Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar ben aranıza yeni katıldım daha inceleme aşamasındayım. Ne yapacağımı henüz tam anlayamadım. Her gün menü mü yazıyoruz buraya. Benim evde bilgisayarım yok mobilden kk ya giremiyorum. Hafta içi okuldan girebiliyorum.( öğretmenim). bu durumda cuma, cumartesi, pazar menülerini tek bir günde yazma şansım var. Beni aydınlatır mısınız . :)

Hoşgeldin Cnm
Ilk sayfada kurallar var bi oku Kabul edersen devam edersin

Eğer hafta içi yeterince paylaşım yaparsan haftasonu için göz yumulabilir
Menülerinide pazartesi toptan yazarsın
Burdada baya bi öğretmenimiz var

Kendini tanıtırmısın

Sanirim kaptanim iz veya Zuhal abla aydınlatsa dağa iyi olur canim. Mutlaka yazını görürler ve cevap yazarlar. Aramızda görmekten mutluluk duyarız belli kurallarımız var ilk sayfayi okumalisin.

Abla çok teşekkürler ,bu arada whataapp profilin de mukemmelsin çok hossun

Cumaya eksi olacagim insallah malesef regl asiri guneste kalma asiri hareket beni etkiledi sanirim.ama ben elimden geleni yaptiktan sonrasi onemli degil.Mutlaka gerisi gelecek.moral bozmaya gerek yok.bu is sabir isi...
Aynen öyle Tatlım
O şişlikler gidecek kilolar düşecek

Anammm taa tr nin bi ucundaymışın Tatlım
Oralar nasıl problem yoktur inşallah

Dünkü ruh halim ve ayrıca bedenen biraz uyuşuktum canım birşey yapmak istemedi yuruyusteydim sonrada en kolay kahvaltı geldi. Yulaf ezmem var aslında aklıma hiç gelmedi bir dahakine öyle yaparım. Bende ekmek yedigimde daha rahatım sanırım tuvalet konusunda. Nasıl bir yol izlemeli her ogun bir dilim cokmu olur acaba.

Canım eti çok yemistim ,bide cekirdekle fıstık yedim orda çayla bu yüzden yemedim
Menum;
Sabah 1.5 yumurta
5 zeytin
yeşillik

öğlen 13.00
1 kase yoğurt
1 tabak sebze yemeği

Aksam 17.00
1 tabak haşlanmış et
salata az yoğurt

Su 3.5 litre / 350 ip
bence çok güzel canim afieyt olsun
Teşekkür ederim canım. Cümlemize allah kolaylık versin. Herkesin gönlüne göre olsun
Inşallah istediğin sonucu alirsin canim

Hafta içi düzenli olarak takip ederim evet az önce okudum kuraları. Gayet makul. :) Dediğim gibi yaş 29 öğretmenim. Bir oğlum var. Kilolarım ondan yadigar. Gerçi bu mazeret değil çünkü oğlum 3 buçuk yaşında.

Kilo vermenin zamanı geldi de geçiyor. 30 olmadan yarı yolu tamamlamak istiyorum. En son geçen pazartesi tartılmıştım kilom 97 dediğim gibi boyum da 165. İlk hedefim 90. 89 u bir göreyim yeni hedef belirleyeceğim.

Sabahları 1-2 dil tb yada çavdar yiyebilirsin Cnm
Arada yulafkepeğiyle krep yapabilirsin
Dukancılar kabız olmamak için yulaf kepeği kullanır

Bende bugün öyle yaptım
1 kş kepekle 1 kş chiayı biraz sütte beklettim
Şiştiler. 2 yumurtayla karıştırıp krep yaptım

Kepek yediğinde ekmek yemicen çünkü o da karbon

• hosgeldin canim ne cok ogretmen oldu.ablamiz gerekli aciklamalari yapmis zaten hadi hayirlisi beraberce zayiflayalim insallah.bu arada ben semay 3 cocuk annesi bir ogretmenim.su an idareci olarak calisiyorum.hala grubun en lerindenim.soyle ben gibiler gelmiyorki malesef......

Sağol canım tavsiyelerin için yapmaya çalışacağım.

Hoşbulduk canım teşekkürler. Ben de bir nevi idareci sayılırım. Köyde müdür yetkili ama malesef ücretli öğretmenim. Bir yandan diyet bir yandan da sınava hazırlanıcam bakalım nasıl olacak. :) Kilo ve boyumuz birbirine yakınmış dediğin gibi inşallah beraberce veririz. Benim adım da Neslihan memnun oldum.

Bende zühal Cnm
Bu takımın mezunlarındanım
Herkesin boyu kilosu profilinde yazıyor sende öyle yaparsan unutmayız

Burda ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon oluyor
Kendimden biliyorum
Inşallah sende devam edersen kısa sürede kurtulacaksın o yağlardan

Bizim felsefemiz aç kalmadan Doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyip sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtmak
Tabiki azda olsa spor olmazsa olmaz

Semacım benim aklımda sende 2 çocuk vardı gibi kalmış
Maşallah Sanada
Şimdilerde 2 yi pek geçmiyor Millet

Ben sana nesli diyim bi mahsuru varmı Cnm
Hangi şehirdesin

Canım çok iyi anlıyorum bazen yemek yapmak eziyet geliyo çocuklara ayarliyorum yeter diyorum küçükler diye,akşam yememeye caliscam,ama sabah mutlaka yemeyi düşünüyorum,tam bugday eğer kizartirsan gi si dusuyo canim,kizarttim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…