daha sonraki yapacağın hareketler için bir zemin hazırlar,ve ınan bana deşarj olursun ve daha verimli ders calisirsin,minik bir arkadaş tavsiyesi bu
Doğru diyorsun aslında abla ,bi kız bi oğlan bide annemde yeter diyo,bu cocuklar stockholm sendromu gibi tutsak ettiler bizi esimleMutlaka öyledir Cnm
Bende küçükken 3 yaşından 6 yaşına kadar doğubeyazıtta kalmışız. Hayal meyal hatırlıyorum
Hatta başlangıçta lojman doluydu Toprak evde oturmuştuk
Tabi kaç sene önce şimdi çok değişmiştir
Çocuk yapmak istiyosan fazla geçe kalma Cnm yaş ilerledikçe daha zor oluyor insanın sabrı tükeniyor
Aslında 2 tanede yeter
Canım hosgeldin,Eda ben meslektasiz,benimde 2 çocuğum var 32 yaşındayım sağlıkla kurtul insallah kilolarindanHafta içi düzenli olarak takip ederim evet az önce okudum kuraları. Gayet makul. :) Dediğim gibi yaş 29 öğretmenim. Bir oğlum var. Kilolarım ondan yadigar. Gerçi bu mazeret değil çünkü oğlum 3 buçuk yaşında.
Kilo vermenin zamanı geldi de geçiyor. 30 olmadan yarı yolu tamamlamak istiyorum. En son geçen pazartesi tartılmıştım kilom 97 dediğim gibi boyum da 165. İlk hedefim 90. 89 u bir göreyim yeni hedef belirleyeceğim.
Hoşbulduk canım memnun oldum gerçekten öğretmen sayısı 3 etti. :) Tüm üyeleri göremiyorum zamanla tanışırız sanırım. İnşallah hepimiz kurtululuruz. Bir yıl verdim kendime gidecek bütün fazlalıklar. :)Canım hosgeldin,Eda ben meslektasiz,benimde 2 çocuğum var 32 yaşındayım sağlıkla kurtul insallah kilolarindan
oooo neslihancim 97 yi gorunce seni daha cok sevdim.Kendime daha yakin buldum heralde.Hafta içi düzenli olarak takip ederim evet az önce okudum kuraları. Gayet makul. :) Dediğim gibi yaş 29 öğretmenim. Bir oğlum var. Kilolarım ondan yadigar. Gerçi bu mazeret değil çünkü oğlum 3 buçuk yaşında.
Kilo vermenin zamanı geldi de geçiyor. 30 olmadan yarı yolu tamamlamak istiyorum. En son geçen pazartesi tartılmıştım kilom 97 dediğim gibi boyum da 165. İlk hedefim 90. 89 u bir göreyim yeni hedef belirleyeceğim.
Ablacim 2 si yanimda 1 cennette.Kucuk kizimi saymazsam yuregim yaniyor.Semacım benim aklımda sende 2 çocuk vardı gibi kalmış
Maşallah Sanada
Şimdilerde 2 yi pek geçmiyor Millet
olsun canim onemli olan elinden geleni yapman eninde sonunda eksi olur.bide erken tartilmak cok etkiliyor bende erken tartiliyorum malesef.Bu arada kizlar sabahın 6 sında tartildim,gecmisi okuyorum yazamazdım bi türlü,+400 um umrumda değil,rahatım perşembeden beri tuvalete çıkmadım ,ekmeğe başladım bugün tekrar,ekmek yetmeyince dengem bozuluyor.
Sağol canım benim kendim için bişeyler yapmam lazım asıl!! Bugünü iyi geçirdiğimi düşünüyorm biraxdan paylaşıcam yarından itibaren de platese ve yürüyüşe devam
Abla bende aldım chia tadi nasıl olduSabahları 1-2 dil tb yada çavdar yiyebilirsin Cnm
Arada yulafkepeğiyle krep yapabilirsin
Dukancılar kabız olmamak için yulaf kepeği kullanır
Bende bugün öyle yaptım
1 kş kepekle 1 kş chiayı biraz sütte beklettim
Şiştiler. 2 yumurtayla karıştırıp krep yaptım
Kepek yediğinde ekmek yemicen çünkü o da karbon
Ah ah ben kendimi sevemiyorum ama. :) Pis onlar gitsinler bir an önce.oooo neslihancim 97 yi gorunce seni daha cok sevdim.Kendime daha yakin buldum heralde.
Ablacim 2 si yanimda 1 cennette.Kucuk kizimi saymazsam yuregim yaniyor.
olsun canim onemli olan elinden geleni yapman eninde sonunda eksi olur.bide erken tartilmak cok etkiliyor bende erken tartiliyorum malesef.
Hadi bakalım maşallah haftaya eksiyle başladın,dahada kesilsin insallahGunaydiin kızlar.
Ilk bildirimi yapayım. -100 ile başladım haftaya.
Hemen Birden bütün sporlara atılma TatlımTabi ki mahsuru olur mu hiç . Zaten genelde Nesli derler. Ben en son kk ya hamileyken girmiştim o yüzden unutmuşum forumu biraz. . Kilo boy yazayım evet güzel bir yöntemmiş. Tokat'ın Niksar ilçesindeyim. Sabah 8 de evden çıkıp 5 gibi eve giriyorum bakalım çok makul bir diyet yapamasam da yediklerime dikkat ederek arayı kapatacağımı umuyorum. Spor da eliptik bisikletim var evde onun pasını bir alayım bugünden başlayarak. Uzun zamandır boş boş oturuyordu. Okul çevresinde yürüyüş yapmak evde squat ve bir takım hareketler de 2. spor planım.
Şimdi tam çıkaramadım Cnm birazdaha büyüyünce daha belli olurayy ablacim çok teşekkürler ,benzetti mi bana
Çok fena gaza geldim rüyamda kendimi zayıflamış görünce.Hemen Birden bütün sporlara atılma Tatlımbaşlangıçta yürüyüş yapman yeterli
Eliptik ve squat dizlerini zorlayabilir
Önce sağlıklı beslenmeni oturt birazda yürüyüş
Tamamdır
Menünü saatleriyle Suyunu sporunu Liste halinde yaz
Cuma Liste için Pazarteside ara kontrol için tartı günü
Bu arada yeniyim diye çekinme dal sohbete
Herkes burda birbirinden bişeyler öğreniyor
Bşrbirimizin menüsüne yorum yapıp Doğru yolu bulmaya çalışıyoruz
Kalorisi bi dert tuzlu olması başka bi dertKizlar dün piknikte çay içerken arkadaşlar çekirdek getirmiş,1 avuç aldım bende zaten bi dahada almadım,akşam kalori hesaplarken 1 avuç cekirdegin yaklaşık 250 kal. Olduğunu öğrendim.iyiki kontrol ettim yoksa napardim !
Domates corbasi kizlar yazmayi unutmusum kusura bakmayin.
Bugun hepimiz kahvaltı günü yaptık bugün halsiz im birsey yapasım yoktu bizde kahvaltı yaptık. Hergün cennet olmaz öyle 3 çeşit 4 çeşit yemek. Arada dinlenme lazım :)
Menüm kızlar
Sabah 09.00 2 şiş ciğer kebabı ekmeksiz
Ara 1 Türk kahvesi
Öğle 17.00 1 bardak çilek
Ara 1 hurma 2ceviz
Akşam 19.00 2dilim tam buğday ekmeğine tost 3zeytin
Bugün sabah pikniğe gittik orda yarım saat kadar yürüdüm dünü telafi edeceğim inşallah bu hafta spora ağırlık vererek. Cuma eksi çıkmalıyım
Kızlar unutmuşum kusura bakmayın zencefilli limon 7.00
Kahvaltı 9.00
Öğle 12.30
Akşam 17.00
Çorbada yayla çorbası
kızlarrr iyi akşamlar nasılsınız? misafirim var evde ama odama kaçtım sizlerle buluşmak için iki dk
mENÜM
9.00 limonlu sıcak su
9.15 1 portakal
9.30 KAHVALTI: 2 haşlanmış tam yumurta.2 zeytin.az yağlı beyaz peynir,salatalık,roka.açık çay
14.30 ÖĞLE YEMEĞİM: bi küçük tabak ıspanak yemeği (pirinçsiz) bi kase yoğurt.2 ufak parça haşlanmış tavuk göğsü.salata.
17.00 10 tane fındık
19.00 haşlanmış brokoli,karnabahar ve bi küçük parça haşlanmış tavuk göğsü.bi kase yoğurt içine 1 çay kaşığı tarçınla birlikte.
21.00 civarı 4 tane çilek
600 tane ip atladım
bugünüm çok enerjik geçti tüm evi kaldırdım temizlik yaptım birazcıkda dans ettim
slm fıstıklar. bu sabah herşeye yeniden başladım.pes etme şansım yok. zararın neresinden dönsek kardır dedim başladım.şans dileyin bana)
menüm
sabah 11 1 yumurta
domates salatalık
peynir .2 ceviz
6 zeytin
akşam
1 tabak mercimek çorbası
salata
4 kaşık kıymalı menemen
2 litre su
4 mil leslie
Kızlar hepiniz spor yapmam gerektiğini söylemişsiniz ama dün de söylediğim gibi sınava hazırlanıyorum sınava kadar sadece yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum. Sınav yaklaştıkça tek başıma dikkat edemiyorum aldıkça aldım aldıkça aldım 4 ayda 10 kilo aldım vaziyet bu olunca aranıza katılmaya karar verdim. Ama spor yapamıyorum çünkü nerden baksanız bir iki aydır evden dışarı hatta apartmanın merdivenine adım dahi atamadım. Ara ara fırsat buldukça evde ufak tefek hareketler yapmaya çalışıyorum ama spora sınavdan sonra başlayacağım şuan sadece yediklerimi dikkat etmeye azaltmaya yönelik.
mefkure ablacım listede yokum diye rahat davrandım o konuda. sadece kilo veremediğimi söyledim.moralmende pek iyi değildim açıkçası hala toparlamaya çalışıyorum ;((
Iyi geceler kızlar yorgun bi günün ardından menumu yazıp hemen yatıyorum,yarın gorusuruz insallah
1 kaşık zeytinyağı
Sabah 08.00
2 yumurta,peynir,8 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı pekmez
14.00 izgara köfte,tavuk,salata
17.00 4 hurma,az aycekirdegi,az fıstık ( saymadım azdı kontrollu yedim)
Su 2 litre ,spor yok
Aynen oyle diyorlar ablaŞimdi tam çıkaramadım Cnm birazdaha büyüyünce daha belli olur
Bizimkide annesıne benziyor
Muhtemelen seninkilerin biri babaya biri sana benziyordur genelde öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?